SLOVENIJA BILA SI LJUBEČA MATI, KI JE POSTALA NAŠ KRVNIK

Oddajabram1b2 Cej, dne 2017-02-14 ob 11:39:42

SLovenija bila si ljubeča mati svojih otrok. Zakaj si  postala neizsprosna morilka in  krvnik lastnih otrok? Kdo je uničil tvojo ljubezen do lastnih otrok? Kdo je iz tvojega ljubečega srca, sklesal brezčutno kamnito srce,da ti ni več do lastnih otrok? Kaj se ti je zgodilo na tvoji življenjski poti,da nas svoje otroke ne ljubiš več ? Saj smo vendar tvoj otroci. Kako naj te ljuba  naša mati ljubimo in spoštujemo,če nas vsakodnevno zanemarjaš in pozabljaš na svoj rod. Je tvoj mož iz EU zatrl vso ljubezen,ki si jo gojila do svojih otrok ? Te je tvoj evropski mož naredil brezsrčno, pohlepno ,da si sebe in nas/ tvoje otroke/pahnila v novo ječo narodov. Postala si tiranka,  saj si se vključila v mednarodno tiranijo.   Ne zmoreš več sama skrbeti za svoj rod? Si postala nesposobna mati samohranilka ? Ne verjamem.

Preveč si mlada in lepa, da bi tvoj rod umrl v tvoji brezbrižni drži. MI tvoji otroci te bomo zbudili in ti pokazali pravo pot ,da boš zopet naša ponosna  skrbna in ljubeča mati.Nihče izmed tvojih otrok ne sme več trpeti. Mati Slovenija, mi sami bomo izbrali tiste izmed tvojega rodu, ki bodo dokazano ljubeče skrbeli zate in za za vse nas.Vedi mati Slovenija, tudi mi tvoji otroci smo padli v tvoje malodušje in brezbrižnost. Spoznali smo, da bo naša družina -rod,  umrla od pohlepa tvojega evropskega moža in nekaj tvojih otrok,ki sledijo pohlepu in tiraniji kočijažev ,ki vozijo ta naš in svetovni voz v propad.

Mi, tisti tvoji otroci,ki te še vedno iskreno ljubimo,čeprav si res naša slaba mati,te bomo ozdravili in te zopet naredili  za našo sposobno, skrbno in ljubečo mater.

Tiste pankrte,ki so nas in tebe zavajali 26 let,pa bomo pometali v obcestne jarke in jih pozaprli,da ne bodo več mogli delati škode in zla našemu zdravemu rodu.Mi zdravi, bomo iztrebili to  našo golazen, ki je nas in tebe pahnila v to brezpravno plenjenje in naše trpljenje.

Mat dovolj nam je tega njihovega početja. Vstani z nami in skupaj pokažimo svoj izgubljeni ponos.MI bomo zopet  složni našli svojo izgubljen in pozabljen ponos. MI mati Slovenija bomo skupaj postali kot eno s teboj.

Med nami ne bo več  prepira,izdajalcev in tiranov lastnih sorojencev. Obljablamo ti,da jim ne bomo več dovolili plenjenja našega imetja. Napravili bomo stari red, ki so ga naši predniki nekoč že imeli,a so ga izdajalci med nami vedno podarili tujim tiranom.

Dovolj nam je,da nas najbolj pokvarjeni med nami vedno znova in znova pahnejo pod tiranijo tuje pohlepne roke. MI sami bomo naredili red in vladavino resnice in pravice med nami.Mati zbudi se in pri tem ne pozabi niti zadnjega svojega otroka.

MI ti obljubljamo, da smo pripravljeni vstati v lepšo prihodnost skupaj s teboj. Tvoj Ljubeči rod.ki mu ni vseeno zate mati Slovenija..

profileimage
Všeč mi je
2
Komentarji
3
rastko plohl
0
Feb 14, 2017
nas je že preko 4.200, če želiš podpiši z nami na tej povezavi in jo deli
https://www.pravapeticija.com/ustavna_pobuda_zaradi_razlastitve_nas_dravljanov

USTAVNA POBUDA ZARADI RAZLASTITVE NAS DRŽAVLJANOV - Pravapeticija.com

  Mi, skupina državljanov Republike Slovenije različnih nazorov, poklicev in položajev, smo se odločili, da vložimo usta
#3
abram1b2 Cej
1
Feb 14, 2017
haapy yack :)*
Točno tako kot pišeš se je tudi zgodilo. 91 leta mi je človek iz Kumanovega rekel: Vi Slovenci boste propadli prej kot v 20 letih,ker ste že prodani.Takrat se boste mogoče zbudili in spoznali kako ste bili prevarani.Takrat mi je omenil nekaj naših političnih barab.. kot prodajalce Slovenije.Od takrat naprej se je dogajalo in se še s Slovenijo točno tako kot je mi ta človek povedal. Trdil je,da se da vse naše takratne politike/ posamezno/ kupiti za 5000 mark.Sam sem protestiral,danes bi mu rekel::Res je kar si mi govoril. Ta človek je imel sorodnika v kongresu ZDA. Američani so vedeli kdo smo Slovenci in Slovenija.
#2
haapy yack
1
Feb 14, 2017
hoj
Leta 1993 se je lahko prebralo tole:
V kapitaizmu ne boste vsi bogati
Mi smo ljudstvo.
S to ukano globalistov se je kao začel preobrat v vzhodni Evropi.
Ob tem klicu je padel berlinski zid.
To vzhodnonemško ljudstvo je zdaj izdano in ogoljufano, kot so ogoljufani vsi narodi vzhoda in zahoda. Upanje je bilo takrat samo še v Sloveniji.
Slovenija pa je vse to upanje zapravila! Zahrbtni kapitalizem jo je zjebal!
Samo eno sredstvo je, da uidete zasužnenju:
svojo državo morate dobiti v svojo oblast.
Svojo industrijo morate dobiti v svoje roke. Kapitalizem načrtuje, da mu bo pripadal tudi vaš dom. Morate postati lastniki, preden pride v kak sklad. Vaš tisk, radio in televizija morajo priti pod vašo kontrolo. Prevzemite oblast zdaj in takoj.
Jebiga čas je bil tam okrog leta 1993.
Zdaj pa naj nekdo naredi prosti spis koliko je še v rokah ljudstva?
vkapitalizmunebostevsikapitalistipres
čaobao
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2017-02-14 11:39:42 (Feb 14, 2017)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
november 2019
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj