BOG SAMONAFESTIRAN V ČLOVEKU SAM SEBI LAŽE

Oddajabram1b2 Cej, dne 2017-02-13 ob 18:30:06

http://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2017/02/13/publishwall_1487007008_3571530.jpg

Komu naj verjamem, Bog? Kdo mi bo povedal resnico? Kdo mi bo odgovoril po resnici?

Lažejo si sosedje o meji ... lažejo branjevke na trgu o svoji zelenjavi ... lažejo časopisi o tem, kar se godi ... lažejo za govorniškimi pulti ... Še celo s prižnice sem slišal laganje ...Lažejo lopovi o svojem poštenju ... lažejo tatovi o svojem imetju, politiki o svojem početju ... lažejo krivoprisežniki na sodiščih ... laže kmet o svojem pridelku, delavec o izdelku ...Komu naj verjamem, Bog?Lažejo zdravniki ... lažejo matematiki – o ne, ni bila le napaka! Ni naključje! Le laž! Pesniki pišejo lažnive besede ... igralci lažejo – to se ve ... in podobe, ki jih postavlja predme umetnik so laž ... in megla ...Laže mož ženi, žena možu, otroci staršem ... Laže ves svet! Pa komu mar svet! Lažem jaz sam ... In lažem sam sebi ... in Tebi ... Komu naj verjamem, Bog?  Do tu je vse resnica !

Od tu naprej je vse dogma in veter na mlin  RKC !!! Tu Bog -večno sedanja, nikoli začeta nikoli končana,samo zadostna,samo delujoča in samo ohranitvena  vseobsežna  vesoljna samobitnost sam sebi laže v svoji individualni živi podobi vernika.

Kdo mi bo povedal resnico? Kdo mi bo odgovoril po resnici? Kdo, če ne Ti ..., ki si bil zato rojen in si zato prišel na svet, da bi pričeval za resnico! Kdo, če ne Ti ..., po katerem je prišla milost in resnica! Kdo, če ne Ti ..., ki si Resnica sama! In Pot, seveda ... in Življenje!Ti ne govoriš o resnici ... Ti si Resnica! In Pot, seveda ... in Življenje! Komu naj verjamem, Bog?Komu, če ne tebi, ki obljubljaš, da me bo resnica osvobodila! A cena svobode je spoznanje resnice ...In resnico lahko spoznam, praviš, če ostanem v Tvoji besedi ... le tako sem lahko tvoj resničen učenec.To je vsa resnica!V tem je vsa Resnica! In Pot, seveda ... in Življenje! In če bom živel iz resnice in za resnico ..., bom živel v resnici!Če bom prenehal z lažjo, bo lažje ...In bom v resnici živel! Resnično živel! In mi bo mar za svet *!? In bom svet!?

Bog si je sam sebe izmislil v lastni nevedni individualni človeški samopodobi.!! Kdo lahko to ovrže,da Bog sam sebi laže in si je sam sebe izmislil ! Nikoli ni in ne bo obstajalo individualno vesoljno bitje,ki bi bilo nad človekom. Jezus je izmišljen po človeški individualni vesoljni samomanifestaciji. Jezus je laž živega boga sammanifestiranega v človeku.Vesoljna samobitnost je večno sedaj v vsemu samomanifestirana.Vse je vesoljna večno sedanja samobitnost v vsemu v lastni samomanifestaciji..Umetno delitev človek- Bog si je izmisli Bog sam, samomanifestiran v človeku. Ko bomo dojeli to delitev , bomo šele svobodni razsvetljeni zaživeli. Cerkve in vere še omejujejo naše civilizacijsko napredovanje in nas držijo v krempljih nerazsvetljenih in pohlepnih, željnih manipuliranja  s soljudmi.!?  Sploh kdo zmore in  hoče to resnico razumeti ?

RESNICA JE ŽIVLJENJSKA  IDEJA- LAŽ JE PRAKSA: Abram

profileimage
Všeč mi je
2
Komentarji
3
rastko plohl
0
Feb 13, 2017
lp
#3
abram1b2 Cej
0
Feb 13, 2017
Sam nimam problemov, vem ,da je vse eno.:)
#2
haapy yack
0
Feb 13, 2017
hoj
Verjemi njemu.
https://www.youtube.com/watch?v=tk8g9GIIiuQ
jazsemediniboginsatanvenipodobipres
čaobao

BALFOUR 100 - YouTube

An exclusive interview with Lord Rothschild on his family's involvement in the 1917 Balfour Declaration, the 67 words wh
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2017-02-13 18:30:06 (Feb 13, 2017)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
november 2019
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj