SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK

Oddajabram1b2 Cej, dne 2019-04-29 ob 12:17:44

Nekateri pravijo,da je naš Razum ujet v prostor čas,da pa je naš Um izven časa in prostora.Če bi pristali na to teorijo bi lahko rekli,da je nekdo preveč razumen in premalo umen in obratno, preveč umen je premalo razumen.V obeh primerih je človek hendikepirana osebnost. Pa to drži? Kant pokaže, da ni človeški razum tisti, ki se prilagaja stvarem, temveč nasprotno, stvari so tiste, ki se prilegajo človeškemu spoznanju. Ta miselni obrat je bolj znan kot »Kantov kopernikanski obrat«.[6]Wiki

To kar trdi v tej svoji misli Kant sploh ne vzdrži.Moj namen ni zmanjševati kantovsko filozofijo.Jemljem ga kot dobro osnovo za razvijanje lastnih spoznanj.

1. Naši možgani in naš celotni DNK zapis naše biti je sestavljen sočasno iz Realizirane in Akumulirane genske  vrednosti.2. Resnica je,da lahko Razum opredelimo kot našo podedovano realizirano bit ,ki je časovno prostorsko omejena in kot podedovano Akumulirano bit Um ,ki ni časovno prostorsko omejena,ampak je v resnici naš podedovan brezčasen genski spomin naše vrste.Vsak normalen med nami ima v sebi podedovan Akumuliran brezčasen genski spomin/razum/ naše vrste,ki se prenaša iz roda v rod popolnoma enako kot naš Realiziran genski zapis-Um/.

Ključ našega osebnega napredka ni naša volja,ampak naš življenjski duh,česar posledica je naša volja, to je naša osebna danost- uresničiti svojo voljo. Naš podedovan  življenjski duh je ključ.Od njega je odvisno kako bosta sodelovala uravnoteženo naš Razum in naš Um.Če je naša bit uravnotežena z vsemi EM frekvencami ,ki jih naš genom sprejema od Zemlje,Osončja,Galaksije,je omogočena tudi naša notranja komunikacija med Razumom in Umom.Naš največji genski podstat je ravno Um,ki zaobjema 90% našega nezavednega sebstva. Razum pokriva komaj 10% naše ozaveščene biti.Kje potem iskati odgovore,zakaj je tako? V ciklih Zemlje,Osončja,Galaksije,ki nas ciklično psihofizično preobražajo neodvisno od naše volje in hotenj. Torej mi ne spreminjamo vesolja,ampak nas vesolje samo ciklično samodejno psihofizično preobraža.Mi imamo zaradi 10% razuma lažni občutek,da mi spreminjamo svet in vesolje, v resnici nas spreminja vesolje samodejno.Lahko bi zapisali Telo-Duh -Duša, ali Realiziran gen-Duh-Akumuliran gen= Človek in vse v vesolju je eno.

Večje kot so ciklične EM frevence večji je odstotek našega realiziranega Razuma in manjši bo odstotek UMa,ker bo naš Um pokazal Razumu kaj pomeni brezčasje in pravo spoznanje.Končni cilj tega dogajanja je naša življenjska modrost,ki jo danes še ne posedujemo,kar je več kot očitno. Kdor razume ok.,kdor ne, tudi ok.Nikogar ne podcenjujem.Lp :)*

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
6
abram1b2 Cej
0
pred 5 dnevi
haapy yack.)*
To je to !.Ni uravoteženosti med umom in razumom. Egoizem, pohlep in nerazumevanje življenja, vladata temu planetu
#6
haapy yack
0
pred 5 dnevi
hoj
Sinteza uma in razuma je vedno človek?
Tole dol do izpodbija.
Švicarski znanstvenik Jean-Jaques Babel je odkril, da se je človeštvo v zadnjih 5.600 letih bojevalo v 14.500 vojnah, v katerih je umrlo tri in pol milijarde ljudi.
boditevcvetju

#5
haapy yack
0
May 02, 2019
hoj
Pa ja ne mislite, da je ta dan trajal 24 zemeljskih ur.
En njegov dan je trajal tisoč zemeljskih let. Pol ni čudn, da se je sfižilo.
Na konc je pozabu kaj je začel od začetka.
boditevcvetju
#4
Zim Zelen
1
May 01, 2019
Človeški um je genetska napaka!
Sfižilo se je, ker je šel 7dan počivat in prepustil ne dokončano delo zlobcu!
#3
abram1b2 Cej
1
May 01, 2019
haapy yack:)*
Kjer je vse napačno, ne more biti nič prav.Lp :)*
#2
haapy yack
0
Apr 30, 2019
hoj
Človeški um je 'stadijon' na katerem se vsak dan iz minute v minuto igra globalna zarota. To je največji zadetek od vseh zadetkov za kontrolni sistem: Diktira nam kaj da mislimo in kako se naj obnašamo in doživljamo sebe in svet.
sotonašemislialinjihovepres
boditevcvetju
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2019-04-29 12:17:44 (Apr 29, 2019)
Starejša objava
ZADNJE OBJAVE
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
KOGA LAHKO SPOŠTUJE OBIČAJEN SLOVENEC ?
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
maj 2019
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj