POZICIJA OBUP -OPOZICIJA SLOVENSKA ŽALOST

Oddajabram1b2 Cej, dne 2019-01-05 ob 09:46:06

Slovenski državljan ima danes na izbiro,ali bo podpiral obup ali se bo odločil za žalost.Sam mislim glede na narodno mentaliteto Slovencev,da je naša naravna odločitev vedno v obupu ali žalosti,ker nekaj drugega že iz svoje zgodovine niti ne poznamo. .Drugega nam v obeh ponujenih političnih opcijah in njihovih dejanjih  niti ne preostane.Najboljša opcija za naš narod bi bila,da se obupu in žalosti dokočno odpovemo in končno stopimo  na pot odrešitve in iz tega objema političnega obupa in žalosti.Prihajajo trije kralji eden podpira realiziran materijalni svet,drugi akumuliran materijalni svet in tretji  nosi v sebi vesoljnega univerzalnega duha.Slovenci bi se morali stopiti  na rame univerzalnega duha,ki združuje v sebi oba svetova in jih medsebojno povezuje kot njuna posledica združitve in medsebojnega zlivanja drugega v drugega.

Slovenci smo pozabili,da imamo takšnega duhovnega kralja v mitu o Kralju Matjažu,ki se upre samemu Bogu,da bi zopet izpostavil pravičen in uravnotežen družbeni red v svojem  slovenskem rodu. Kralj Matjaž ni noben  ogrski Matija Korvin on je pravi brezčasen slovenski Kralj,ki povezuje in uravnoteži obup  /realiziran/in žalost /Akumuliran svet/v njuno normalno univerzaslno samodelovanje.

Problem Slovenije je, da desnica enako kot levica vleče željo po oblasti na svojo stran.Nobena od obeh strani ni sposobna normalnega sodelovanja z drugo stranjo.To rojeva za slovenski narod samo obup in žalost,posledično neurejeno in neuravnoteženo bivanje slovenskega naroda. Tu ni potreben nikakršnji kompromis,ugotoviti moramo,da eni in drugi strani manjka univerzalnega duha,ki bi ju bil sposoben združiti v njuno naravno delovanje za skupen smoter in cilj Slovenije.Obe politične opcije Slovenije danes izražajo plitkost lastnega ego duha,ki vodi samo še k večjemu razkolu slovenskega naroda.

Posledično se nesodelovanje slovenske desnice in levice za skupni cilj napredka Slovenije izraža tudi v narodu,kjer se tudi v samem slovenskem  narodu  bije bitka med obupom in žalostjo z očitnim in opaznim  pomankanjem univerzalnega življenjske duha.Zagovorniki ene ali druge opcije niso sposobni iztopiti iz lastne ujetosti v eno ali drugo opcijo.Medsebojno obtoževanje pripadnikov obeh opcij najbolj realno pokaže slovensko zaciklanost in plitkost duha,ki ni sposoben zaznati,da ravno to nenehno obtoževanje pelje Slovenijo vse globje v obup in žalost,ki sta že dolgo  rezultat pomankanja univerzalnega duha med Slovenci. Slovenci moramo iztopiti iz voza obupa in žalosti,čeprav kaj boljšega od tega v svoji zgodovini niti ne poznamo.Čas je, da spregledamo in to tudi dojamemo sami v sebi. Lp :)*

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
11
abram1b2 Cej
0
Jan 09, 2019
haapy yack :)*
Malo je herojev,ki bi si upalii stopiti v ta medvedji brlog in nagnati ven vse te zaspane in parazitske medvede.Lp :)*
#11
haapy yack
0
Jan 07, 2019
hoj
To so se že pred nakaj leti spraševali. Potem pa so ugotovili, da v Sloveniji ni ljudi, ki bi bili sposobni kaj takega.
svinjasanjanapoljuoljnerepicekoruzopres
boditevcvetju
#10
abram1b2 Cej
0
Jan 07, 2019
haapy yack:)* Po tvojem bodo medvedi ki kradejo narodu med odstranjeni? Lp :)*
#9
haapy yack
1
Jan 07, 2019
hoj
Ja. Spijo, Kot medved, ki je razsul nekaj čebelnjakov in polizal med in potem zadovljno brundajoč zaspal v brlogu.
Medveda so pozneje ustrelili.
medexspropolispres
boditevcvetju
#8
abram1b2 Cej
0
Jan 07, 2019
haapy yack :)*
Kdaj se bodo v Sloveniji zbudili varuhi elite?
#7
haapy yack
1
Jan 06, 2019
hoj
Še ena dobra novica.
Satamistični oligarhi naj bi bili prav tako obsojeni na propad, ker so napravili temeljno napako, ko so se odločili izvesti svoj načrt, da pobijejo90% svetovne populacije, ki so jih imenovali za "nekoristne jedce". To pa zato, ker so prav ljudje, ki so jih zaposlili za osebno zaščito dojeli, da bi tudi njihove družine bile ubite. To je razlog zakaj so najeti pištoljerosi sodelavci Blackwaterja, nedavno izdali opozorilo "Mi prihajamo".
boditevcvetju
#6
abram1b2 Cej
0
Jan 06, 2019
haapy yack:)*
Vsaj nekdo,ki pravi,da bo potrebno ukiniti in uzakoniti/ verjetno tudi sankcionirati/ ta svetovni monopol korporacij.Pri nas v Sloveniji je to KPJ,ki še vedno izvaja monopol nad Slovenijo in Slovenci.MI večino firm prodamo Jugovićem sumljivega porekla njihovega kapitala. Hvala za to informacijo! :)**
#5
haapy yack
0
Jan 05, 2019
hoj
Razkrita kapitalistična naveza, ki upravlja svet.
https://www.newscientist.com/article/mg21228354-500-revealed-the-capitalist-network-that-runs-
jebatjihpres
boditevcvetju

Revealed – the capitalist network that runs the world | New Scientist

As anti-capitalist protesters take to the streets, mathematics has teased apart the global economic network to show who'
#4
haapy yack
1
Jan 05, 2019
hoj
Saj se ve gdo. Vsi, ki so in še ropajo Slovenijo od devetdestih pa na sem.
Politiki, ki so neki biznismeni. Mimogrede noben politik ne bi smel biti podjetnik. Vsi od devtdesetih pa na sem bi moral pod kontrolo kaoliko so takrat imel boagstva in koliko ga imajo sedaj. kako so prišli do njega.
Kater so šmuglal bi moral to vrniti.
Ampak kar se janezek nauči to zna.
Recimo ob drugi nacionalizaciji leta 1948 so boljševiki pokradli/razlastinili 3000 podjetij.
Trdo jedro LDS v sredini devtdesetih je podeljevalo koncesiji raznim skrivnostnim korzorcijem. Poltična naveza v Zurichu in Dunaju, ki takrat "ni dovolila revidiranja", ker je svoj čas iz Slovenije izvlekla nekaj sto miljonov dolarjev. In so oropan denar že pokrili z javnim dolgom. Potem pa so ti ta denar iz tujine ponujl kot kredit.
Skratka Slovenija je v globalnem dvorišču in škorce boli kara kaj domač ljudje počnejo z Slovenijo in domorodci.
boditevcvetju
#3
abram1b2 Cej
0
Jan 05, 2019
haapy yack.)*
Ve se za globalo.Mene zanima Slovenija znotraj te globale.Kdo vse je njen plačanec in kdo se ji v Sloveniji upira,če se sploh zmore in zna? Lp :)*
#2
haap yack
0
Jan 05, 2019
hoj
Poleg treh kraljev se letos obeta drugi polčas krize iz leta 2007. Ta naj bi bila katastrofalna. Globala ne more več folgat sistema, ki so si ga izmislili, da oropajao planet. Izdelava 100 dolarskega papirnatga bankovca jih stane 1 cent. Nič vreden papir. Najbogatejši 1% škorcev na planet postaja še bogatejši. Dočim na drugem konc sveta ima vsak od 3,5 miljarde ljudi samo za kakih 10 tisoč dolarjev ali pa še manj. Od ljudi, ki skupaj tvorijo 70% delovno sposobnih ima samo 2,7% svetovnega bogastva. Globala se nahaj v nazvidnem položaju. Balon, ki ga napuhava Tramp se bo vsak čas razpočil.
Pripravte suho hrano.
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2019-01-05 09:46:06 (Jan 05, 2019)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
november 2019
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj