CONA ŽIVLJENJA

Oddajabram1b2 Cej, dne 2018-03-21 ob 11:02:17

Pri Nasi ocenjujejo, da je v naši galaksiji na stotine milijonov planetov, ki so tako veliki kot Zemlja in se nahajajo v coni življenja. Vir: 24ur.si.

Sodobna znanost teoretična , delčna fizika in astrofizika spoh ne razumejo zgradbe galaksije.Človeška znanost ,na splošno podcenjuje lastno vesoljno človeško vrsto in s tem tudi sama sebe.Problem zemeljske civilizacije je ta, da ne razume lastnih vesoljnih življenjskih potencialov / in našega izvora/ zato jih ni niti  sposobna  ovrednotiti.Kljub temu dejstvu pa se Orwellovsko obnaša kot vrhovni razsodnik splošnega  človeškega znanstveno- razumskega potenciala.Današnjo civilizacijsko znanost in ostalo življenje resnično lahko razumemo kot Živalsko farmo,kjer prašiči /znanost,politika, kapital itd. / prevzamejo vso oblast v svoje roke.

Če jim to vrže v obraz nek običajen človek se bodo branili,da on pač ni na njihovem intelektualnem nivoju  in zato ne more soditi o njihovi strokovnosti..V resnici ni današnja znanost sposobna razumeti zgradbe lastnega planeta, našega osončja in naše galaksije,ki je samo večji dom naše vesoljne človeške vrste.Prezpredmetno mi je govoriti o delčni fiziki,kjer vlada še večja zmeda kot v proučevanju naše galaksije.Ko bodo znanstveni  prašiči Živalske farme dojeli,da so samo prašiči, ne bodo več begali človeštvo s svojimi kvazi odkritji.Ko bodo prašiči dojeli svoje zmote jih bodo dojeli samo takrat, ko bodo dojeli tu zapisano:

Xmept* = Rmept*>>> EM T.0.O/A<<< Amept* = Xmept* Razlaga v zapisu: Čas in vseobsežno vesolje.

Zgradba galaksije : Galaksijo sestavljajo planetarna osončja in satelitska osončja in črna luknja. Črna luknja in satelitska osončja tvorijo  Akumulirano masno energetsko galaktično vrednost in planetarna osončja Realizirano masno energetsko galaktično vrednost.. Obe galaktični vrednosti se medsebojno EM vežeta po načelu sočasnosti EM sile vleka in odboja med obema vrednostima. Galaksija ima ravno tako kot Zemlja osončje dva pola Severni in Južni in osrednjo Os v svojem asteroidnem planetarnem pasu okoli /Osi/katere rotirajo planetrna osončja s svojimi satelitskimi osončji. Vsaka galaksija ima tudi Kuiperjev pas in zato ujeta,v temno snov in hkrati vezana na matično jato..Znanost danes sanja,da se vesolje širi,ne pomislijo,da ima vesolje isti pojav EM bibavice ,kot ga poznamo na Zemlji. kot plimo in oseko.Tam so razsežnosti cikli menjave  plime in oseke vesolja verjetno nekaj miljonov do milijarde let.

Če se vrnemo na cono življenja in upoštevamo ciklično EM valovanje štirih letnih časov S-J galaksije pridemo zaradi naše psihofizične odvisnosti od teh EM ciklov do logičnega zaključka,ko civilizacije Severnega galaktičnega  pola psihofizično rastejo civilizacije Južnega galaktičnega pola psihofizično nazadujejo in obratno ko civilizacije Južnega pola galasije psihofizično rastejo,civilizacije Severnega galaktičnega pola psihofizično padajo.Kdaj lahko kdo koga obišče. Mi smo satelitska civilizacija Južnega galaktičnega pola,kjer vse satelitske civilizacije psihofizično ponovno rastemo,severne satelitske civilizacije pa so v psihofizičnem nazadovanju.Planetarne civilizacije na planetarnih osončjih delijo usodo posamičnih 150 milijardnih galaktičnih ciklov in so konstantno na najvišjem psihofizičnem nivoju. Dočim so satelitske civilizacije vezane na 15 milijardne cikle samozlivanj satelitskih osončij in lahko gostijo na panetih gostiteljih življena  cca 9 milijar let.Satelitska osonča so kot celice našega telesa mi jih menjamo v 7 letnih ciklih organi delijo usodo našega življenjskega ciklsa,galaktično telo menja svoje celice satelitska osončja v 15 milijardnih cikli organi planetarna osončja in črna luknja deli usodo 150 milijardnih  ciklov galaksije.Sistem deluje tako,da se Realizirana in AKumulirana vrednost galaksije medsebojno samozlivata kar povečuje    EM vlek črne luknje ,ki na koncu 150 milijardnega cikla vase potegne celotno galaksijo,da bi se sočadno začel njen nov 150 milijardni cikel.Matrica zgradba galaksije je vedno enaka,ker je ujeta v temno snov in v EM vezi celotnega vesolja in se lahko samozliva samo tam kjer je njeno polje vesoljnegaEM vezja med Realizirano/ vidno vesolje / in Akumulirano /temno snovno/ vrednostjo.Sama Zemlja se samozliva v 28000 letnih /vesoljni potop/ciklih,Osončje v 15 milijardnih in galaksija v 150 milijardnih ciklih.Vesolje večno sedaj sočasno umira in se samorojeva,ker je večnoi sedaj samodelujoče,samozadostno in samoohranitveno isti je s človeštvom,ki seli življene po vesolju,da samo večno sedaj živi..Če komu ni kaj jasno, naj me vpraša. Lp:)*

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
2
abram1b2 Cej
0
Mar 26, 2018
loop1
Plinast gigant kot je Jupiter ima v sebi koviniziran vodik,zato je njegovo magnetno polje, / vlek/ ob koncu zvezde Sonca tako močan ,da nase potegmne celotno zgradbo osončja,kar sočasno pomeni konec cikla in nov začetek posamičnega 15 milijardnega cikla osončja. Zlivajo se v 15 milijardnih ciklih samo satelitska osončja /celice/ galaktičnega telesa,dočim planetarna osončja delijo usodo posamičnih 150 milijardnih ciklov od samozlitja do samozlitja galaksije,ki so največja nebesna telesa. Lp :)**
#2
Loop 1
0
Mar 25, 2018
Lepo povedano.

Mene pa zanima kaj je v resnici pravzaprav dogodek imenovan supernova?

To bom prilepil iz kvarkadabre:
Supernova je eksplozija zvezde, pri čemer ta zasveti tudi do 400 milijardokrat močneje. Supernove pogosto svetijo močneje od preostalega dela galaksije, v kateri se nahajajo. Poznamo dve vrsti supernov. Spektri supernov I. vrste vsebujejo izrazite črte vodika, ki pa jih ne opazimo v spektrih supernov II. vrste. Supernove I. vrste svetijo nekoliko močneje, vrh svetlobne krivulje je ostrejši (hitreje se jim sij poveča in zmanjša) in hitrost razširjanja ob eksploziji je večja kot pri supernovah II. vrste.

Najbolj znan ostanek supernove je meglica Rakovica v Biku (M1). Leta 1054 je zasvetila tako močno, da je bila s prostim očesom vidna dve leti. Opazovali so jo kitajski astronomi. Ob največjem siju je bila tako svetla kot Venera in so jo 23 dni videli celo podnevi.

Ko govorite o nasem osoncju ko na koncu jupiter povlece sonce- zvezdo nase? Kaj so potem ti dogodki supernove ki jih imajo za eksplozijo zvezde? Je to zlitje smrt- rojstvo osoncja? Kako to zgleda v praksi, zakaj se sprosti toliko energije in od kje ce zvezdo potegne nase plinast gigant torej zvezda ne eksplodira ce jo ni vec? Pa razlaga za zvezdne meglice ti. nebule ki naj bi bil plinast raztrescen materjal po eksploziji zvezde, zopet kako ce plinast planet povlece zvezdo nase?
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2018-03-21 11:02:17 (Mar 21, 2018)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
november 2019
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj