VSI MI SMO ZMAGOVALCI ŽIVLJENJA

Oddajabram1b2 Cej, dne 2018-07-20 ob 10:49:56

Moška moda dnevno proizvedejo 10 milijonov semenčec,ženski jačniki nosijo v sebi pol miljona jajčec Zaradi tega dejstva  smo mi vsi zmagovalci življenja.

Moj namen ni ,da bi nadaljeval to temo. Moj namen je razbiti utopijo napačno dojemanje pojma naše duše.

Ko ženska zanosi, Bog čez par dni določi dušo, ki bo v tem telesu. Najprej pregleda Božje zapise in energetske povezave duš, ki so v telesih staršev in vseh, ki bodo del novega življenja. Pregled energije teh duš je v tem trenutku kot tanek žarek, ki poteka od duše v fizičnem telesu do izvora vsake duše v duhovnem svetu. Vir: Seansa

Večje izmišljotine  kot je zgornji zapis Seanse se težko najde. Bog določi dušo !! Komu samemu sebi,lastni individualni samopodobi.? Bog je v vsemu sam večno sedaj v vsaki X pojavnosti mase,energije,prostora,t.časa in *življenja. Bog je pojem za večno sedanjo vseobsežno vesoljno: samodelujočo,samozadostno,samoohranitveno,samobitnost. Bog je v vsemu večno sedaj sam.Bog je večno sedaj  enako v elementarni /atom.kamen planet itd./ kot življenjski   /rastlina ,žival,človek/ v lastni individualni samopojavnosti.

Bog je v svoji vseobsežni vesoljni pojavnosti sočasno večno sedaj v vsaki svoji individualni pojavnosti  vedno v lastni samopojavnosti-samobitnosti.

Boga in vsako  njegovo X pojavnost mase,energije,prostora,t.časa in življenja lahko opredelimo,kot Boga samega.

Božji duh,božja duša in božje telo je eno povsod in v vsaki negovi individualni samopojavnosti. Sedaj se postavlja vprašanje ima kamen dušo ,telo in duha?.Ima! Kaj pa kamen nima? Nima zavesti,zavest je domena življenja-vegetativne,nagonske in vesoljno neomejene-človeške.Človeška zavest je krona Božje individualne  samopojavnosti in njegove večno sedanje samobitnosti.

Božji duh= EM sila= EM

Božje telo Realizirana vrednost mase,energije,prostora ,t,časa,*življenja =Rmept*

Božja duša= Akumulirana vrednost mase energije,prostora,t,časa ,*življenja.= Amept*

Xmept* = Rmept*>>>>> EM.T.0.O/A <<<<<Amept* = Xmept*

T.0.= Ničelna točka samozlivanja Rmept* in Amept*  zato je edina dimenzija časa večno sedaj,ker se Preteklost Rmept* in Prihodnost Amept* samozlivata v ničelni točki časa večno sedaj.Edino izhodišče subjektivnega časa,je večno sedaj.

O/A Omega- ALfa  Ker se Rmept* in Amept* ciklično samozlivata pomeni vsak konec O samozlivanja nov A začetek samozlivanja obeh vrednosti med seboj. Življenje ima zato izpostavljene samoreprodukcijske verige vrst,kjer preko nje umrli osebek O nadomesti  A nov osebek vrste. Vse to pove dejstva,da vseobsećno vesolje ni nikoli nastalo in ne bo nikoli končalo, ampak večno sedaj sočasno umira v svojih ciklih in se sočasno rojeva v novih ciklih.Primer: Naše osončje ima 15 milijardne cikle in se ciklično v teh 15 milijardnih cikli samozlivata njegova Realizirana mept in njegova Akumulirana mept,kjer vsak konec 15 milijarnega  cikla sočasno pomeni nov 15 milijardni cikel našega osončja in tako v vsaki drugi elementarni samopjavnosti od osnovnega delca do Galaksije enako.Galaksije so največja nebesna telesa.Življenje ima samoreprodukcijske verige vrst.

Će gremo po stopinjah razlage in opišemo moškega in žensko.

Xmept*= Rmept* >>>>> EM.T.0.O/A <<<<<Amept*= Xmept*  Je kakšna vidna razlika med njima ? Najpomembnejše je razumeti,da se lahko vsaka X elementarna pojavnost mept sočasno izraža v svoji  navezi naprej-nazaj sočasno kot Rmept in Amept. Zato se moški izraža v navezi z žensko kot Rmept* in ženska kot Amept* vrednost. Elementarna pojavnost ima hermafroditsko naravo,*življenjska pa SPOLNO

Enačiti spola kar želi LGBT klika je protinaravno in /proti božje/ dejanje in ni življenjsko.Na ta način se izniči sama vesoljna večno sedaj ista samozakonitost in je takšno dejanje proti *življenju samemu.To dobesedno degenerira vesolje samo in se mu odreka,ter ga izniči...Imamo svobodno voljo,ampak najprej moramo ozavestiti  čigava je ta naša svobodna volja v resnici.

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
0
Ni komentarjev
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2018-07-20 10:49:56 (Jul 20, 2018)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
avgust 2019
PTSČPSN
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj