SAMODEJNI MAGNETNI MOTOR

Oddajabram1b2 Cej, dne 2017-02-15 ob 11:01:21

https://www.youtube.com/watch?v=HtaRKd9rmj0   Ostoje Rajić

Na pol poti se že prikazuje video.Gre samo za lastno promocijo.V resnici je delo Ostoje Rajića polovičarska rešitev za zastonjsko energijo.Čim mora magnetni motor priključiti na elektriko, da deluje v resnici magnetni motor ne deluje samodejno.Vsi prikazani video posnetki so samoprevara izdelovalcev. Ne vem kaj imajo iskalci te energije od tega,da gredo ven s polovičarskimi rešitvami.Gre za namerno zavajanje,ali so izdelovalci tako vshičeni, če se jim magnetno polje malo samodejno zavrti? Sam zadevo izdelujem že 30 let in sem sigurno dlje od vseh, pa zadeva še vedno ne deluje. Vesolje večno sedaj samodeluje in magnetn agregat mora samodelovati brez dodane energije. Potrebno je utiriti magnetno polje tako ,da dobite tudi sočasno libracijo osrednjega rotorja na osi..Imeti morate tri stopnje regulacije. Dno .vrh sredina.,zaustavitev, s spustom ali dviigom rotaorja na osi  .S tem določite smer rotacije po osi in zaustavitev. Zadeva zahteva veliko dela in razmišljanja. Nekateri bi radi s prevaro zasloveli, kar pa človeštvu ničesar ne prinese.Opazil sem,da ti ljudje radi pametujejo v prazno.

Ti kvazi inovatorji se mi zdijo popolnoma enaki fizikom, ki trdijo,da so našli Higgsov bozon,kar je čista laž. Izrekel sem že: Resnica je naš življenjski ideal, laž in samprevara je naša življenjska praksa.

Na katerokoli naravoslovno ali družboslovno znanstveno področje se poglobite boste povsod naleteli na  laž in polovičarske trditve znanosti.NIkjer ni prave resnice, zato trdim, da je laž naša civilizacijska življenjska praksa.

MI smo se naučili samo lagati, ne pa živeti resnico.VEm in poznam vzrok našim lažem.Če zadeve ne razumeš,ampak samo misliš,da jih razumeš in pri tem ne dojemaš, da lažeš je res žalostno. Naša življenja so zato ena sama žalost,ki se je ne zavedamo.Mi smo neiziživeti ljudje,ki vedno nekaj upajo, a ničesar ne dosežejo.

Po mojem smo ljudje mojstri laži in sprenevedanja ,zato nas polovičarske rešitve zadovolijo. Tako je isto tudi v našem običajnem vsakodnevnem življenju, lažemo in zavajamo sami sebe.Živimo v lastni samoprevari, ker drugače tudi biti ne more. Lahko bi rekli: Ti lažeš, pa ne dojemaš,da lažeš ! Danes je prava resnica- ožigosana kot laž.

V resnici nismo sami krivi. Bi bil pa napredek ,če bi dojeli, da smo vesoljno soodvisni od enotne vseobsegajoče naravne zakonitosti. Vprašanje na mestu je, kdaj bomo dozoreli, da končno spregledamo svojo naravno omejenost. NIsmo vsemogočni, čeprav se imamo za vladarje Zemlje.Smo to res? Nismo in nikoli ne bomo,smo samo gostje na Zemlji.

Vseobsežno vesolje je /večno- sedaj/ kraljestvo človeške vrste.Kje smo mi, da bi to resnično dojeli in sprejeli v sebi? Kolikor vem smo še zelo nizko, da bomo postali pravi ljudje. Danes smo samo neuki ljudje Zemlje in nismo še vesoljno samospoznana bitja.

MI si umišljamo, da lahko vsakogar sodimo po svojih merilih življenja. Kdo lahko trdi,da so naša življenjska merila prava? Kdo si to upa in kdo lahko to dokaže, če vemo, da je vse naše življenje ena sama laž in sprenevedanje in megleno neučinkovito pametarjenje..Zakaj nihče ni v sebi popolnoma življenjsko izpolnjen? Kdo pozna takšnega človeka? Takšni ljudje so opisani v verah sveta kot učitelji človeštva. Kdo živi življenja opisanih samoizpolnjenih učiteljev človeštva ? NIhče! Ko bomo mi vsi prišli na nivo opisanih učiteljev bomo spoznali,kako neumno smo živeli do tedaj, ne krivi ne dolžni.Samo nevedni.! *

.http://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2017/02/15/publishwall_1487152881_8653150.jpg

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
33
abram1b2 Cej
0
Feb 20, 2017
Andrej:)*
Vidim,da sva na isti valovni dolžini. Oba razumeva to igro.:)*
#33
Andrej
0
Feb 20, 2017
To je že stvar družbe kot celota. Takšno je stanje duha. Živimo v društvu potrošnikov. Teš6, 150 let naftnega lobija. Sprogramirani ter na(d)grajeni z ameriškim softwerjem, replicirajo nas kot kitajske iphone. Gibali se bomo pač zmerom, ali bo to na oslu ali na letečem tepihu.
Strinjam se z tem kar predstavljaš kot družbeno koristno.
Znanje obstaja, problem je ker ni (politične)volje interesnih skupin. V kolikor bi že sedaj bil interes, bi z jedersko energijo se zastonjsko oziroma najbolj ekonomično samozadostili vsako mesto, šolo, zdravstveni dom, prebivališča, prevozna sredstva,itd... brez uvoza nafte, plina,....zakaj ni interesa povedat kaj delajo ter kako pridobivajo energijo v teh drskih elektrarnah. V Nazi so rekli gledalcem, za vsak polet v vesolje plačate 50USD. Razmerje med ponujeno predstavo ter zadovoljstvom potrošnika je tam tam z daš dam.
#32
abram1b2 Cej
0
Feb 20, 2017
Andrej :)*
Nimam nič proti ,če se izkaže,da zadeva pije vodo. Lahko rečem samo hvala bogu,da je odkrito.Pa to pomeni res zastonjski vir energije za slehernika.Ali se kaj menja v dosedanjem sistemu dam-daš? Jaz imam, ti nimaš,zato plačaj.Razmisli? Razmerja in odnosi v družbi ostanejo isti ! V čem je tu resnični napredek ? ALi res postavlja vse v enakopraven dostop do energije? Razmisli na socialni vidik družbe : Bogati ostanejo bogati ,revni še bolj revni. Je to res kakšen napredek? Oprosti mi,če gledam na zadeve z drugačnih vidikov kot ti :)*
#31
Andrej
1
Feb 20, 2017
Abram ;) za vesolje bodo dovolj EM frekvence in kemična reakcija substanc. Takrat bo lahko posameznik kupil karto v Tušu za šut v vesolje.;)
Zdi se zanimiv koncept.Strošek proizvodnje na liter je enak z strošku pridobivanja nafte. Investicija v distribucijsko omrežje(črpalke) bi zahtevala majhne stroške in poseg v prosto. Izračun distribucije je cenejši od sedanjega. Cisterna(ladja,tovornjak) pelje na prodajalno mesto, poln tovor(gorivo v kapsulah), nazaj odpelje prazno embalažo(kapsule) katera se ponovno polni.
Smog v mestih bi izginil. Slane vode je na pretek. Velik napredek pri tehnologiji baterij. Elektrolizirana voda katera napolni baterije. Na benzinski črpalki opraviš točenje goriva(kapsul) v enakem času kot z avtom na nafto.
Veliko hitreje kot pri sedanjem avtu Tesla. Na Petrolu sem videl, da so naredili 4 parkirna mesta za Tesle.
#30
abram1b2 Cej
0
Feb 20, 2017
Andrej :)*
Ta tehnologija je za zemeljsko uporabo verjetno sprejemljiva,ni pa vseuporabna .Ionska tekočina kot elektrolit ok.Za vesoljska potovanja je nesprejemljiva -prevelike baterije ,prevelika obremenitev z gorivom.Praktično je zadeva za vesoljske polete-potovanja nesprejemljiva rešitev. Kmalu bo tudi kot vir pogonske energije na ZEmlji predraga.Podobno se je zgodilo z vodikovimi gorljivimi celicami.Nerentabilno-ekonomsko neupravičljivo. Sam mislim,da so prave rešitve v iskanju pravega vira energije ,ki bi učinkovito nadomestila vse do sedaj znane malo drugačne. Verjetno je zadeva z ionsko tekočino ekološko manj problematična.Vsekakor je vsako novo odkritje- novo spoznanje in nove možnosti. Te pa niso vedno učinkovite na daljši rok. Moje mnenje. Hvala za tvoj prispevek- Andrej:)*
#29
Andrej
0
Feb 20, 2017

http://www.nanoflowcell.com/technology/

Technology - nanoFlowcell AG

Here, exciting news from nanoFlowcell AG and its revolutionary drive-train via nanoFlowcell® are waiting for you. Follow
#28
Andrej
0
Feb 20, 2017
Abram, kakšno mnenje imaš o tej tehnologiji?
#27
Andrej
0
Feb 20, 2017
QUANT e-Sportlimousine with nanoFLOWCELL® drive
https://www.youtube.com/watch?v=RqLpqR0SPnQ

QUANT e-Sportlimousine with nanoFLOWCELL® drive - YouTube

nanoFLOWCELL AG developed the QUANT e-Sportlimousine -- the first car equipped with nanoFLOWCELL® drive. The prototype i
#26
Andrej
0
Feb 20, 2017
Quant Electric Car Powered by Salt Water 920 hp
https://www.youtube.com/watch?v=lWewQFB8dFQ

Quant Electric Car Powered by Salt Water 920 hp - YouTube

Unlike traditional cars that run on gasoline, the Quant e-Sportlimousine runs on an electrolyte flow cell power system m
#25
abram1b2 Cej
0
Feb 19, 2017
Radmila:)*
Lahko ga tudi tako razumeš. Pogrnjeno življenjsko mizico z vsem dobrim za življenje.:)*
#24
abram1b2 Cej
0
Feb 19, 2017
Vrteča miza je, prevara.To vem že 15 let,.Imeli so predstavitev v Turistu ob Ivanu Mohoriču..Ob gledanju me je bilo sram , da so ljudje lahko tako naivni.
#23
abram1b2 Cej
0
Feb 19, 2017
Ravno včeraj sem bil pri sodelavcu in mu nesel mankajoče segmenta za montažo. Po najinem razmišljanju sva bliže rezultatu.Nič ni 100% in nimava lažnih upov. Mislim,da sva oba realna,če bo bo,če ne bo, vse na nov začetek iskanja in delovanja.
#22
abram1b2 Cej
0
Feb 19, 2017
Sargon
Hvala za tvojo tolažbo.Res mi najdlje ne deluje :)* Bo bolje, ko boš ti zraven?
#21
Radmila Čučak
1
Feb 19, 2017
Kar danes po kosilu bom šla v Podlipo na kavico....da vidim to vrtečo se mizico....samodejni generator dobre volje

še bolje bi bilo, če bi bila samodejna **mizica, pogrni se** polna dobrot......
#20
Zim Zelen
0
Feb 19, 2017
Brez magnetov v Podlipi.
*Radmila preveri kaj se dogaja ko boš spet šla na požirek ali dva :)
https://youtu.be/NDPJyTo_-6g
#19
rastko plohl
0
Feb 16, 2017
lp
#18
abram1b2 Cej
0
Feb 16, 2017
haapy yack:)*
Se hecaš? Kaj je tu vir energije magneti ali baterija? Joj mene, yack . Verjamem da se šališ. Takšne otočarije se naj igrajo otroci.:)*
#17
haapy yack
0
Feb 16, 2017
hoj
Da se ne bi preveč zapletal.
http://www.nespreglej.com/?ind=1&id=112
lunaparkpres
čaobao

Tudi osnovnošolska fizika je lahko zabavna

Vas zanima, kako deluje najenostavnejši magnetni električni vlak na svetu? Poskus lahko naredite tudi doma.
#16
Zim Zelen
0
Feb 16, 2017
*abram #6 -
Ko boš imel gibanje pod kontrolo, kateri del naprave bo poganjal naslednje naprave in kateri prenosi moči pridejo v poštev?

(kadar navajam Wikico ali kateri koli drugi vir, je to zaradi razumevanja, da stvari povzemam od drugod in niso plod moje domišljije ali celo znanja :)
#15
abram1b2 Cej
0
Feb 15, 2017
Taja in..
Hvala ti ;)* Če ti to kakorkoli pomaga sem vesel, za oba.
#14
Pokaži več komentarjev
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2017-02-15 11:01:21 (Feb 15, 2017)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
oktober 2019
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj