ČRNE LUKNJE

Oddajabram1b2 Cej, dne 2017-06-28 ob 10:37:54

Astronomi so odkrili staro in zelo svetlo galaksijo z ogromno črno luknjo v središču (t. i. kvazar), ki postavlja nova vprašanja o nastanku vesolja.

Galaksija je namreč od nas oddaljena skoraj 13 milijard svetlobnih let, kar pomeni, da je nastala 770 milijonov let po velikem poku - torej v času, ko se tako velike črne luknje še naj ne bi mogle oblikovati.

Do zdaj so astronomi verjeli, da je najstarejši kvazar nastal 870 milijonov let po velikem poku, ki je pred približno 13,7 milijarde let ustvaril vesolje. Zdaj odkriti kvazar ULAS J1120+01641 pa je starejši še za približno sto milijonov let.

Svetloba je potovala 12,9 milijarde let
Vrednost rdečega premika, s katerim merijo oddaljenost od Zemlje, ima namreč 8,6, kar pomeni, da je svetloba od kvazarja do Zemlje potovala 12,9 milijarde let, so v zadnji izdaji revije Nature objavili evropski astronomi. "Ta kvazar je bistvenega pomena za raziskave zgodnjega vesolja," je poudaril vodja skupine astronomov Stephen Waren iz Londona. "Gre za zelo redek objekt, ki nam bo pomagal ugotoviti, kako so zelo velike črne luknje nastale že v nekaj sto milijonih letih po velikem poku," je dodal.

Glede na meritve naj bi bila namreč črna luknja v kvazarju že pred skoraj 13 milijardami let velika za okoli dve milijardi naših Sonc, kar postavlja na glavo dozdajšnje teorije o oblikovanju črnih lukenj. Te naj bi namreč glede na prevladujoče hipoteze potrebovale več milijard let, da bi med počasnim "srkanjem" materije postale tako masivne. Vir; Dnevnik.

Po mojem se znanstvenikom /astronomom/ sploh ne sanja kaj in zakaj ima vsaka galaksija črno luknjo. Teorija velikega poka je popolnoma napačna- Vseobsežno vesolje ni nikoli nastalo in ne bo nikoli končalo,ampak večno sedaj ciklično samoumira in se samorojeva v vsaki elementarni in življenjski samopojavnosti.Ko se nek cikel njene individualne samopojavnosti konča se začne nov cikel te iste pojavnosti.To je na elementarni ravni,atom,delec,galaksije,osončja itd.Življenje ima zato izpostavljeno večno sedanjo življenjsko samoreprodukcijo,kjer konec cikla osebka vrste nadomesti nov osebek vrste.

Človek živi v iluziji ker  vse veže na svoj začetek in konec,a pozabi,da človeška vrsta živi naprej, saj bo njega zamenjal nov osebek vrste.Življenjske vrste,ki so izumrle so izumrle zaradi človeka,ali naravnih cikličnih klimatskih danosti./sprememb/.cikličnih gravitacijskih nihajev našega planeta.V ničemer drugemu nismo posebni kot samo v samozavedanju ,ker naš genom deluje in se odziva na najvišje EM frekvence Zemlje,Osončja,Galaksije..Od teh frekvenc so ciklično odvisne naše psihofizične danosti,prostornina ,možganov,telesna višina,življenjska doba.Vse to se odraža v načinu našega življenja, mišljenja cikičnih tehnoloških in znanstvenih spoznanj. Civilizacijslki cikli. Mi ničesar novega ne odkrivamo in spoznavamo,mi samo ponovno odkrivamo in odkrito in spoznano tudi vedno ciklično izgubimo. V ta namen imamo sistem hrambe znanja v šifriranih teoloških zapisih,ki je osnova vseh verstev sveta.Prava znanost se skriva v verskih zapisih,ki izhajajo vsi iz iste brezčasne  teološke civilizacijske zapuščine.To je  samo zapis,da bi lažje razumeli zadevo.

Če gremo nazaj na črne luknje. Črna luknja skupaj z vsemi satelitskimi osončji predstavlja akumulirano masno energetsko vrednost galaksije,dočim planetarna osončja kot so Sirius,ORion itd predstavljajo realizirano masno energetsko vrednost galaksije.To mora tako biti,da sistem galaksije lahko sploh ciklično  samodeluje. Ta pojav je povsod enak,tudi v nas samih,zato se hranimo in trebimo. Kako0 sistem samodeluje? Galaksija ima osno vreteno ki jo tvorita črna luknja in glavna zvezdna kopica,da se lahko preko EM valovanja sočasno samozlivata akumulirana in realizirana masno energetska vrednost galaksije okoli katere se vse vrti ponačinu EM vleka in EM odriva,zato se vse vrti.Znanost misli,da črna luknja je maso energijo v resnici samo preko prejetega helija  kovinizira svoj vodik in sočasno oddaja čisti vodik,ki ga  zvezde preko samozlivanja pretvarjajo v helij.Sistem v celotni galaksiji ciklično samodeluje 150 milijard let,ko se poveča magnetni vlek črne luknje,ki nase potegne celotno galaksijo,kar pomeni konec cikla in sočasno nov 150 milijardni cikel te iste galaksije.To ist se dogaja v atomih,planetih,satelitskih osončjih ki imajo 15 milijrdne cike-to je tudi naše osončje.Tu predstavlja osno vreteno SONCE- Jupiter Sonce in vsi planeti tvorijo realizirano masno energetsko vrednost,Jupiter in vsi sateliti pa akumulirano vse se vrti okoli te osi,sateliti okoli planetov,planeti okoli osi.Tako sistem preko nenehnega samozlivanja samodeluje in zato imamo sočasno EM vlek in odriv,kar je osnova,da se lahko neko telo sploh lahko vrti.

Xmept* = Rmept* > EM T.0. A/O < Amept* = Xmept*

Sami razmislite,ali pišem resnico  Galaktično EM osno vreteno samozlivanja Rmept* In Amept* je na tej sliki jasno prikazano

Rezultat iskanja slik za galaksije foto

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
6
Radmila Čučak
1
Jul 22, 2017
črne luknje - bele luknje......zakon ravnovesja v nam nepojmljivo dolgem časovnem razponu in skrivnost večnega kroženja TAO
#6
Zim Zelen
0
Jul 09, 2017
Luknje so nam usojene (prehajanje)!
#5
abram1b2 Cej
0
Jul 09, 2017
Jaka :)*
Ana ti je že odgovorila.
#4
Jaka
0
Jul 09, 2017
U Lublan je pa Zelena jama.
#3
haapy yack
0
Jul 03, 2017
hoj
Ja. In če film zavrtimo nazaj,dobimo belo luknjo.
antimaterijazgodbaočrniluknjipres
boditevcvetju
#2
Ana Kos
1
Jul 01, 2017
Vse je v vsem ... mi v vesolju, vesolje v nas. Rojevanje in umiranje.
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2017-06-28 10:37:54 (Jun 28, 2017)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ŽIVIMO V ČASU ISKANJA
LAŽI ,ZMOTE IN ZAVAJANJE JAVNOSTI IZ LCH CERN
EINSTEIN IN ČAS ?
PRIPRAVLJA SE ROP TISOČLETJA V SLOVENIJI
ZEMLJANI NISMO NIČ POSEBNEGA V VESOLJU
V SAHARI PADA SNEG -ZEMLJJA SE SEGREVA ?
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
januar 2018
PTSČPSN
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj