DUHOVNI UČITELJI IN SIMPATIČNI PREVARANTI

Oddajabram1b2 Cej, dne 2018-03-07 ob 18:49:30

V fimu Simpatični prevaranti dva prijatelja in njuna asistentka predstavljajo svoje neuporabne in zlagane tehnične  inovacije bogatim in jih skubijo za denar.Bogataši jih plačujejo, a za to nič ne dobijo razen neuporabne krame.

Ko sem gledal ta film se mi je utrla misel primerjave med Simpatičnimoi prevaranti in novodobnimi samooklicanimi  duhovnimi učitelji in  raznimi razsvetljenci,šamani, samokicanimi Jezusi, preroki , trenerji osebnostne rasti,vedeževalci in podobnimi mojstri. Ti so se tako strenirali,da svojo kramo tako sfrizirajo,da jo kot Simpatični prevaranti prodajajo naivnim  ljudem.

Zakaj ljudje iz vseh družbenih slojev tako radi nasedajo,tem novodobnim Simpatičnim duhovnim prevarantom?

Zato,ker danes večina živi površno in prehitro. Vse hočejo takoj in to ,da je to takoj vidno,četudi samo na zunaj.Ljudje so ujeti v časovno zaporo in ne iščejo drugega kot takojšnjo  lastno zadovoljitev,četudi jim njihova intuicija govori obratno. Žal  niso sposobni poslušati svoje intuicije in zato vedno iz te kramarske duhovne prakse izidejo nepotešeni in razočarani.Vedno spoznajo,da so bili dobesedno nategnjeni,kar pa si več ne želijo priznati in še naprej iščejo nove duhovneže,ki jih zopet nategnjejo.

Kaj torej iščejo ti ljudje,ki se pustijo nategovati tem Simpatičnim prevarantom? Vedno sami sebe in lastno samopotrditev,ki jih bi naredila takoj srečne in zadovoljne s svojim življenjem.

V tej nerealni življenjski  sferi živijo tudi sami duhovni simpatični prevaranti.Ker pa jim to omogoča neko eksistenco vstrajajo na tej lažnivi praksi in to največkrat z lažno samozavestjo ki izraža navzven in navznoter  neomajno velik ego.Če jim kdo ugovarja so takoj nestrpni,nervozni in užaljeni kako si njih nekdo,ki je v njihovih očeh nič -upa njim mojstrom ugovarjati.

Zakaj obstaja to življenjsko  iskanje živo v ljudeh skozi celotno poznano zemeljsko  civilizacijsko zgodovino ? Zato ,ker ljudje intuativno čutijo,da mora biti  naše življenje nekaj več od tega,ki ga živimo . Zato človeštvo neutrudno išče ta odgovor.Pri tem pa človeštvo ne razume,da to iskanje ni samo odvisno od njih,ampak od vesoljne pojavnosti,ki obkrožajo Zemljo in njihovih cikličnih  EM frekvenc,ki nas psihofizično pahnejo v temo ali dobesdno kot civilzacijo dvignejo do neba. Ljudje že 14000 let nimamo naravnih  možnosti,da bi se vesoljno samospoznali in dojeli vse svoje življenjske možnosti,ki jih iščemo in nas bi samopotrdile. Kako sistem samospoznanja deluje ? Zamislite si ,da imate znotraj sebe brezčasno gensko spominsko kodo naše vrste,ki deluje kot radar s sporočilno-informacijsko  selekcijo v vas samih. Primer: Dobite ali iščete informacijo,vaš notranji selektor vam avtomatično secira prejeto informacijo in pravo sporočilo pošlje v vaše miselne procese. Na ta način avtomatsko ločujete zlagano od resnice in pravilno od narobe.Ali kot ločevanje semena od plevela.Duhovnega plevela je preveč in vse bolj se razrašča med nami ,kot se razrašča laž in matrijalni  pohlep med nami. Lp:)**

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
4
Loop 1
0
Mar 08, 2018
Abram se popolnoma strinjam, zal je duhovnost kot vse ostalo le se ena veja za obiranje naroda. Splosna nevednost je pac prevelika.
#4
abram1b2 Cej
0
Mar 08, 2018
Loop 1
Sam še nisem srečal človeka, ki se ukvarja z duhovnostjo, da ni Simpatični prevarant.Dovolj je,da ga samo poslušam in ne komentiram in vem, da blefira in igra, pa še laže sam sebi in vsem,ki ga poslušajo. Lp:)**
#3
Loop 1
0
Mar 07, 2018
Ja opazam da je mogoce 90% zlaganih teh duhovnezev. Sam takoj opazim ce pisec ve o cem govori, ko berem blodnje o dimenzijah, dusah, nematerjalnih energijah. Nematerjalni? Ja kakopak! Potem se sprasujem ce tem nebulozam resnicno verjamejo tudi sami.
#2
abram1b2 Cej
1
Mar 07, 2018
Duhovnost kot jo mi danes poznamo in prakticiramo je plod našega nerazumevanja sveta in samih sebe.
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2018-03-07 18:49:30 (Mar 07, 2018)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
oktober 2019
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj