NASTANEK ZEMELJSKEGA ŽIVLJENJA IN EVOLUCIJA

Oddajabram1b2 Cej, dne 2018-03-17 ob 15:44:38

A EVOLUCIJA : Eden od temeljnih sklepov, ki izhajajo iz Darwinove hipoteze o razvoju vrst, je, da morajo imeti vse sorodne skupine organizmov skupnega prednika in skupne značilnosti. To velja tudi za človeka. Moje mnenje To je navadna bedarija!

Za nastanek zemeljskega življenja znanost zagovartja dve tezi :v bistvu hipotezi.

1.PANSPERMIJA- Organske spojine naj bi prišle preko meteoritev,ki so bombardirli Zemljo v njeni zgodni fazi..Bedariija,ki ne pove kje so meteoriti dobili organske spojine ?

Če bi na to odgovorili potem si morajo priznati,da življenje ni samo zemeljski pojav ,ampak je normalen vesoljski pojav.. Potemtakem bi bilo življenje iz življenja,kar je pravilno, a ne preko meteoritev, ampak preko vesoljnega človeštva.

2.ABLOGENEZA- teorija toplih pogojev ki ustvarijo t.i. organsko prajuho življenja. Četudi bi to držalo je potrebno poznati cikle samozlivanja osončja,kjer se vse organsko uniči zaradi- mogoče celo milijonskih- C temperatur,ko se osenčje samozlije in tako sočano pomeni konec cikla osončja njegov nov začetek.Elementarna zgradba osočja se izpostavi takšna kot je bila pred njegovim samozlitjem,zopet brez organskih spojin.

Evolucija Vitr: Wikipedija

Osnova tega procesa so geni, ki se prenašajo iz generacije v generacijo in se izražajo v obliki dednih lastnosti organizma. Te lastnosti se znotraj populacije razlikujejo; z drugimi besedami, organizmi izkazujejo genetsko variabilnost svojih lastnosti. Sama evolucija je rezultat dveh nasprotujočih si sil: procesov, ki nenehno producirajo !!! razlike, in procesov, zaradi katerih postanejo nekatere od različic pogostejše, druge pa redkejše. Variabilnost se tvori na dva glavna načina: z mutacijami v genih in s prenosom genov med populacijami ter vrstami. Pri vrstah, ki se razmnožujejo spolno, se nove kombinacije genov tvorijo tudi z rekombinacijo, ki povečuje variabilnost med organizmi. Wikepedija :

Bedarija veriabilnost med organizmi je vesoljna stalnica življenja,nikoli začeta nikoli končana.Dinozavri niso izumrli po naravni poti.Niti velika flora in favna.Ko se ponovno izpostavi dovolj organske bio mase človek naseli višje razvite vrste.ZEmlja je v vsakem  posameznem 15 milijardnem ciklu osončja 9 milijard let  gostiteljica življenja ko je osončje staro 3 milijarde let se naseli in ko se Sonce razširi pri 12 milijardah let ZEmlja ni več sposobna gostiti življenja. ZEmlja ima vedno izven zemeljski izvor življenja- isto človek,ker jo človeštvo konolizira iz planetarnih osončij galaksije. MI smo sinova ali satelitska civilizacija.

Če bi to držalo v navezi s točko A zgorj potem bi se človek lahko paril RAZMNOŽEVAL z vsemi sesalci in primati. Še večja neumnost.! EDINO KR GRE ZNANOSTI V PRILOG JE TO, DA PRIZNA DA NIČ NE RAZUME,KER GOVORI O HIPOTEZAH.Hipoteze pa niso nikoli opis dejanjskega stanja ,so zgolj predvidevanje.Če bi držale teze1.2. potem ena drugo ovržejo.

Iz omenjenega vzroka znanstvenih hipotez evolucije in nastanka zemeljskega življenja se da vse te hipoteze ovreči.In ravno to počnem.

ŽIvljenje je večno sedaj  stalnica vesolja,ki ni nikoli nastalo in ne bo nikoli končalo,ker večno sedaj sočasno ciklično samoumira in se samorojeva v vsaki svoji individualni samopojavnosti  in je večno sedaj samodelujoče,samozadostno in samohranitvena X konstanta mase,energije,prostora,t.časa in *življenja,kjer je človek večni ohranjevalec ,selivec in žanjec samega vesoljnega življenja.Se mi prehranjujemo s floro in favno ? To nam omogoča večno sedanji obstoj.

Xmept* = Rmept* >>> EM T.0. O/A <<<Amept* = Xmept* Pri moji objavi : Čas in vseobsežno vesolje so podane naše osnovne zmote.

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
0
Ni komentarjev
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2018-03-17 15:44:38 (Mar 17, 2018)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
avgust 2019
PTSČPSN
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj