SMO UJETNIKI SAMIH SEBE-LASTNE EKSISTENCE?

Oddajabram1b2 Cej, dne 2018-08-13 ob 09:41:42

Ko se boš naučil/a brati iz  sebe,boš spoznal kakšen ujetnik samega sebe si bil.Razlika med naučenim in samovzniklim vedenjem v posamezniku je v resnici neprimerljiva.

Sartrova glavna ideja je bila, da smo ljudje obsojeni na svobodo. Teorija sloni na njegovi zamisli, da ni nikakršnega stvarnika, in je ilustrirana z uporabo primera o napravi za rezanje papirja. Sartre pravi, da, če je nekdo ta rezalec papirja, da bi moral stvarnik zanj imeti nek načrt, esenco. Ker pa stvarnika ni, tudi ljudje nimajo nikakršne esence. Torej je eksistenca pred esenco. S tem poudari idejo, da nihče ne zmore pojasniti svojih dejanj ter vedenja z izklicevanjem na specifično človeško naravo, temveč so nujno izključno sami odgovorni za svoja dejanja: zapuščeni smo samemu sebi, brez izgovora. Sartre je obdržal koncept, da morata biti verodostojnost in individualnost pridobljeni, ne pa naučeni.Vir: Wikipedija

Čim ločuješ Boga /vseobsežno večno sedanjo samozadostno,samodelujočo in samohranitveno vsepojavnost/ od lastne biti,si si odrezal lastno bit ,od večno sedanje vseobsežne vesoljne samobitnosti.S tem izgubiš lastno identiteto,ki je individualna identiteta Boga samega,torej e tudi Bog v  lastni megli z nami.. Opis Boga je podan..zgoraj. Sartrejeva temeljna napaka je,da je želel ločiti esenco od eksistence.Akumulirano vesoljno vrednost mase,energije,prostora,t.časa in *Življenja /esenca/ od Realizirane mase .energije ,prostra,t.časa  in *življenja /eksistence/.Obe vrednosti sta sočasno prisotni v vsaki X pojavnosti mept*,če ne bi bilo,ne bi bilo večno sedanjega vesoljnega samodelovanja /Em sile -duha   /in ne bi bilo ničesar-nobene pojavnosti mept*.

Večina verjame v reinkarnacijo,velčina pa se ne zaveda,da je  barionska snov neuničljiva,življenje posameznika pa je enkratno in neponovljivo,kljub temu,da je barionska snov neuničljiva.Elementarna snov je z razliko od *življenja ciklično samoponovljiva,življenje pa ima za lastno ohranitev izpostavljene življenjske samoreprodukcijske verige vsake vrste,kjer cikel umrlega osebka, nadomesti nov cikel  rojenega iz te življenjske samoreprodukcije vrste.Zaradi te *življenjske samoreprodukcije je vsak osebek vsake življenjske vrste unikaten,enkraten in neponovljiva individualna samomanifestacija Boga/opis Boga je podan/ samega,tako kot vse ostalo snovno.Razlika med tako imenovano mrtvo naravo in *življenjem je,da je matrica mrtve /elementarne/ snovi samozadostna,samodelujoča,kjer se večno sedaj ciklično samozlivata Realizirana in Akumulirana mept* kjer vsak konec cikla samozlivanja pomeni nov začetek cikla. Življenja se zato samoreproducira skozi svoje življenjske reprodukcije vrste. Iz tega vzroka cikičnega  zlivanja med Rmept*/ moški gen/ in Amept* /ženski gen/ je naravna  reinkarnacija istega  osebka vrste nemogoča.Vsi pogoji bi morali biti vedno isti. To je praktično in dokazljivo nemogoče.Čas,prostor,zdravje , počutje ,vreme ,osebki vrste ,itd. ni vedno enako,ampak se ciklično samo spreminja,zato je reinkernacija istega  osebka nemogoča.!!! Razlika med *življenjem in elementarno snovjo je v mrtvi ponavljajoči matrici elementarne samopojavnosti in v *življenjski zavesti vegetativni /flora/,nagonski /favna/ in samozavedni  vesoljno neomejeni človeški.Sama vesoljna večno sedanja samobitnost se lahhko samozaveda in ciklično samospozna samo v lastni individualni samomanifestaciji.človeku. V Kabali je to Adam Kadmon.Mnogi govorijo o preučevalcih Kabale, kot o zlobnih ljudeh ,a ti mimo kabalističnega  proučevanja še niso šli,da pa bi zadevo razumeli je škoda vsake besede..Soditi znajo,razumeti ne zmorejo.Primer: Tisti,ki bo spoznal misterij vrat razumevanja v Kabali,bo spoznal tudi misterij velike slavja -dovršitev cikla.Ljudje se ciklično prebujamo in z nami se prebuja naše in vesoljno samosppoznanje,saj smo individualni samoizraz same večno sedanje vesoljne konstante mept* /Boga samega /,tako kot vse ostalo.

Celotno človeštvo Zemlje je še pred zaprtimi vrati dokončnega razumevanja večno sedanjega vesoljnega samodelovanja in njegove samomanifestacije.Tako kot je Bog ujetnik lastne zakonitosti, smo mi  vsi z njim /eno/ ujetniki lastne biti.Naš Akumuliran DNK /genom/ esenca,je v nas samih še neprebujena z razliko od našega Realiziranega DNK. /genoma/ snovne eksistence.To ima svoj vzrok v elementarnih vesoljnih ciklih,ki tekoče cikično spreminjajo naše delovanje in psihofizični nivo naše enotne biti in vsake druge živlenjske in snovne pojavnosti..EM frekvence so posledica cikličnih zlivanj Amept in Rmept,na katere mi nimamo vpliva in smo od njih soodvisni. Mi danes živimo v iluziji lastne življenjske eksistence,ker  naša življenjska esenca,še ni prebujena v nas samih zaradi premalo ugodnih EM frekvenc,ki delujejo na našo bit. Mi smo v resnici ujetniki lastne eksistence,ki ni še sposobna dokončnega samozlitja z našo življenjsko esenco.Vsak med nami ima v sebi akumulirano vse znanje naše vrste,žal nas ovirajo še prenizke elementarnet EM frekvence,ki bi odprle možnost,da črpamo vse vedenje in spoznanje  sami iz sebe.

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
0
Ni komentarjev
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2018-08-13 09:41:42 (Aug 13, 2018)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
oktober 2019
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj