SLOVENIJA IZVAJA DRŽAVNI KANIBALIZEM NAD LASTNIM NARODOM

Oddajabram1b2 Cej, dne 2016-10-22 ob 10:26:44

Saj po nečem smo prvi na svetu.Slovenska politika uvaja nov družbeni red, ki se imenuje- DRŽAVNI KANIBALIZEM R Slovenije.Država Slovenija  načrtno ropa,uničuje  in s tem ubija preko  državniuh institucij svoje lastne državljane. Država Slovenija in njeni politiki so preko domišljene zakonadaje,- kateri ne bi bil raven niti nacistični fizični genocid  naroda- pripravljeni uničiti svoj narod v imenu svojega neustavljivega pohlepa.

Slovenci zmotno mislimo, da nam zakonodajo ureja EU. Zakonodajo kot jo imamo sprejema in potrjuje samo neodgovorni DZ R Slovenije in nihče drug.

V Slovenski politiki in birokratskem aparatu zato nihče ne pozna svojih delovnih nalog in svojih pooblastil. Tudi tisti birokrati,ki so v sebi pošteni ne poznajo lastnih delovnih nalog in pooblastil.

Zato ker je naša zakonodaja in naše življenje kot švicarski sir,kjer odvetniške in politično -kapitalske naveze vedno najdejo luknjo v tem zakonodajnem siru,da opravičijo svoja neetična dejanja do lastnih državljanov.

Zakaj imamo Ustavno sodišče? Zgolj za mazanje oči državljanom.Zakaj se zgodba o koroških dečkih še ni končala? Samo zato,ker je Ustavno sodišče samo nejasno in nekonsistentno v svojih odločitvah.Tako je v Sloveniji na vseh področjih. Vsi nekaj odločajo, a nihče ne odloči in nihče ne odgovarja državljanom.

Če se upremo bomo postali nepomembna drhal z ulice,ki jo je potrebno eliminirati in ji odvzeti vso legitimnost in upravičenost do upora.Vodilne strukture so si uredile represivni aparat,ki jih bo ščitil pred to uporniško državljanjsko drhaljo. Iz tega vzroka v Sloveniji raste korupcija, nepotizem, kjer se za ceno političnega kanibalizma vrhov ohranja aparat  varovanje državne elite in politikov.

Elita ima danes izgovor,da slovenski narod še ni dorasel demokraciji,kjer lahko dva bebca in pokvarjenca preglasujeta pametnega in poštenega..

V R Sloveniji je potrebno najprej sprejeti nelukničasto  zakonodajo,opis pooblastil in delovnih nalog slehernika,ki deluje v javni upravi - izvršilni veji ,zakonodajni in sodni veji oblasti. Dokler se to ne zgodi  ni upanja za življenje vredno življenja -običajnih državljanov R Slovenije.

Nobena teorija zarote in odkrivanje teh zarot nas ne reši, če ne primoramo DZ R Slovenije, da začne sprejemati pravo zakonodajo,ki bo vedno v službi njenih državljanov in za njihovo dobrobit..

profileimage
Všeč mi je
3
Komentarji
9
abram1b2 Cej
0
Oct 23, 2016
Ko bodo Slovenci zopet spoznali bistvo svojega bivanja, se bodo združili in uprli kot eden. Bog sam še med Slovenci tava in živi v lastni iluziji in podobi Slovenca. Zaupal bom nekaj za Slovence popolnoma absurdnega in bedastega. Ko bomo Slovenci spoznali lastno deželo, kot deželo Velikega duhovnika Janeza -se bomo zbudili.
#9
vladislav stres
1
Oct 23, 2016
Hvala abram
Takoj ko je problem dobro opredeljen, dimenzije rakastega tkiva znana,
se preide na drug nivo boja proti bolezni.
Rakotvornost se izolira in IZREŽE.
#8
abram1b2 Cej
1
Oct 22, 2016
Branko
18000 lastnikov d.o.o. je bio direktno pokradenih in onemogočenih od države. Kriv je Gaspari! Kje so ostali deset tisoči? Isto neomogočeni,da politično kapitalska sodrga lahko bogati na njihov račun.
#7
Branko Gaber
3
Oct 22, 2016
Uničili so gospodarstvo, državljani so samo posledica tega, da ni delovnih mest. Nad malimi podjetniki genocid izvajajo že vse od leta 1990. Uspeš samo, če imaš dobre zveze, popolno tržno nišo, ali se pa "znajdeš" na tak ali drugačen način. Sicer si med 10.000-i, ki so že šli v stečaj.
#6
abram1b2 Cej
1
Oct 22, 2016
Hvala Romano- resnica ,ki jo nočejo, ne ne morejo, državljani sami priznati, kako naj jo potem politika in po njen nastavljen celotni državni aparat.
#5
Romano Rajkov
1
Oct 22, 2016
Lepo si to predstavil na tem portalu, upam, da si ta zapis prebere čim več ljudi in da ne bodo razmišljali zavedeno, kot sedaj, ker mislijo, da našim politikom vse to narekuje EU.

Daleč od tega, zakone si prilagajajo in oblikujejo sami v državnem zboru, to pa počnejo na tak način, da si ni vsi poslanci tega ne zavedajo, kam pes tačko moli.
#4
abram1b2 Cej
1
Oct 22, 2016
Rak stari
Popolnoma se strinjam s tvojim komentarjem.
#3
Rak stari
2
Oct 22, 2016
Neluknjičasto -beri namerno luknjičasto - zakonodajo bomo ustvarili takrat, ko bodo Slovenci ponovno oprali svoje možgane sami od sebe in pričeli mislitl s svojo glavo. In kdaj bo to? Ob svetem Nikoli.
#2
rastko plohl
0
Oct 22, 2016
lp
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2016-10-22 10:26:44 (Oct 22, 2016)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
oktober 2019
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj