KMALU BO KONEC LAŽI ZEMELJSKIH OLIGARHOV

Oddajabram1b2 Cej, dne 2017-03-04 ob 13:11:10

https://www.youtube.com/watch?v=tXWA5DB-TNg&t=2s

http://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2017/03/04/publishwall_1488615879_9468944.jpghttp://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2017/03/04/publishwall_1488615984_7913151.jpg

http://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2017/03/04/publishwall_1488616102_5528463.jpg

Xmept* = Rmept* > EM T.O.A/O < Amept* = Xmept*

Kako naj bo naša civilizacija kot družba urejena,če nam znanost laže in mi /naučeni papagaji/ ji brezpogojno zaupamo Popolnoma enako  zaupamo politično kapitalskim in cerkvenim oligarhom.Znanost in  vera  imata  izpostavljeno popolnoma isto oligarhijo in tako vlada našemu razumu in onemogoča naše samostojno razmišljanje. Kdorkoli danes iztopa iz kalupov, ki jih je izpostavila naravoslovna družboslovna znanost v navezi  z vero in  s politično kapitalsko zemeljsko oligarhijo je že v štartu onemogočen.

Najbolj žalostno pa je dejstvo, da  večina človeštva tako okalupljena v to igro,da se tudi ona sama upira vsakomur,ki si upa  izstopiti iz teh okov.!!!!

Dobesedno smo ujeti v okove zgoraj opisane oligarhične civilizacijske naveze. Kdor danes poje zgodbe,da ne obstaja teorija zarote izpostavljena po opisani zemeljski oligarhiji ...naj si čimprej preneha lagati .Teorija zarote je tako velika, da se med človeštvo spuščajo samo spoznanja, ki tej oligarhiji odgovarjajo z namenom čimbolj ukalupiti celotno človeštvo in ga narediti čimbolj neukega tlačana, pod krinko demojkracije,bogaboječnosti  in liberalnega kapitalizma. Liberalni kapitalizem je v navezi z verskimi inštitucijami  izobraževalnim sistemom in poslušnimi mediji krivec ,da človeštvo sledi agendi svetovne oligarhije. Vse to je zgolj moja navedba, ki mi daje pravico,da nakažerm svoje razmišljanje,odkritja in delo.

S svojim delom želim porušiti to svetovno agendo zemeljske oligarhije in s tem človeštvu pokazati pravo pot. Samovšečno ? Prej skrb za popolno samostojost slehernika v okviru vesoljne življenjske svoboščine brez tiranije kogarkoli nad komerkoli in za ohranitev celotnega zemeljskega življenja.  Zemeljski oligarhi so v svojem pohlepu in želji po vladanju v resnici že izgubili  kompas in se niti ne zavedajo ,da so oni sami največja nevarnost celotnemu zemeljskemu življenju. To njihovo agendo smo dolžni vsi,ki nismo v tej navezi.. zrušiti v imenu potomcev in celotnega zemeljskega življenja .Sam sem posvetil celotno svoje življenje in delo temu namenu. Zrušiti to krivico in zlo ki se širi kot koprena že tisočletja  po zemeljski obli in brezglavo uničuje ta nam podarjen planet na keterem nehvaležni gostimo skupaj s celotnim življenjem,ki je bilo nam dano po naših prednikih v oskrbo.NIhče nima pravice vladati nad njim kot edino mi sami.

To nam preprečuje zemeljska mreža oligarhov. Zato jih moramo vreči in jim onemogočiti  vladanje na tem planetu. Če tega ne bomo sposobni sami uresničiti bomo dobili potrebno pomoč, da jih uspemo dokončno zaustaviti. V vesolju nismo sami.Resnica nam je bila namerno zamolčana.Tisti,ki so jo zamočali ,lažno upajo,da še pred napovedanim časom izpeljejo svojo krvavo agendo. Zadeve postajo resne in vse manj prostora bo za oligarhično slepomišenje in zavajanje množic.

Vsak ki ima interes zadeve vsaj delno razumeti naj si ogleda zgornji video in ga primerja z mojim delom. Vsako risbo naj podrobno preuči .Če ne bo našel povezave... naj me vpraša kakroli želi v tej zadevi. Vesolju vlada samo ena sila in to je sila elektromagnetizma,nobene druge sile ni v vesolju.  Šibka in jedrska sila sta sili medsebojnega elektromagnetnega vezja nebesnih teles,ko se medsebojno  večno sedaj vežeta akumulirana in realizirana vrednost mase energije..Pretok njunih vrednosti pa poteka kot cikično elektromagnetno valovanje. Vedite,,, vse kar vemo- je komaj omembe vredno ! Preveč je skritega pred nami in čas je, da to povemo tistim,ki nas namerno zavajajo.

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
12
haapy yack
0
Mar 05, 2017
hoj
Ja. Lepo je povedal stanje v družbi človek iz tegale filma.
Pošljite zadevo v LB, NKBM in podobne banditske ustanove. Človek nima ničesar več vse je od bank in njihovih lastnikov. In vi pričakujete rešitve.
http://www.novi-svjetski-poredak.com/2017/03/04/zabranjeni-film-natjecatelj-kako-funkcionira-danasnji-bankarski-sustav/
glejinsečudipres
čaobao

Zabranjeni film 'Natjecatelj': Kako funkcionira današnji bankarski sustav | Novi Svjetski Po

Jeste li gledali španjolski film “El Concursante” (Natjecatelj)? Vjerojatno ne, jer su ga rijetki otkupili i preveli, i
#12
Zim Zelen
0
Mar 05, 2017
Ne razumem, se pa z vsem strinjam.
#11
abram1b2 Cej
0
Mar 04, 2017
Radmila:)* Hvala ti ! )*
#10
Radmila Čučak
0
Mar 04, 2017
Abram......#8...se strinjam.....

biti idealist je tisto, kar daje vrednost življenju....vrednote in vrline so edino, kar ščiti naš um in srce
#9
abram1b2 Cej
1
Mar 04, 2017
Radmila:)*
Hvala ti za vso dobrosčnost in lepo mnenje. Uspeh bi me potrdil v vsemu kar pišem. Meni ni več,do lastnih želja,edina želja mi je,da se ta civilizacijska beda konča in da ljudje končno zaživijo življenje vredno življenja. Ko sem bil mlajši sem sanjal kako lepo bi živel od tega-nepomembno! Moral sem veliko svojega ega in lažnih upov pojesti in ga izničiti, da sem spoznal kaj je pravi smisel naših življenj.Glavna je skrb za vsako življenje in ohranitev življenja. Vsakomur,ki se rodi moramo zagotoviti normalno življenja,kar bi že lahko uresničili,če ne bi naši samooklicani oligarhi tako pohlepni in nemoralni.Nujno jih moramo omogočiti,da se bo na ta planet vrnila svoboda , ravnotežje med naravo in življenjem.Še vedno včasih pomislim,da sem idealist in ravno ta moj notranji dvom me vodi ,da vstrajam. :)**
#8
Radmila Čučak
0
Mar 04, 2017
Abram, lepo si opisal stanje v družbi

glede magnetnega generatorja, ki je tvoje življenjsko delo pa sem ti že v prejšnji objavi povedala, da je lepega videza, uporablja načela in zakone svete geometrije in upam, da bo deloval tudi v fizični obliki, kar bi bila inovacija tisočletij :))
#7
abram1b2 Cej
0
Mar 04, 2017
Branko :)*
Me veseli,da si podal svoje mnenje.Četudi bi bilo negativno, bi ga enako sprejel. Sedaj ti lahko rečem.. hvala za tvoj komentar.. To mi več pove kot zanimivo.;)D
#6
Branko Gaber
0
Mar 04, 2017
Kako se počutim? Odvisno od tega, kdo mi to reče in zakaj. Jaz se zelo redko oglasim. In problematiko o gravitaciji in elektromagnetnem valovanju v osnovi poznam. In precej prepričan sem, da je to prava pot.
#5
abram1b2 Cej
0
Mar 04, 2017
Branko:)*
Ne bom ti rekel hvala. Navajen sem že,da mi rečejo zanimivo . V resnici mi to nič ne pove o stališču bralca..Nisem nesramen niti jezen. Realno jemljem zadeve. Mislim, da vem kaj naši možgani lahko procesirajo.Branko saj sam veš,kako se počutiš ko nekaj delaš in ti nekdo reče zanimivo.Lp :)*
#4
Branko Gaber
0
Mar 04, 2017
Zelo zanimivo
#3
abram1b2 Cej
0
Mar 04, 2017
haapy yack:)*
NIsmo še v času,da bi jih lahko pometali- ali pometli na smeti.Za to bo kmalu čas.;)*
#2
haapy yack
0
Mar 04, 2017
hoj
Dva sta bila v bolan Lublan in jih noben ni z Šuštarskega mosta zabrisal v Lublanco.
https://www.youtube.com/watch?v=qfDJV_1S4K0
lublanjebulanpres
čaobao

MAJDA SEPE - Šuštarski most (1969.) - YouTube

The legendary Slovenian singer : Majda Sepe with her most famous song !
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2017-03-04 13:11:10 (Mar 04, 2017)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
november 2019
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj