ZAKAJ JE ZEMLJA GEOID ? !

Oddajabram1b2 Cej, dne 2016-11-12 ob 20:08:05

1http://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2016/11/12/publishwall_resized_1478973568_2292655.jpg2image

Geoid je telo, ki ga omejuje zunanja ploskev, na vsakem mestu pravokotna na smer sile teže; ta ni povsod usmerjena popolnoma v središče Zemlje, saj je teža na različnih mestih zemeljske površine zaradi nesorazmerne razporeditve notranjih mas različna. Še nekoliko natančneje se Zemlja prilagaja obliki kardioida, ki je na severnem tečaju izbočeno, na južnem pa vbočeno telo.

 3 

Geoid je telo, ki ga omejuje zunanja ploskev, na vsakem mestu pravokotna na smer sile teže; ta ni povsod usmerjena popolnoma v središče Zemlje, saj je teža na različnih mestih zemeljske površine zaradi nesorazmerne razporeditve notranjih mas različna. Še nekoliko natančneje se Zemlja prilagaja obliki kardioida, ki je na severnem tečaju izbočeno, na južnem pa vbočeno telo. Vir:Wikipedija

Resnica je, kar pravi Andrej Bajt ,da v resnici ne poznamo pravilne zgradbe planeta na katerem gostimo že kakšno miljardo in pol let - skupaj z vsem življenjem, ki so ga izpostavili naši nebeški predniki -isto ljudje kot smo mi..

Na osnovi gornjih slik oštevilčenih risb bom skušal razložiti zadevo po svojem razumevanju stvari.

ZEmljo si predstavljajte kot  vrtako, ki je s svojima polarnima EM repoma vpeta nazaj na svoj satelit in naprej na os osončja,ki jo tvorita Sonce in Jupiter v asteroidnem pasu.

Zemlja je preko Antarktike usidrana na to os,ki se nahaja v asteroidnem pasu Sočasno pa je Zemlja vezana s svojim EM repom preko Arktike na svoj naravni satelit-luno od tu bibavična izboklina .

Sedaj tu zapisano prenesite na sliko št.1.in si jo oglejte.Toda tu še ni konec Zemlja ima v svoji notranjosti jedro,ki predstavlja njen notranji stator, nato ima Zemlja svoj notranji rotor,ki je vezan na os S-J ZEmlja rotira tudi znotraj zunanjega plašča,ki je njen zunanji stator, na ta zemljin zunanji statror se veže zopet Zemljin zunanji rotor- ATMOSFERA-vremenski tokovi -ta zunanji rotor je vezan preko Antarktike v središčno os osončja -šele nato nastopi zemljin planetarni  zunanji stator. Toda še tu ni konec, Zemljino ohišje tvori njeno gravitacijsko polje, ki ga dolačajo vse EM vezi celotnega osončja in tako celotna zemljina zgradba potuje okoli osrednje osi osončja.

MOJ DOKAZ -Šele na ta način lahko Zemlja zaniha-njen ciklični gravitacijski nihaj, kjer se lahko pola S-J celo zamenjata,pa Zemlja ne more iztiriti iz svojega gravitacijskega polja,  ker je ujeta vanj..Zemlja ima tako dve osni vreteni Severnega-gornjega in spodnjega- Južnega in hkrati dvojno rotacijo ZUNANJO- dan noč  in NOTRANJO potresi- sočasno v nasprotnih smereh .Vzrok ,da ne čutimo rotacije.

To je moje razumevanje zadev, že se kdo ne strinja naj mi poda sebi lastno razlago- znanstveno vsi poznamo.

Hvala,da ste si vzeli čas in prebrali moje razumevanje zadeve.

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
4
abram1b2 Cej
1
Nov 12, 2016
haapx jack
Imaš prav j...l se jim je in se jim še!! Tako so zaverovani v ženske riti, da so pozabili biti deci.Se še vedno oblačijo v črne kikle. Giordano Bruno je dolgo časa bežal pred temi črnimi kiklami.
#4
abram1b2 Cej
1
Nov 12, 2016
rastko
Lepe pozdrave iz vrteče geoidne kletke.Sem na tvoji strani.
#3
rastko plohl
0
Nov 12, 2016
lp
#2
haapy yack
0
Nov 12, 2016
hoj
Niso imel časa. Težave so imeli z preživetjem in se jim je slatko j...l kakšna je Zemlja. Izgleda kot krompir je okrogla je ploščata.
Res pa je, da so v času inkvizicije kurl folk, ki je bluzil. da je Zemlja okrogla. Skurjen pa so imeli v mislih žensko zdnjico.

Dam pa še tole zravn.
http://www.novi-svjetski-poredak.com/2016/11/12/tko-je-u-hrvatskoj-naciljan-u-nuklearnom-ratu-protiv-rusije-zagreb-velika-gorica-split-rijeka-i-zadar/
čao

TKO JE U HRVATSKOJ NACILJAN U NUKLEARNOM RATU PROTIV RUSIJE? Zagreb, Velika Gorica, Split, Rijeka i

Nemojte zaboraviti, jedini koji su koristili nuklearno oružje u povijesti su Amerikanci i to je činjenica. Dokle god pos
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2016-11-12 20:08:05 (Nov 12, 2016)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
november 2019
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj