VSAK MED NAMI SE TRUDI PO SVOJE

Oddajabram1b2 Cej, dne 2018-07-21 ob 10:29:03

Sam mislim,da je vredno posvetit 2 uri časa za ogled videa.https://www.youtube.com/watch?v=CMI2cmabVY8

Kdor zna opažati bo videl, da razum brez duše-ubija nas same in vse okoli nas in  tako naša brezdušnost uničuje ta planet in vse življenje na njemu. Za sedanjo zemeljsko splošno krizo niso krve elite,ampak vseobsežno vesolje samo /Bog/,katerega individualni izraz je večno sedaj  vseobsežno -vse  ,tudi naš planet in mi sami.

Vem mnogi boste rekli, če bi bil jaz glavni upravljalec  na Zemlji bi mi vsi in vse življenje z nami živeli v uravnoteženi harmoniji. Svet bi bil prijaznejši  pravičnejši in planet bi bil ponovno čist. Mi ne bi več poznali lakote. Svet bi bil brez vojn in na Zemlji ne bi več vladala pohlepna elita.

Pa imamo res vse pogoje, ki bi resnično -ne samo v naših glavah-spremenili naše življenje na bolje?

Priznajte si, že sedaj ko berete moj zapis  ste nekateri zrevoltirani v sebi. In si pritrjujete sami v sebi jaz bi resnično zmogel. To je iluzija vašega realiziranega uma, ki vas same egoistično prepričuje ,da vi osebno bi pa to zmogli in naredili svet boljši. Moti vas vse, nekatere RKC, druge požrešne elite, tretje nepravna država ,četrte nesocialna država ,pete oholost ljudi, njihova neumnost ,ozkosrčnost, slepota, da ne uvidijo, da je na svetu vse narobe. Pa je res vse narobe?

Nič ni narobe, vse je tako kot je, ker drugače sploh biti ne more! Sama enotna večno-sedaj ista vseobsežna vesoljna zakonitost nam odreja, kakšni smo bili ,smo in bomo bili! Nič ne moremo prehiteti ,moramo samo vzdrževati lastno življenjsko vrsto in poskušati s svobodno voljo ohranjati življenjske vrste in ta planet, da nas sam ne zdesetka predčasno. Zakaj sploh pišem vse to?

Zato, da bi  dojeli, da smo mi vsi danes še nezrel človeški plod in zato še ne posedujemo znanja in vedenja, ki nam bi ponovno vrnilo in omogočil lepše in harmonično življenje katerega smo že kot civilizacija imeli in tudi izgubili. Edino kar nam gre v prid je, da smo ohranili in vzdrževali svojo življenjsko reprodukcijo naše vrste in si na ta način skozi gensko reprodukcijo omogočili, da pridemo do prvega med nami, katerega brezčasen akumuliran genski spomin večno sedanjega vesoljnega človeštva DUŠA se bo samodejno prebudila v njemu , ta človek bo razložil vse in pokazal bo tudi pravo pot.  In vse možnosti ,ki nam jih življenje ponuja. Ta bo arhetip človeka prihodnosti, ki bo odrešitelj vseh naših življenjskih stisk, ker bo rojen iz vseh naših preteklih in sedanjih življenj-za vse nas. Človeštvo bi iz sebe ponovno rodilo svojega cikličnega  vodnika.

Govorim o mesijanski dobi, ki bo vrnila vse v prvobitno stanje oziroma v pravo uravnoteženo stanje. V naš svet se bo vrnila  pravica ,harmonija, ravnotežje in izgubljeno znanje. Kdor pozna vlogo Manuja ,Jezusa, Mohameda, Mojzesa, MelkiTsedeka , Sončnega sina Vaivasvata ,Bude itd., razume o čem pišem. Vedite mi živimo pod enotno vesoljno zakonitostjo, ki nam in vsemu odreja skozi svoje ciklično valovanje kašni smo bili, smo in bomo. Ko bo nastopil  ugodni čas bomo mi sami sebi odprli vrata v boljši svet.

Vseobsežno vesolje večno sedaj samodeluje, se  samo ohranja in je večno sedaj samozadostno, zaradi sebi lastne vseobsežne vesoljne samozakonitosti.Vse je večno sedaj tu !  Xmept* = Rmept* >>>EM T.O.O/A<<<Amept*= Xmept* 

profileimage
Všeč mi je
3
Komentarji
0
Ni komentarjev
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2018-07-21 10:29:03 (Jul 21, 2018)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
november 2019
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj