ENOTNA TEOLOŠKA CIVILIZACIJSKA ZAPUŠČINA

Oddajabram1b2 Cej, dne 2018-04-02 ob 09:50:42

http://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2018/04/02/publishwall_1522652801_8896696.jpg

http://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2018/04/02/publishwall_1522653042_8804015.jpg

http://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2018/04/02/publishwall_1522653263_3319824.jpg

http://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2018/04/02/publishwall_resized_1522653504_2606700.jpg

http://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2018/04/02/publishwall_resized_1522655444_3456715.jpg

Kdo komu laže  in kdo trdi da vesoljno človeštvo nima večno sedaj enotne vesoljne civilizacijske teološke zapuščine ? To je sistem /osnova vseh verstev sveta/,ki je večno sedaj  naše edino varovalo,da ponovno pridemo kot ciklično padla civilizacija- nazaj na civilizacijski tehnično duhovni vrh-v ponovno zlato dobo. Že nihče ni odkril in pravilno dešifriral tega sistema in nihče ga niti ne razume.!!!! Ta zapuščina je izvenzemeljskega porekla in je vesoljno enotna za vesoljno človeštvo.

Naša celotna naravoslovna in družboslovna znanost vse njune veje so navadne praktično  ničvredne smeti. MI smo se izgubili na poti in če se hitro ne vrnemo na pravo pot, bomo nevedni uničili tudi sami sebe in celotno zemeljsko življenje..

Fiziki in zgodovinarji,biologi itd. so navadni papagaji,katerim se o resnici našega zemeljskega bivanja niti ne sanja.Popolnoma isti so pripadniki vseh verstev sveta ,ker učijo krivo vero in verovanje, a se jim ravno tako ne sanja o našem zemeljskem bivanju. Papež se ima za božjega predstavnika na Zemlji,v resnici je samo star neveden mož,ki rad laže.

Mi kot civilizacija še otroškega  vrtca nismo dobro prestopili.Vse naše znanje je navadna otročarija.In mi imamo intelektualce,genije in ne vem kaj še vse,mi nimamo praktično nič vrednega za življenje.MI vse kar imamo, imamo iluzijo kako napredni smo.

Najbolj drek mešajo tisti samoklicani duhovni mojstri,ki lažejo sebi in vsem in polnijo svoj bolni ego .V resnici so ti sami najbolj potrebni pomoči. V Sloveniji ne zaostajamo za ostalim svetom.

Isto je z fiziki v Cernu lažejo celemu svetu,da so odkrili Higgsov bozon-našli naj odgopvor kako snov dobi masoMasa ima sočasno dve vrednost,če je v vezju,če ni v vezju se odraža navzven enotno. .Celotno človeštvo tem naučenim lažnivcem nemo sledi in jim verjame.Einstein in njegova relativnostna teorija se niti ne približa pravi resnici. Darwinove evolucijske teorije ni niti za omenjati,ker je to naša največja sramota.

Antropolgi najdejo opico in jo imenujejo Avstralopitek ,a ne povedo,da ta uboga Lucy nima dlačnih kosti,da bi lahko sploh ugotovili ali gre za primata ali človeka.Laž na laž in človeštvo živi na tej ustvarjeni laži še skoraj 14000 let sedanjega civilizacijskega vala. Zberimo pogum in se naučimo reči bobu -bob..Kmalu bomo spregledali in se zbudili iz ste iluzije,ki jo živimo /nič krivi !/že toliko let..

profileimage
Všeč mi je
2
Komentarji
30
abram1b2 Cej
0
Apr 07, 2018
Zim Zelen :)* 29#
Takšen vpliv,da sodiš nekaj kar ne razumeš. :)**
#30
Zim Zelen
0
Apr 07, 2018
*abram...
Kakšen vpliv imajo anatomske značilnosti (:-o Jajca) na enačbo
"Xmept* = Rmept* >>> EM T.0. O/A <<< Amept* = Xmept"

Lep dan še naprej
#29
abram1b2 Cej
0
Apr 06, 2018
haapy yack:)*
Kdo je to zapisal ? Ali je to vzeto iz konteksta mojega zapisa 24# ? Tvoj komentar 25#
#28
abram1b2 Cej
0
Apr 06, 2018
Zim Zelen:)+

Še nisi dojel,da sam od nikogar nič ne pričakujem. Vse kar pričakujem je vezano samo na lastna pričakovanja in na moje življenjske danosti. Sam se bolj sprašujem kaj lahko dam,ne pa kaj bom vzel od koga in kaj prekopiral od koga,če nisem tega sposoben nadgraditi,se zadeve niti ne lotim-.
Sprašujem te, ali so Galileo,Bruni ,DaVinci,Kopernik itd vsi,.ki so bili znanstveni pionirji dobili priznanje takoj ? Ali so šele kasneje sprejeli njihova odkritja.Edini ,ki je takoj dobi potrditev je Einstein,pa ne zato ker bi njegova teorija karkoli dokazovala,ampak je bila enostavno lepa za fizike in zato sprejeta. Brez,da bi jo fiziki takoj razumeli in mnogi je še danes ne, ker enostavno ni poenotena teorija in to je dojel tudi Einstein sam.

Mojo enačbo poenotene teorije znanost sploh ne sme sprejeti,ker bo celotno človeško znanje podrla in sesula v prah. Jo ti sploh razumeš,da bi jo lahko sodil :Xmept* = Rmept* >>> EM T.0. O/A <<< Amept* = Xmept*
Ta enačba poenotene teorije bo sesula celotno naravoslovno in družboslovno znanost, in celotno danes veljavno zgodovino nas Zemjanov.
Kaj ti ni nerazumljivo vprašaj me in postavi mi 1000 vprašanj. Če jih ne znaš postaviti sam . vprašaj znanstvenike in na vsako ti bom odgovoril.

Kaj je v moji teoriji poenotenega nejasnega ,če jo ne razumeš preberi razlago,ki je podana v mojem zapisu:Čas in vsobsežno vesolje-
Opisal sem kako je mogoče potovati po vesolju tudi več tisoč let. To vesoljno človeštvo počne večno in sedaj in bo večno tako.
Ti pošiljal svoje pozdrave howk tistim ,ki so tebi enaki / indijanci/ Čast Indijancem,ki jih ne želim žaliti.

Tvoja izvirnost se kaže v tem,da nisi sposoben niti ene lastne izvirne misli zapisati v svoj blog. Se bojiš biti zasmehovan?
To,da nič izvirno svojega ne zapišeš, ti po tvojem predvidevanju omogoča in daje pravico zasmehovati tiste,ki si to upamo. Ti v 70 letih življenja -še niso zrastla lastna jajca? Lp *
#27
Zim Zelen
1
Apr 06, 2018
*abram....
Žal mi je, da si razočaran nad mojimi sposobnostmi lepljenja že videnih pogruntavščin drugih avtorjev.
Tvoji grafiti in skulpture prednikov so mi všeč ne glede na avtorstvo. Nekaj od tega je tudi za mene novo, kar mi širi spoznavanja preteklosti za kar sem ti celo hvaležen.

Moje umske in siceršnje sposobnosti so žal nedorasle tvojim pionirskim in edinstvenim zamislim, ki sicer v strokovnih krogih nimajo potrditve so pa všečne, ker so lahko nerazumljive brez prave podlage vizionarja.

Preveč pričakuješ, da bom tudi jaz šel po tvoji poti neznanega še z eno teorijo več na množico drugih, ki so v resnici le predvidevanja.

Reševanje človeštva in večnega življenja z selitvijo človeštva v vesolje je brezupno, saj se tvoji več tisočletni ciklusi končajo še predno človek zasede najbližji planet uspešno in dokončno.

Lep večer (howk)

Pr.p. Zakaj že si želiš mojo izvirnost :-) ?
#26
haapy yack
1
Apr 06, 2018
hoj
Torej edino poslanstvo človeka je, da iz kruha dela drek.
Dobr tudi to je nekaj.
jetivtrezorju
boditevcvetju
#25
abram1b2 Cej
2
Apr 06, 2018
Zim Zelen:)*
Vem ,da se ti j,..e za vesolje. Če mi vsaj malo bolj razmislil bi dobil odgovor že pri sebi.
Zakaj pa rinemo na Mars? Zakaj imamo satelite ? Zakaj se sprašujemo o svojem obstoju? Zakaj ne najdemo pravih odgovorov o nastaku zemeljskega življenja? Zakaj astrofiziki iščejo odgovore v proučevanju vesolja?
Zakaj še nimamo pravih vesoljnih energetskih virov ? Zakaj smo egoistični in preveč pametni v resnici pa bistvenih zadev ne poznamo ?

Sedaj se iskreno vprašaj zakaj ne veš -kaj z enotno večno sedanjo vseobsežno vesoljno zakonitostjo početi ?

Odkritja za dnevno rabo? Samo zato,da lažje serjemo po drugače mislečih. Ukalupljeni v svoj vsakdanji sekret ,samo jemo in serjemo brez ,da bi poznali pravi smisel lastnega bivanja našega pravega živjenjskega poslanstva in naše odgovornost zanj.

Pričakujem,da boš kdaj napisal kaj iz sebe,kar je zrastlo na tvojem zelniku.Papagajev,ki limajo tuje znanje semle je že skoraj preveč.Tak človek samo kaže,da nima svoje avtentične osebnosti,ampak se izživlja na drugače misleče in skrito /na videz nevtralen/ sodi soljudi po svoji zgrešeni logiki. . Lp :)*
#24
Zim Zelen
2
Apr 06, 2018
*Loop 1
Mi je všeč, da si pri sebi razrešil vesolja uganko.
Jaz osebno sicer ne vem kaj s tem početi tudi človeštvo kot celota.
Posamezniki pa seveda niso nikoli zadovoljeni, zato rinejo naprej v vesolje in druge skrivnosti življenja.
Vedno znova z odkritji za dnevno rabo presenečajo, zato je fino, da smo zraven in se čudimo.
#23
Loop 1
0
Apr 06, 2018
Zim zelen, kaj bom z vesoljem v dlani?
Razumem tisto kar sem iskal celo zivljenje. Vidim celotno sliko, ne tako v detajle kot Abram, ampak dovolj. Dovolj da sem glede tega razumevanja na koncu.
Mene ne more presenetiti popolnoma nic vec, nic kar se tice napredka clovestva, tehnologije. Vem da se je ze vse zgodilo kar se ima se zgoditi. Vem kaj je mogoce in kaj ni mogoce. No ja dobro me pa preseneca cloveska neumnost.
Kot je Abram omenil je bistveno razumevanje "osnovni" delec- njegovo interakcijo mase energije. Tako deluje celotno vesolje na vseh nivojih enako- Zato je enotna naravna zakonitost. To je svetu se neznanka, Abram je pac pionir v tem!

Seveda nisem s tem popolnoma pomirjen, vendar sem to od vedno podzavestno iskal- koncno resnico, videti celotno sliko. So seveda tudi kaksni manjsi dvomi v vsem tem, ampak to je ko da sestavis puzle 95% potem pac nisi dalec od celote.

Torej odgovor kaj bom s tem? Vem samo da je to primarni cilj proti katerem se premika vsaka padla civilizacija v vesolju. To je pac ultimativen cilj civilizacije. Vse kar se v tisocletjih 28000letnega cikla dogaja v civilizaciji se dogaja samo iz enega razloga, da pridemo ponovno do tega spoznanja.

To enostavno je najvisje, najplemenitejse, nujno potrebno za prezivetje civilizacije. Meni je to pomembno. Kaj je lahko vec kot to?

Saj razumem da danes itak ne stejej to kaj prevec, danes je vazno da si cimboljsi manipulator, lopov, da pojebes cimvec folka, da znas to fino prikrit in igrat, ti psihopati so najbolj cenjeni. Najvecji izmecki niso zaprti oh kje oni vodijo svet!

No zdaj upam da me razumes :) L.p.
#22
abram1b2 Cej
1
Apr 05, 2018
Zim Zelen:)*
Vzemi vse kot igro vesolja ,bo veliko lažje.Ja vesolje imaš lahko kot na dlani,če razumeš že samo osnovni masno energetski delec Vse je že v njemu samem samo izraženo in samo pokazano. Lp :)*
#21
Zim Zelen
0
Apr 05, 2018
*Loop 1
In kaj boš z vesoljem v dlani? :-o
Ali si s tem pomirjen ali te dvomi še mučijo in iščeš ugovore, proti ugovore ali potrditve?
#20
Loop 1
0
Apr 05, 2018
Prebiram razne vire pa ne da kaj novega izvem ker ni kaj izvedet ampak samo zato da vidim kje smo v zmoti. Vasi teksti pa so itak edini relevantni na celotnem spletu tako da od vedno crpam od vas in v parih letih vidim in poznam zadeve popolnoma drugace. Dejansko razumem zadeve in to ko imas vesolje enkrat v dlani si pravi :)
#19
Loop 1
0
Apr 05, 2018
Abram
In ravno to dejstvo me veseli da smo... Ceprav redki :) Sicer jaz delujem bolj iz sebe kmecka logiga in tko. Vi ste pa zadeve razdelali globje in to je spostovanja vredno :) L. P.
#18
abram1b2 Cej
1
Apr 05, 2018
Loop1 :)*
Midva nimava problemov .Veva kaj misliva:)*Lp
#17
Loop 1
0
Apr 05, 2018
Vsejed od vedno, ravno o tem govorim. Kako neumni izpadejo nekateri ki mislijo da lahko spremenijo naravno dejstvo, to je kot bi tigra navadil na rastlisnko hrano :) Ciklicno naseljevanje in celoten ustroj vesolja mi je tudi kristalno jasen :) Zemlja je gostiteljica zivljenja in nadalje smo odvisni od celotne galaksije. Lahko se tudi dvignemo nad to in postanemo popolnoma neodvisni v nekem smislu, ampak nikoli na nacin ki ga grunta danasnja znanost. Nekako je lahko jasno da z obstojeco tehnologijo pa ce jo se stoletja izpopolnjujemo lahko samo sanjamo recimo o medplanetarnih potovanjih.
#16
abram1b2 Cej
0
Apr 05, 2018
Loop1)*
Človek je vedno večno-sedaj vsejed ! Človeštvo je na Zemlji že od trenutka prvega življenja /prve oblike- življenjske vrste/ To pomeni ko je bila naša ZEmlja in naše Osončje staro 3 milijarde let je vesojno človeštvo konoliziralo planet gostiteljico življenja Zemjo. Mi Zemljo naseljujemo ciklično. Ko se Osončje vsakih 15 milijard let samozlije se njegov cikel konča in začne nov .Človeštvo pride na Zemljo ko je ta stara 3 milijarde let v novem 15 milijardnem ciklu in ko je staro 12 milijard let se Sonce začne širiti .Takrat ZEmlja ni več primerna za življenje. Torej v vsakem 15 milijardnem ciklu osončja smo mi z vsem živjenjem na Zemji točno 9 milijard let. Zemljo moramo razumeti kot planet ,ki gosti življenje. Lp :)*
#15
Loop 1
0
Apr 05, 2018
Človek je bil zelo zgodaj mesojed

Znanstveniki so dolgo časa menili, da je bil človek sprva rastlinojed in je šele sčasoma postal tudi mesojedec. Zdaj pa so odkrili človeške ostanke, ki kažejo nasprotno. V soteski Olduvai v vzhodni Afriki, ki jo pogosto imenujejo tudi Zibelka človeštva, so namreč našli dokaze, da je meso del človeške prehrane že milijon let in pol.

Soteska Olduvai, ki leži v afriški Tanzaniji, nam že od nekdaj ponuja odgovore na vprašanja o naših prednikih in je ena najpomembnejših prazgodovinskih najdišč. Odkar jo je odkril nemški nevrolog Wilhelm Kattwinkel leta 1911, nam je dala številne detajle iz prazgodovinskega življenja in raziskovalci se k njej vedno znova vračajo.
Dokazi v otroški lobanji

Najnovejša raziskava je potekala na delčku lobanje, ki so jo našli v soteski. Lobanja je pripadala dveletnemu otroku in kaže znake porotične hiperostoze, povezane z anemijo, za katero so raziskovalci prepričani, da je bila posledica nenadnega pomanjkanja mesa v prehrani. »Prehranjevanje z mesom že od nekdaj velja za eno od stvari, ki je človeka oblikovala, beljakovine so namreč prispevale k rasti naših možganov,« pravi Charles Musiba z Univerze v Koloradu.

»Rezultati našega dela kažejo, da pred milijonom let in pol nismo bili samo občasni mesojedci, pač pa smo aktivno lovili živali in jedli meso.« Najverjetneje je, da je otroku po odstavitvi od materine dojke primanjkovalo vitaminov B12 in B9. »Kaže, da ni dobival ustreznih hranilnih snovi in je verjetno umrl zaradi podhranjenosti,« pravi Musiba.

Razlog za mesojedost

Ta najdba namiguje, da so bili ljudje v tem času že prilagojeni na uživanje mesa celo v takšnem obsegu, da bi lahko pomanjkanje privedlo do resnih zdravstvenih težav. Premik z nabiralniškega, v večini rastlinskega načina prehranjevanja je po mnenju večine znanstvenikov odgovoren za dobavo beljakovin v naše telo, ki so poskrbele tudi za rast možganov in naš razvoj. »Prehrana z mesom je povezana z razvojem možganov,« pravi Musiba. »Možgani so velik organ in potrebujejo veliko energije. Začenjamo še bolj razmišljati o odnosu med širitvijo možganov in prehrane, bogate z beljakovinami.«

Človek je ena izmed redkih ohranjenih vrst, ki ima tako velikost možganov v primerjavi s telesom. Šimpanzi, naši najbližji sorodniki, jedo malo mesa in imajo veliko manjšo možgansko kapaciteto kot ljudje. »To nas loči od naših daljnih sorodnikov,« pravi Musiba. »Vprašanje pa je, kaj je sploh sprožilo mesojedost človeka? Je to spreminjajoče se okolje? Ali je bila to celo širitev možganov? Tega ne vemo.«

VIR:https://www.pravljicna.si/clovek-mesojedec

Torej blodnje posameznikov da je clovek rastlinojed, da je uzivanje mesa kot neka posledica nevednosti je ena vecjih bedarij kar jih danes slisimo.

Pa saj resnica ni dalec, vedno samo poglej v naravo ne v novodobne blodnje! Kaj so mesojede zivali kaj slabse od rastlinojedih? Oh ne so se bolj velicastne saj so (naj)visje v prehrambeni verigi! Haha smejim se bedarijam ki se danes rojevajo v zablodi nevednosti.

L.p. :)
#14
abram1b2 Cej
0
Apr 04, 2018
Zim Zelen:)*
Ti samo dodajaj.Vse kar pomaga razumeti je dobrodošlo.:)**
#13
Zim Zelen
0
Apr 03, 2018
Kar ne morem, da nebi še tole pritaknil:
https://youtu.be/K83F4URTS9I

The Zoroastrian Journey - YouTube

A short audio visual on the evolution of Zoroastrianism from 1200BC to present
#12
abram1b2 Cej
0
Apr 03, 2018
haapy yack :)*
Vse kar praviš glede pretvorbe vere /teološke osnove/ imaš prav. Razmisli,ali nismo vso floro in favno podedovali,da se lahko prehranjujemo in da se ohranja naravno ravnovesje med vrstami? Seveda ,če razumeš,da je samodejni nastanek zemeljskega življenja iz t.i. prajuhe nemogoč. Ko bo Darwin šel na smetišče s svojo teorijo evolucije vrst ,bo vse bolje. Ablogeneza in pans permija so nelogične bedarije.ZAdnja teorija pans permija,da je življenje prišlo iz meteorjev. Potem je življenje povsod po vesolju in življenje je iz življena,Meteorji enkrat uničujejo življenju drugič ga trosijo.Nelogične trditve zblojenih znanstvenikov ,ki ne poznajo pravega pojma vesojnega življenja. Življenje ni nikoli nastalo in ne bo nikoli končalo, kot vesobsežni vesoljni večno -sedanji sopojav. Lp :)**
#11
Pokaži več komentarjev
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2018-04-02 09:50:42 (Apr 02, 2018)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
november 2019
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj