BABILON VELIKI -VLAČUGA GLOBALIZACIJE in NWO

Oddajabram1b2 Cej, dne 2018-03-16 ob 12:17:00

Zatem Jezus izreče nekaj ostrih svaril hinavskim pismoukom in farizejem: »Gorje vam, pismouki in farizeji, hinavci, ker pred ljudmi zapirate nebeško kraljestvo. Vi sami namreč ne greste vanj, tistim, ki bi radi šli noter, pa ne dovolite vstopiti.Matej

  1. Pismouki 2. slabš. učenjak, znanstvenik: postal je  pismouk .«  2. Farizeji in saduceji; lažna pobožnost farizejev 2. slabš. hinavec, licemerec: ne bodimo farizeji !

Človeštvo bi se moralo učiti iz enotne civilizacijske teološke  zapuščine-osnove vseh verstev sveta.Edino pravo znanje in razumevanje sveta in nas v njemu ... je tu šifrirano in zato skrito do časa ,ko smo ga zopet psihofizično sposobni dešifrirati in razumeti,ter tudi realizirati v našem cilivizacijskem življenjskem vsakdanu .To zapuščino so nam zapustili predniki v sveti geografiji,astronomiji,svetem gradbeništvu,.megalitih,simbolih in kar je najbolj vašno v našem dednem /podedovanem/ akumuliranem brezčasnem genskem spominu naše vrste..

Ta spomin pa naša vrsta prenaša iz roda v rod vse od zadnjega civilizacijskega vala dna -civilizacijskega psihofizičnega padca ,pa vse do danes in večno tako v ponavjajočih civilizacijskih naravnih valovih-dvigih in padcih naših psihofizičnih danosti,Mi nismo vedno samo homo sapiensi,smo tudi ,neandertalci in homo dei vesoljno samospoznani ljudje-civilizcija...To vse nosi v sebi naš  gensko akumuliran brezčasen spomin naše vrste.

Ne zahtevajte od mene,da pišem romane,kdor dojame ok. ,kdor ne  S  civilizacijskim padom, vlada na Zemlji ledena doba in ljudje smo na psihofizičnem nivoju neandertalcev,ki verjame v naravne sile in si jih razlagajo kot božanske sile in božjo milost ali srd.Vsak bog naravna sila ima svoje božansko ime. Neandertlci se selijo iz območja ledu na toplejši pas-zeleni pas, ki sega 35 stopinj S-J zemljepisne širine. Tu tem pasu se začnejo rase ločevati v plemenske skupnosti. Neandertalci  se v 7000 letih preobrazijo psihofizično  v homo sapiensa.Nastanejo prve znane civilizacije združbe mestne državice in prve države na področju.  Kitajska,Indije,Arabije, Afrike in Osrednje Amerike.To je področje zelenega pasu.

Takrat nastanejo prvi pisni viri o bogovih,še vedno ljudje verjamejo v mnogoboštvo,vendar na občutno višjem nivoju in to tudi beležijo v svoji sveti gradnji,simboliki in mitih astronomiji, pisavi in tehničnem nivoju ulivanja kovin in gline Kamen zamenja kovinsko orodje...Takrat se civilizacije tehnično duhovno in psihofizično že na nivoju homo sapiensa.Pojavljati se začne monoteizem, ali vsaj vrhovni bog po celotnem planetu.

.Pred cca 2500 leti se začne doba razsvetljenih posameznikov kot so Buda,Zaratrusta, Jezus,Mohamed, pred tem poskuh Ehnatona,da uveljavi monoteizem v Egiptu..Monoteizem se začne prakticirati .Človeštvo psihofizićno raste povečuje se možganska prostornina,povprečna višina in povprečna življenjska doba.To se dogaja tudi danes,ker se homosapiensa preobražamo v homo dei-

Življenjska doba se nenehno povečuje,psihofizično smo ljudje višji,pametnejši in z vse bolj prebujenim akumiliranim brazčasnim spominom naše vrste,vse bolj se ta naš spomin ozavešča čim ugodnejše EM frekvence prejema iz okolja in te nas po naravni poti cikličnosti  vse boj prebujajo.

Z Galilejom se začne ateizem in sodobna znanost. Danes je tehnično duhovni nivo civilizacije skoraj na vrhuncu. Vera več ne izpolnjuje miselnosti sodobnega človeka,zato ta išče odgovore po znanstveni poti. Problem nastane ker je današnjem  človeštvu še premalo ozaveščnega  tega akumuliranega brezčasnega genskega spomina naše vrste. Človeku kraljuje še ozaveščeno polje njegovega realiziranega uma in ta ga kljub večji splošni inteligenci  še zavira pri ozaveščanju njegovega brezčasnega akumuliranega genskega  spomina.Danes je človek inteligenten, ni pa pa dovolj samoozaveščen,ker ga njegov ego !/jaz sem/ ovira skupaj z še ne dovolj velikimi EM frekvencami okolja ,ki bi spodbudile njegovo vesoljno samoosveščanje in dokočno spoznanje.

Danes vsak med nami misli,da je najbolj inteligenten,praktičnih dokazov za njegovo inteligenco pa v resnici ni.Najbolj so vase zavarovani ravno naravoslovni in družboslovni znanstveniki,ki jih imamo za intelektualce. V resnici so pa njihova temeljna izhodišča in njihovi miselni procesi  totalno  napačni. Jezus vesoljno samospoznan človek jih pravilno imenuje pismouki in farizeji in jim grozi z gorjem in kaznijo.

Njihova oholost je danes resnično brez meja. Če bi bili pravi,bi tudi naša družba in njeno življenje bilo pravo in uravnovešeno s celotnim vesoljem,tako pa smo zaradi njih  še daleč in hkrati blizu samospoznanju. Oni so tudi farizeji v slabšalnem smislu,tako kot je to večina politično kapitalske zemeljske vodilne strukture. Oni želijo skupaj v svoji nevednosti,pogoltnosti in licemerski naravi zavladti naši civilizaciji.

Tako so vsi skupaj ujeti v ta sistem,da iz njega niti ne zmorejo iztopiti zaradi lastne zasljepljenosti in licemerske arogantnosti  -teh  samooklicanih.vsevedov in voditeljev . Kljub temu ,da je v naši civilizaciji skoraj vse na steklenih temeljih.Ne zavedamo se,da je naša civilizacijska struktura /zgradba/ kot hiša iz kart,ki jo  lahko že majhen nepredvidljiv piš- totalno zruši.

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
1
abram1b2 Cej
0
Mar 16, 2018
Tudi tu sem pripravljen odgovorjati tistim tamametnim. Začuda so se kar nekam izgubili.Predrag hvala,da se strinjaš.
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2018-03-16 12:17:00 (Mar 16, 2018)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
november 2019
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj