REINKARNACIJA

Oddajabram1b2 Cej, dne 2016-10-14 ob 11:48:37

Reinkarnacija potrdi, da ne trpimo brez razloga in da se "udarci usode" ali "naključja" ne zgodijo brez razloga. Pogoste bolečine, težke situacije in navidezno nerešljive situacije dobijo svoj pravi smisel in so pojasnjene na razumljiv in sprejemljiv način, ko jih enkrat dojamemo kot karmične posledice iz preteklosti in ne kot "slabo voljo" usode. Nezavedni jaz namreč točno ve zakaj moramo imeti sedaj določeno slabo izkušnjo, da bi na ravni duše iz nje spoznali določen namen in se naučili določene lekcije. Le zavestni jaz, ki je v primerjavi z nezavednim veliko manjši, tega ne ve in se upira tej zamisli. Na ravni duše prepoznamo vzročne povezave in se iz njih učimo, čeprav naš razum o tem ne ve ničesar.

Reinkarnacija - vnovično rojstvo ali natančneje vnovično utelešenje, ni samo ena najstarejših verskih zamisli vzhoda, ki je živela že v zgodnjem krščanstvu, temveč je v drugi polovici 20. stoletja začela čedalje bolj postajati tudi znanstveno zanimiva, zato ne preseneča, da je že v osemdesetih letih prejšnjega stoletja v reinkarnacijo verjel vsak četrti odrasli prebivalec Združenih držav Amerike, v Angliji pa vsak šesti.

 

Vir : Aura (2010), revija Aura, članek Zahod in reinkarnacija, januar 2010, str. 18-21, aura založništvo d.o.o., 2010
Sigdell J. (2010), knjiga Regresija v prejšnja življenja, Ara založba, 2011

Dokazi o reinkarnaciji »

Obstaja ogromno literature o primerih regresije, v katerih se je obstoj doživete osebe potrdil, dejstva pa je bilo mogoče preveriti. Za znanost je reinkar- nacija čedalje večje dejstvo.

Karma - princip evolucije »

Karma je izraz, ki je vezan na naša dejanja. Tisto, kar počne- mo danes določa našo prihod- nost, dejanja, ki smo jih opravili v preteklosti pa določajo našo sedanjost.

Kaj je reinkarnacija? »

Reinkarnacija pomeni ponovno utelešenje duše v telo, ki si ga izbere z namenom rasti in učenja. Najvišji cilj duše je prenehanje vnovičnega utele- šanja in združitev z Izvorom.

Namen reinkarnacije »

Namen reinkarnacije je "šolanje" duše, pri katerem se skozi izku- šnje uči, raste in razvija. Pogla- vitna lekcija je evolucija zavesti in ljubezen do vseh bitij stvarstva.
Moja razlaga:
Vse zgoraj je eno samo ugibanje in predvidevanje. Vsak butelj ve,da dan ni enak dnevu,da drevo ni enako drevesu. Vsa semena iz istega drevesa niso enaka vsako seme je unikatno.Drevesa ko odrastejo so si podobna nikoli enaka. Tudi dnevi v zaporu so si za zaprtega podobni, nikoli isti.Duša je unikatna pri vsakomur, ker je njegov celotni genom DNK  realizirane in brezčasne akumulirane vrednosti unikaten.Že začetek spočetje je iz dveh vrednosti akumulirane matere in realizirane očeta,ki se v trenutku  spočetja pričneta medsebojno zlivati po holgramu nevidnem načrtu,kar omogoča zarodku rast v materi in rojstvo.V trenutku rojstva je osebek poenoten v svoji akumulirani in realizirani vrednosti DNK.Hologram njegove bodoče rasti- načrt EM vezja je še vedno z njim.Ko oseba doraste temu hologramu rečemo aura,ki seva okoli njegovega telesa,kar je v resnici izraz nenehnega medsebojnega zlivanja njegovih  akumuliranih in realizirinah življenjskih vrednosti,ki se navzven izraža enotno kot opazovana oseba...Kaj je potem duša ? Duša je v resnici akumuliran brezčasen genski spomin naše vrste- naših prednikov.Če greste v regresijo boste dobili vtis kot, da ste recimo nekoč bili pomebna oseba ali berač.Skratka lahko mislite,da ste bili vsaka oseba,ki jo je srečal ali živel nek vaš prednik.Zakaj se to lahko zgodi? Zato ker imamo mi realiziran um in spomin in hkrati akumuliran brezčasen spomin vesoljnega človeštva ne samo zemeljskega,ker naš izvor ciklično ni samo zemeljski.Zemljo človeška vrsta naseljuje v 15 milijardnih ciklih toliko kot traja posamični cikel satelitskih osončij,kar naše osončje je.Mi Zemljo naseljujemo z življenjem z nami tako, da sledimo tem ciklom. Mi smo danes dislocirana civilizacija svoje matične galaktične sončne dinastije človeštva. Da se povrnem k akumuliranem brezčasnem spominu - duši-naše vrste v sleherniku med nami. Primerjavo bom dal med Zemljo in Jezusom. Zemljine vode so njena akumulirana vrednost, kopno realizirana.Zakaj Jezus hodi po vodi? Zato ker njegov realiziran um hodi po njegovem brezčasnem akumuliranem spominu in tako Jezus dejanjsko ve vse o večnosti kar je bilo in kar še bo.Zato je Jezus prerok,isto je Buda, Mohamed,Mesija skratka vsi priznani učitelji človeštva. Oni črpajo svoje vedenje iz svojega brezčasnega akumuliranega spomina duše. Tudi mi nič novega ne odkrivami,mi samo ciklično vedno ponovno odkrivamo in vsakih 28ooo let ponovno odkrijemo izgubljeno pravo življenjsko smer,da bi jo zopet izgubili. Vsak med nami ve vse sam, samo trenutno še ni ugodnih EM frekvenc, ki zbudile dušo akumuliran brezčasen genski spomin v sleherniku med nami.Tu je vzrok za vse naše osebne in civilizacijske življenjske tegobe. Ne znamo še pravilno živeti,ker naše duše še spijo-žal.
profileimage
Všeč mi je
2
Komentarji
4
abram1b2 Cej
0
Oct 14, 2016
Zim Zelen
Tvoja misel in življenje kako se ti počutiš. Lahko se počutiš tudi kot nečlovek. Mogoče hočeš biti pridna delovna živina. To veš- ti sam. Duše se ne menjajo,ker so unikatni brezčasni genski spomin vsakogar med nami.
#4
abram1b2 Cej
0
Oct 14, 2016
Rastko
Res je, kar praviš.Eni in isti plavajo v tem političnem ribniku, katerega zalivajo žulji Slovencev.
#3
Zim Zelen
0
Oct 14, 2016
Včasih se res počutim kot nečlovek. Mogoče se duše menjajo na vsake kvatre?
#2
rastko plohl
1
Oct 14, 2016
dober primer reinkarnacije so slovesnki politiki, ki se reinkarnirajo iz ene funkcije v drugo pri tem pa so zmeraj isti osebki, ki nadaljujejo svojo evolucijo
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2016-10-14 11:48:37 (Oct 14, 2016)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
oktober 2019
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj