ZNANOST MI VSE BOLJ SLEDI

Oddajabram1b2 Cej, dne 2016-06-29 ob 22:19:58

S Keplerjevim teleskom so astrofiziki odkrili sistem, ki zaznava planete kateri krožijo okoli zvezd v naši galaksiji.Sistem je zelo učinkovit saj meri zvezdno svelobo, ko planet kroži okoli Zvezde-Sonca, ta odda takrat manj svetlobe in odklon zmanjšane svetlobe pove velikost planeta. Do sedaj, so odkrili že 50 milijard skalnatih planetov podobne Zemlji. Znanstveniki se odkrito sparašujejo, če ne gledamo svoje izvenzemeljske brate in sestre? Znanstveni pravijo ,da je nemogoče pri 50 milijardah podobnih planetov Zemlji, da bi bili  Zemljani sami  v vesolju.

Moja trditev je, da na vsakem osončju --v naši Galaksiji ali kateri koli drugi--.ki je starejše od 3 milijarde let in mlajše od 12 milijard let prisotno življenje in človeštvo. In samo človeštvo večno-sedaj samo seli in izpostavlja življenje po osončjih in galaksijah, skratka po celotnem vseobsežnem vesolju.

Zemlja in Zemljani nismo nobena izjema.To mojo trditev si zapomnite !! in izkazala se bo za nezmotljivo in znanost jo bo potrdila.

Potrdil pa jo bo tudi prvi izvenzemeljski obisk v tem 28000 letnem civilizacijskem  valu-vrhu,ki bo kmalu tu.!

Takrat naj se bojijo tisti, ki so delali zlo celotnemu življenju in človeštvu.Kazen bo nezmotljivo pravična, pa bili oni še takšni heroji.Takrat bo njihovo herojstvo in podlost  zajela težka stiska in panika. Takrat za njih pride končna sodba.Tudi to se bo zgodilo in to nezmotljivo.!

Kmalu bo znanost tudi dojela in sprejela mojo enačbo vseobsežne večno sedaj enotne vesoljne samozakonitosti :

Xmept*= Rmept* > EM T.0.A/O < Amept*= Xmept*  Cern kot tak ne bo dal nobenih pravih rezultatov, ker je znanost zaljubljena sama vase štartala v projekt s popolnoma napačnimi predpostavkami.

Antropologija bo ovrgla razvoj človeka iz primata in biologija bo ovrgla samonastanek zemeljskega življenja in razvoja vrst.

Znanost bo spoznala vse vesoljne samocikle, tudi zemeljske ciklične gravitacijske nihaje, ponavljajoče civilizacijske pade in dvige. Curievo temperaturno točko vsake individulne X pojavnosti mept*.Oceanski spomin.Klimatske spremembe itd.

Vse kar sem do sedaj zapisal, se bo uresničilo-in to nezmotljivo..Samovšečno od mene? Briga me, kaj vam vaš realiziran časovno omejen in minljiv um govori. Moja duša moj akumuliran brezčasen genski spomin vesoljne človeške vrste, ki je večen vse to ve in uči moj realiziran um in z njim sodeluje.Ne dojemate ? Nič hudega, še boste.

Tudi to mojo trditev bo znanost slej ko prej sprejela.Tudi večno sedaj isti vesoljni hologram bomo spoznali in ga znali tudi v genetiki popravljati in to bo konec bolezni, vsaj za tisoč let, potem bomo začeli ponovno padati.Sedaj me lahko napadate po mili volji ! Zakaj tako izzivam? Zato ker poznam današnji domet človeškega razuma na Zemlji. Poznam človeški egoizem, lažno samovšečnost podkrepljeno zgolj z naučenim papagajstvom-žal. Poznam tudi vzrok, zakaj je temu tako !

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
3
haapy yack
1
Jul 02, 2016
hoj
Ja res čudn. Kljub vsem naporom vrhunskih strokovnjakov in tehnologije v programu SETI, še zmerom nismo vspostavili stikov z nezemljani (vsaj neuradno, kar se tiče znanstvenikov) NASA se praska po jajcih in zapravlja denar iz črnih fondov, da amerišk davkoplačevalci mislijo kako NASA neki raziskuje. NASA mora tak zabušavanje in nategvanje sveta nekak upravičiti.
Ne rečem, da ne obstajajo naprave, ki koristijo antigravitacijske naprave. Koliko pa je v tem nezemeljskega? Nič! Take mašine upravlja človek in ne nekak gomoljast ali insektoidni nezemljani.
Haha... Lahko pa je čist drugače.
čao
#3
abram1b2 Cej
1
Jun 29, 2016
miha
Hvala ti, za spodbuden komentar :D*
#2
miha
2
Jun 29, 2016
Žal ti sledi še veliko prepočasi. Ne daj se Abram, bedaki bodo imeli vedno svoje veselje...in ne jim zamerit, samo tega ne, se ne isplača,pač reagirajo, kot znajo-ne znajo.
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2016-06-29 22:19:58 (Jun 29, 2016)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
oktober 2019
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj