GENDER TEORIJA

Oddajabram1b2 Cej, dne 2018-12-01 ob 09:22:25
3. Razlogi proti »gender« ideologiji

1. Človek je ali moški ali ženska in se razmnožuje po spolni združitvi.
2. Vsaka telesna celica moškega je moški, vsaka telesna celica ženske je ženska. Nevrofiziološki izsledki kažejo, da sta moški in ženska različna in se dopolnjujeta.
3. Ukinitev različnih lastnosti moškega in ženske ne more odpraviti neenakosti med spoli, ki še obstajajo v veliko državah. Samo pripravljenost za medsebojno dopolnjevanje lahko premaga zatiranje in boj za oblast.
4. Če po ideologiji spola ne obstajajo očitne razlike med moškimi in ženskami, je boj za večje pravice žensk nepotreben.
5. Trditev, da je vsaka spolna orientacija enakovredna, nasprotuje temeljni resnici: Heteroseksualnost je pogoj za obstoj človeškega rodu. Na njej se utemeljujeta zakon in družina. Homoseksualnost ločuje spolnost od plodnosti ter ruši rodove in generacije.Vir:Internet

Moje razmišljanje o LGBT lobijih,ki se zavzemajo za /gender/ teorijo-socialni spol -teorija biološkega spola,ali pa tudi ne.Tvorec teorije je judinja Judith Butler-sama lezbijka.

Nihče se do sedaj ni vprašal,ali so pripadniki LGBT skupnosti naravna genska napaka naše večno sedanje življenjske vrste.KJe tiči vzrok,da se posameznik opredeli in živi kot lezbijka,gej,bioseksualec ali transvestit.Lebizjke in geyi imajo po meni gensko spremenjen akumuliran brezčasen spomin naše vrste,ker ne čutijo naravne spolne potrebo po razmnoževanju naše vrste.Ta akumuliran brezčasen genski spomin naše vrste je pri njih izostal,ali pa je napačno definiran v njihovi biti.Biseksualci so kot polži,ki menjajo spol večkrat v življenju,kar je nespremenljiv nenavaden pojav v naši  življenjski vrsti. Transvestiti so zopet genska napaka,ker je njihov  /akumuliran brzčasen genski spomin naše vrste izostal, oziroma se ni združil z realiziranim genskim zapisom. Tu je najbolj očitna genska napaka,ker se oseba ne počuti v svojem  realiziranem telesu isto, kot v svojem akumuliranem genskem zapisu -spominu.. Lahko bi rekli,da gre tu za življenjsko neskladje duše in telesa transvestita.

Človeštvo si mora priznati,da je narava pri pripadnikih LGBT skupine naredila napako znotraj naše vrste.Enostavno je to življenjska naravna napaka ,ker ti ljudje /izvemši biseksulne polže/ ne živijo naravno,ker enostavno ne zmorejo osnovnega življenjskega poslanstva,to pa je nadaljevanje in skrb za obstoj svoje življenjske vrste.Iz tega je vsaka možnost posvojitve otrok ///po pripadnikih LGBT//,ki so spočeti po naravni poti očeta in matere totalno nesmiselna in neopravičljiva po sami naravni zakonitosti našega bivanja..Mi smo kot najvišja oblika živjenjske pojavnosti,lahko tolerantni do LGBT pripadnikov kljub dejstvu,da so za našo družbo očitna napaka narave.To napako mi kot civilizacija in življenjska vrsta ne moremo odpraviti. Nikakor pa ta življenjska napaka ne more odrejati in urejati naravne zakonitosti življenja naše  in vsake življenjske vrste. LGBT lobiji želijo na silo menjati naravne zakonitosti in sami naravi diktirati kako naj deluje njena večno sedanja zakonitost.Če to dovolimo tisti,ki živimo usklajeno po sami naravni življenjski zakonitosti, smo kot družba popolnoma zgrešili svojo naravno življenjsko pot,ki bo uničila naše napredovanje in razvoj.

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
13
abram1b2 Cej
0
Dec 06, 2018
Zim Zelen:)*
Tvoje vprašanje ali so nebesa in raj je nepravilno postavljeno. Nebesa so večno sedanja vseobsežna vesoljna samobitnost. Za človeka so cikli -pekla,vic in raja. Spodaj,sredina-zgoraj.nazaj na sredino in v pekel,da bi se zopet dvignili-Zakon Ciklov.
#13
abram1b2 Cej
0
Dec 06, 2018
haapy yack:)*
Vseobsežna samozadostna,samoohranitvena in samodelujoča in večno sedaj samopojavna nasprotuje tvoji tezi. V vseobsežni vesoljni samobitnosti se ničesar ne izgubi, vse je večno sedaj tu soprisotno. Kar je bilo,še bo in kar še bo,je že bilo. Vse se ciklično vrača na elementarnem nivoju,na življenjskem se vse samoobnavlja po reprodukcijskih verigah vsake življenjske vrste. Če so na Zemlji izumrli dinozavri še ne pomeni,da v ponovnem 15 milijardnem ciklu našega Osončja in Zemlje zopet ne bodo prisotni na Zemlji.Človek je Bog in varuh življenja in tega se zave ko njegova zavest doseže svoj vsakokratni ciklični vrh. Lp :)*
#12
haapy yack
0
Dec 03, 2018
hoj
Globala dela edino v smer, da ne bi nikoli izgubil svojih privilegijev. In zato so pripravljeni žrtvovati nacionalnost in svoboščine večine na planetu.
Raj in pekel se na planet lepo prepletata med seboj.
Najmočnejše čustvo na planetu je strah.
Najstarejši grški filozof in pesnik Heziod opeva rajsko stanje človeka v zlati dobi, v kateri so ljudje po dolgem življenju brez bolezni in bolečin prehajali v manj težak svet.
Vse to je človeštvo že davno zapravilo.
slepcislepevodijoinvsivjamepadajopres
boditevcvetju
#11
abram1b2 Cej
0
Dec 03, 2018
Haapy -Zim Zelen ;)*
Vprašanje je,ali je kriva za civilizacijske anomalije svobodna volja ,ali prenizka zavest ljudi?
Poglejte teoretike zarote in novodobne duhovneže.Nihče od njih nima oz ne dela na praktičnih rešitvah,ki bi pomagale dvigniti človeško zavest in razumevanje našega bivanja. Vsi ponujajo rešitve,ki to niso.Vsi se obrnejo na segment lepega življenja-hedonizem in narcisoidnost brez odgovornosti.
Te njihove teorije še nikogar niso življenjsko izpolnile. Človeštvo rabi praktične dokaze,da živi v zmoti zaradi prenizke zavesti,ki je večno sedaj vesoljno soodvisna.Pekel .vice,nebesa/raj/ so ciklično prisotni povsod v vesolju in od vesojnih ciklov je odvisen nivo našega bivanja in zavest. Veliko je nakladanja premalo praktičnih dokazov, Neznanje ,nerazumevanje , laž egoizem, in kraja siromašnih danes kraljujejo na Zemlji.Kako lahko danes dobrodelne organizacije kradejo revnim in trpečim? Sam sem se o tem prepričal.V naši civilizaciji je trenutno vse narobe zato, ker ne poznamo pravega vzroka zakaj je narobe.Iz tega vzroka tudi ne moremo uravnoteženo živeti znotraj vesoljnih danosti. Lp :)*
#10
Zim Zelen
0
Dec 03, 2018
*haapy...
Samo to bi rad vedel: Ali nebesa so ali niso?
Kajti, če jih ni sta edini Raj in Pekel, kar tukaj na tem planetu.
(uživajvraju?)
#9
haapy yack
0
Dec 02, 2018
hoj
Vse je možno. Povsod kjer ima človek kremplje zraven se mora pričakovati, da nekaj ne štima.
Tako kot so namenoma spremnili tekst v sv. Pismu so tudi Evagelije prirejal po potrebi. Najbolj pa ga je zapohal cesar Konstantin, ki je bil tudi voditelj prvega cerkvenega koncila leta 325. In tedaj so v Biblijo zapisal tisto, v kar naj bi ljudje verjeli, in v kar verjamejo še danes.
boditevcvetju
#8
abram1b2 Cej
0
Dec 02, 2018
haašpy yack:)*
Res je,da se govori, da so ponarajeni.Kaj pa ,če niso razumjeni in napačno razlagani s strani vernikov ?Lp :)**
#7
haapy yack
0
Dec 02, 2018
hoj
Najbrž je res to napaka narave?
Za Evagelije pa pravijo, da so ponarejeni.
buhsigavedipres
boditevcvetju
#6
Loop 1
1
Dec 01, 2018
Dobro povedano in to je najbolj naraven pogled. Torej je to nekaksna genska anomalija, ki se izrazi zaradi neprilagojenosti na dviga Em polja bi jaz rekel. V praksi gre definitivno za napako ali lepse povedano motnjo. Ampak je hkrati naraven pojav na tej tocki, tocki nase zavesti.
#5
abram1b2 Cej
0
Dec 01, 2018
Radmila:)*
Če vzamemo Evangelij kot del večno sedanje civilizacijske teološke zapuščine,potem lahko brez zmote zapišemo,da so LGBT pripadniki večno sedaj napaka narave v naši vrsti.Hvala za dodatek:)* Lp
#4
Radmila Čučak
2
Dec 01, 2018
Kaj pa pravi Evangelij o homoseksualcih?........ Da gre za zablodo

Rimljani 1: 24 - 27

Zato jih je Bog prepustil poželenjem njihovih src, v nečistost, tako da so sami skrunili svoja telesa.

Božjo resnico so zamenjali z lažjo. Častili in oboževali so stvarstvo namesto Stvarnika, ki je slavljen na veke, amen.

Zaradi tega jih je Bog prepustil sramotnim strastem. Njihove ženske so namreč zamenjale naravno občevanje s protinaravnim,

podobno so tudi moški opustili naravno občevanje z žensko in se v svojem poželenju vneli drug do drugega. Moški so počenjali nespodobnosti z moškimi in tako sami na sebi prejemali povračilo, ustrezno svoji zablodi
#3
abram1b2 Cej
0
Dec 01, 2018
Hvala Radmila:)*
To, je to.Fotografija že sama po sebi vse pove.Lp :)***
#2
Radmila Čučak
1
Dec 01, 2018
Abram...pravilno razmišljaš ......že sama ***parada ponosa*** pokaže, da gre za napako človeške vrste

http://www.politikis.si/wp-content/uploads/2016/06/parada-ponosa-simb.jpg
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2018-12-01 09:22:25 (Dec 01, 2018)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
november 2019
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj