VEČNO ŽIVLJENJE- DA ALI NE?

Oddajabram1b2 Cej, dne 2018-02-27 ob 09:28:31

Edmund Husserl in Sigmund Freud sta prišla do spoznanja, da ljudje nezavedno ne verjamemo, da bomo umrli. Z drugimi besedami: nezavedno verjamemo, da smo neumrljivi.

Moje vprašanje : Kaj bo bilo,ko bo nezavedno zopet postalo zavedno ?

Postalo pa bo, takrat ko bo naš realiziran um /vesoljni cikli/ zmogel sodelovati z našim individualnim akumuliranim brezčasnim genskim spominom naše vrste.Naš akumuliran brezčasen genski spomin naše brezčasne vesoljne vrste je danes še v polju našega nezavednega.Od tod izhaja pojem nesmrtne duša,ki se  v resnici prenaša iz roda v rod preko naše repredukcijske življenjske verige. Zato je je duša nesmrtna-individulaziran  akumuliran brezčasen genski spomin naše vrste.

Je večno življenje sploh mogoče uresničiti ? Nikoli in nikdar ! Lahko pa naše  življenje spozna osnovno elementarno večno sedanjo samozakonitost,kjer se elementarna samopojavnost samo obnavlja v ciklih kjer vsak konec cikla sočasno pomeni nov začetek cikla -iste elementarne pojavnosti. Torej tudi elementarna samopjavnost vsaka /primer osončja/ samoumira in se samorojeva v ciklih. Ravno to spoznanje je danes  še v našem polju nezavednega.

Vstajenje od mrtvih  ni iz trte zvito in je še kako realno.

To pomeni možnost /po našem  spoznanju te enotne elementarne vesoljne zakonitosti/ realno ponoviti svoj vsakokratni življenjski cikel. Iz tega vzroka in lastnega spoznanja /ozavestiti nezavedno/ v enotno večno sedanjo  enačbo same vseobsežne vesoljne zakonitosti vedno ugradim tudi življenje.

 Xmept* = Rmept* >>> EM T.0. A/O <<< Amept* = Xmept*

Xmept*je vsaka individualna pojavnost mase,.energije, prostora,t.časa in *življenja Rmept* je realizirana vrednost mept* Amept* je akumulirana vrednost--Obe vrednosti se medsebojno zlivata/ posledica EM elektromagnetna sila/ duh ,preko skupne ničelne točke T.0 celotni posamični ciklel, kjer vsak konec cikla O/omega sočasno pomeni nov začetek cikla A alfa. Glej smer puščic.!

Je bilo ta možnost ponovnega vstajenja posameznika  kdaj in kje omenjeno v civilizacijski teološki zapuščini ? Bila je pri Jezusu-Človek Bog in v Vedah kjer nevidna mati Aditij rodi 12 aditijev itd.Aditij =življenjski inkubator,ki omogoča ponoviti posamezniku njegov življenjski cikel.Vedno bo ta posameznik umrljiv,ker konec cikla v elementarni pojavnosti vedno nastopi ,Ta konec pa je sočasno pomeni nov začetek cikla.Inkubator Aditij  nevidna mati to omogoča tudi človeku.

Mogoče sem komu oduzel lažno upanje in vero v Boga ? Kmalu bomo mi vsi vesoljno samospoznani in učlovečeni bogovi ,če smo sposobni razumeti in dojeti  pojem Človek Bog.??

In ob zori tretjega dne Človek Bog od mrtvih vstane!!!. Pri Bogu je dan kakor tisoč let in tisoč let kakor dan.!! V zori katerega dne se nahajamo danes?

 Vsi novodobni duhovneži vam lažejo,da bi vam pokradli vaš denar in na račun vaše naivnosti udobno živali.

Nič niso boljši od politično kapitalskih in upravljavskih elit,ki nas zatirajo in nam kratijo naše osnovne življenjske pravice.

Vere vam ne lažejo, !!! Lažejo vam cerkveni dostojanstveniki,ki so vas oropali vašega dostojanstva in iz vas naredili poslušne ovce, ki jim nato prostovoljno sledite v njihovih lažeh in naivno branite njihov položaj in status v družbi...RKC si je prek papeža zagotivila naziv Ponifex Maxsimus kot edina poklicana,da posreduje med Bogom in človekom in odloča o verskih stvareh. LAŽ !  Lp:)*

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
8
Branko Gaber
1
Feb 27, 2018
Bom pogledal. Lp
#8
Stoyan Svet
0
Feb 27, 2018
Branko prosim poglej, če je mogoče komentar ostal kje v sistemu, s prijavo ni bilo nič narobe, ker mi je pred tem in tudi malo pozneje komentar sprejelo brez problema.
#7
Branko Gaber
1
Feb 27, 2018
To se ponavadi zgodi, če je kakšna napaka s prijavo, ali če je nestabilna internetna povezava (lahko samo za trenutek - ob oddaji komentarja)
#6
Stoyan Svet
1
Feb 27, 2018
lp Branko napisano je bilo error, škoda, da nisem shranil,
človek kaj takega ne pričakuje
#5
abram1b2 Cej
0
Feb 27, 2018
Branko:)*
Dobro vprašanje:)**
Prihajajo na plan laži? Če bi zbrisalo komentar,bi bilo to vidno,ali ne?
#4
Branko Gaber
0
Feb 27, 2018
Zakaj ti je pa zbrisalo komentar?
#3
Stoyan Svet
0
Feb 27, 2018
žal mi je izbrisalo komentar nobega se mi pa ne da pisat
#2
abram1b2 Cej
0
Feb 27, 2018
Pojem reinkarnacije sploh ni pravilno razumljen, niti ni, zadovoljivo obrazložen.
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2018-02-27 09:28:31 (Feb 27, 2018)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
november 2019
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj