RESNICA

Oddajabram1b2 Cej, dne 2018-08-28 ob 09:52:08
Jezus pred Pilatom
Tedaj je šel Pilat spet v sodno hišo, poklical Jezusa in mu rekel: »Si ti judovski kralj?« Jezus mu
je odgovoril: »Praviš ti to sam od sebe ali so ti drugi povedali o meni?«
Pilat je odvrnil: »Sem marJud? Tvoj narod in véliki duhovniki so te izročili meni
Kaj si storil?«
Jezus je odgovoril: »Moje kraljestvo ni od tega sveta. Ko bi bilo moje kraljestvo od tega sveta, bi se moji služabniki
bojevali, da ne bi bil izročen Judom, toda moje kraljestvo ni od tod.«
Pilat mu je rekel: »Torej si ti vendarle kralj?«
Jezus je odgovoril: »Ti praviš, da sem kralj. Jaz sem zato rojen in sem zato
prišel na svet, da pričujem za resnico. Kdor je iz resnice, posluša moj glas.« Pilat mu je rekel:
»Kaj je resnica?« Jn 18,33
Resnica,ki jo RKC ne zmore razumeti,ali jo noče?  Je lažje vernikom lagati, kot jim povedati resnico? Tu ni ničesar mističnega, je samo šifrirano zapisana resnica, ki jo je potrebno razumeti,da bi lahko sodili.
Kdo lahko loči večno sedanjo vesoljno vseobsežno,samozadostno ,samoohranitveno in samodelujočo vsepojavnost,ki je v vsemu v lastni individualni pojavnosti? Kdo je spočel in kje se je rodil Jezus? Je Jezus v čem drugačen v svoji človeški podobi od nas ostalih? Kaj je mističnega v EM sili, - Svetem duhu, ki nas vse ciklično preobraža -rojevamo se - na naš višji ,ali nižji psihofizični nivo? Kdo je pisal Biblijo ? Zakaj je Sveto pismo in čemu služi in kaj je njegova resnična osnova. Zakaj Jezus trdi,da njegovo kraljestvo ni od tega sveta? On je človek kot mi  in je božja samopodoba , tako kot vse vesolje! Jezus pove resnico o našem izven zemeljskem poreklu? Zakaj  so veliki duhovniki izročili Jezusa Pilatu in kdo so t.i. veliki duhovniki danes?
Lahko kdo od nas drugače pove resnico?  Jaz sem zato rojen in sem zato prišel na svet,da pričujem resnico ! Nič mističnega, gola  resnica za vsakogar,ki je resnicoljuben.. Mogoče bodo verni užaljeni nad mojim zapisom? Resnica je drugačna, kot jim jo razlajo duhovniki in verski pastirji ovc.Lp :)*
profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
10
abram1b2 Cej
0
Sep 03, 2018
Haapy yack) **
Slovenija je resnično na tej poti,ki jo emenjaš. Male kmetije so mrtve.Mladi obdelujejo zemljo samo še s stroji in so vsebolj vozniki traktorjev in težke mehanizacije,kot pravi kmetovalci.Slovenija je tradicionalno kmetijsko pridelavo uničila, lahko bi bili zelena oaza Evrope,tako smo pa nič od niča na tem področju,tako kot na vsakem.Židan je zafural še zadnjo možnost. Lp )**
#10
haapy yack
0
Sep 02, 2018
hoj
Globala nas stalno vleče za tisto sladko...
CETA prihaj preko Avstrije. V tajnosti in brez kakršne koli javne razprave, največje svetovne korporacije vlečejo svet v hirajhirsko korporativno diktaturo, moderno verzijo za naš čas, Mussolinijev korporatizem.
CETA je sedaj uklonjenja v Avstriji pod novo populistično vlado koalicijske vlade Sebastiana Kurza.
To bo prisililo člamnice EU da ublažijo zakone pri uporabi glifosata ali neonikotina
Gigantski agrobiznis bo uničil družinske farme v Evropi. EU se bo znašla pod ogromnim pritiskom kmetijskih korporacij kot so IBP in Cargill Foods. Velikanski pogoni za predelavo mesa zakoljejo miljon živali na leto. To je skoraj 28 tisoč na dan. Tako bo lager EU preplavilo cenejše meso goved in drugi prehrambeni izdelki. Tako bodo uničili male in visoko kvalitetetne kmetijske proizvajalce, kar v Ameriki počnejo že od leta 1980. Če globalist to prefurajo skozi bo prišlo do strašnih posledic.
cetaprihajaprekoavstrijepres
boditevcvetju
#9
abram1b2 Cej
0
Sep 02, 2018
Se strinjam- haapy yack:)* 7#
#8
haapy yack
0
Sep 02, 2018
hoj
Neki v smislu oslovske sodbe.
Monsanto in Bayer sta bila v času WV2 skupaj. Imenovali so se Mobay. Skupaj so prodajali strup obema stranema v vojni. Narazen so šli šele po sojenju IG Farben v Nurnbergu. To sedajne združenje je samo potrditev poroke, ki obstaja že od nekdaj. Ko pogledaš dogovore o navskrižnem licenciranju je jasno, da te korporacije delajo skupaj.
skrivnaporokaizpreteklostipres
boditevcvetju
#7
abram1b2 Cej
0
Sep 01, 2018
haapy yack :)*
Ali ti misliš,da je zadeva za tožnike Monsata? Ali iz vsega tega ne bo nič? Bayer Monsato bo nadeljeval s svojo politiko ? Tvoje mnenje je? Lp :)*
#6
haapy yack
0
Aug 28, 2018
hoj
na #4
Majmunska posla.
https://www.seamosmasanimales.com/wp-content/uploads/2014/09/mono-robin-hood-roba-dinero-de-una-casa-y-tira-los-billetes-los-transeuntes-01.jpg
terranulliuspres
boditevcvetju
#5
Radmila Čučak
1
Aug 28, 2018
Kom #1

Resnica je, da je tržna vrednost Monsanto Bayerja padla za 12% tri dni po sodbi ameriškega sodišča (z dne 10.8. 2018) , da mora Monsanto plačati bolniku z rakom skoraj 300 milijonov USD odškodnine

Tržna vrednost Bayer Monsanta je tako zaradi obsodbe padla v treh dneh za 10 milijard EUR

Haapy Yack......krila so jim odpadla :))

( sledijo tožbe še najmanj 8000 bolnikov z rakom zaradi pesticida Round Up)
#4
Loop 1
0
Aug 28, 2018
Jaz tudi verjamem da globalistom na koncu ne bo uspelo, enostavno ker delajo proti zakonitosti ki bi omogocala taksno delovanje v nedogled. Ampak vprasanje je kje je konec tega?
Vesolje je tehtnica v vseh pogledih, razen v tem kje in kdaj se rodis, resnica je da je v tem pogledu cista tombola. Visok dobitek je da se rodis v dostojnem vrednem zivljenju. Ali nizek dobitek oziroma sploh ni dobitek, nekje kjer je vojna in kaos in izgubis zivljenje se kot otrok, tako da niti tiste majhne moznosti da ko odrastes da kaj spremenis ne dobis. Nebesa ali pekel, cisto nakljucno, kot je nakljucna igra na sreco... to je resnica.
#3
abram1b2 Cej
0
Aug 28, 2018
haapy yack :)*
Veliko resnice si povedal,Bistvo je,da se bodo ušteli v svojih namerah.Ne bo jim uspelo. Znašimi življenji in z zemeljskom življenjem se ne gre igrati,ker zmotno misliš,da ti denar dovoljuje vse. Je veliko drugače in bo drugače, kot si ti faloti mislijo in načrtujejo.Lp :)**
#2
haapy yack
1
Aug 28, 2018
hoj
Resnica je, da sta se združila Bayer in Monsanto in stem je kartel dobil krila za uničevanje življenja. Ta združitev pomeni še več moči v rokah zločinskih korporacij, in ne samo moči, tudi vsiljevanje svojih načrtov in korupcijo oblasti in ispodrivajo demokracijo.
Prava resnica je, da so lastniki vseh teh korporacij vse od Coca Cole in Pepsika, novi investicijski giganti, odnosno kartel bogatašev, ki so si sedaj omislili način kako koristno uporabiti denar za kontrolo nad bodočnostjo človeštva.
Resnica je, da se proti temu bori indijska znanstvenica, aktivistka dr. Vandaha Shiva za zaščito okolja, ki v svojih delih govori proti globalizaciji.
Resnica je, da so ti karteli kriminalna združba. Sestavljajo jih, Bayer - Monsanto, Dow - Dupont, Syngenta - ChemChina, ki nam skušajo preko svoje neuspešne agende uturit GMO.
semenauničenjapres
boditevcvetju
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2018-08-28 09:52:08 (Aug 28, 2018)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
oktober 2019
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj