JE NAŠ VEČNI BOG TRIGLAV UMRL V NAS SAMIH ?

Oddajabram1b2 Cej, dne 2016-06-27 ob 11:07:14

Rezultat iskanja slik za Triglav

V kaj je zapadla slovenska država in Slovenci  ,kjer kriza ni več izjema, ampak pravilo naše Slovenije ? Zakaj je je Slovenija država anomije, kjer ne velja ne pravni red,ne zakonski predpisi ?  Zakaj  se pri nas lahko  vehamentno krši ustava R Slovenije ? Zakaj smo Slovenci postali nesamozavesten in infatilen narod -utrujenih resignirancev ?.  Zakaj  je v Sloveniji zavladal nihalizem,kjer je vse in vsako posameznikovo življenje brez vrednosti in brez smisla ? Zakaj ima slovenski narod izčrpanega duha? Zakaj smo zapadli v brezosebnost, depresijo,melanholijo in apatijo,skratka v situcijo življenjske brezishodnosti,kjer se ne spoštuje več pravih vrednot morale in etike in zakaj življenje današnjega Slovenca zgleda brez smisla ?

Smo mi sami kot volivci sebi dovolili lastno osebno relativizacijo ? Ali ni naša osebna relativizacija našega bivanja in obstoja pripomogla k splošni anomiji Slovenije? Imamo državo točno takšno kot jo imamo,ravno zaradi nas samih- vseh državljanov Slovenije? Smo mi sami s svojo življenjsko nihelistično držo preko volitev omogočili sofisticiranje organiziranega kriminala v integrirane ekonomske in politične strukture  v Sloveniji?.

Smo mi sami kreirali in omogočili  te vzorce,po načeliu prilika dela tatu? Smo mi politikom in ekonomistom dovolili,da svoj občutek neizpoljnjenosti kompenzirajo z materialnimi koristmi? Smo mi sami,  kaj drugačni od njih?  Sta naša vse bolj očitna individualizacija , relativizacija in  naša napačna sekularizacija družbe  z izgubljenimi koreninami-- povzročile izgubo naše narodne indentitete? Smo rekli zbogom lastnim koreninam in lastnim  prednikom? Smo se na ta način odrekli naši slavni narodni dediščini narodnemu skupnemu duhovnemu in materialnemu premoženji in sami sebi?

Je naš večni Bog Triglav mrtev v nas samih? Je naš Tvaštri mrtev, tako kot smo mrtvi mi sami?  Je  Pu šan-naš up umrl v nas, ali se bo prebudil in nas dvignil tja,kjer so naši slavni predniki že bili?

Vprašajte se, kje in kdaj smo na naši poti izgubili sami sebe in svoj ponos? Si bomo še naprej dovolili našo pot v duhovni in materialni prepad ,kamor nas vodijo tisti katerim smo mi sami  to dovolili. !

profileimage
Všeč mi je
4
Komentarji
8
abram1b2 Cej
0
Jun 28, 2016
Franc
Hvala ti za tvoj prispevek,komentar in misli. Vse dobro ti želim! :D**
#8
Franc Jazbinsek
1
Jun 28, 2016
Spoštovani,abram1b2 Cej,

Že nekdanja jugoslovanska oblast je imela plan pokoriti ljudstvo in si tako zagotovila vladanje nad njim. Prenos v sedanjost je 1:1 in danes je slovenski Narod še samo sredstvo za izkupiček! Če bi kmečka pamet bila pri ljudeh prisotna bi si vsega tega ne dovolili. Moramo pa biti prepričani, da ima naša asociacija z Triglavom en velik pomen, nakar moramo ostati ponosni na Triglav kot na naše prednike, ki nas z tretjim očesom iz Triglava gledajo in bodrijo, kako prebuditi še preostalo slovensko ljudstvo.

V to moramo biti prepričani, da to zmoremo in delati naprej, kot do sem z nepopustljivostjo ob naših vse stranskih apelih na dokaj zamračeno neaktivno apatično slovensko ljudstvo, ko mu ni do ničesar. Ljudstvo, ki je povsem zapadlo v obup, ga je potrebno razumeti in stalno vspodbujati! Prišel bo čas generalnega edinstvenega vshoda v nenasičeno zmajevsko prestolnico, kje nas čaka medalja Svobode in pravice!

Lep pozdrav
Franc Jazbinšek
#7
abram1b2 Cej
1
Jun 28, 2016
Anelimus
Sam delam na tem že zelo dolgo.Situacija je veliko boljša kot pred 25 leti.Ljudje se zbujajo in vse bolj spoznavajo to umazano igro.Če hočeš odpirati oči ljudem jim moraš tudi dati praktični dokaz,da jih prepričaš in da ti prično verjeti..Besede ne spreminjajo sveta, ampak vidni praktični dokazi,ki ljudem lahko spremeni njihov pogled na svet.Hvala za tvoj prispevek k osveščanju soljudi.:)*
#6
Anelimus
1
Jun 28, 2016
Ne morem si zamisliti propad slovenskega naroda, enega najstarejših narodov na teh tleh...bila bi katastrofa za, izgleda maloštevilne, domoljube.
Zato poziv k ozaveščanju ljudi, da je imeti motor in se z njim preganjati po naši lepi Sloveniji ni dovolj...ni dovolj imeti hišo ali stanovanje....ni dovolj imeti finančna sredstva za pokrivanje vseh stroškov, ki jih nam narekujejo naši "vladarji".....ni dovolj imeti kepo zlata, pest diamantov, če pa smo izgubili ali prodali svojo dušo Hudiču....IZGUBILI SMO SVOBODO, SVOBODO MISLITI S SVOJO GLAVO, NE DA BI BILI KAZNOVANI.....PA DAJTE LJUDJE, ZBUDITE SE ŽE ENKRAT...OZRITE SE V SEBE IN SI PRIZNAJTE, DA STE S SVOJO TIŠINO SOKRIVI ZA STANJE, KAKRŠNO JE.
Abram, Stojan, Aleksander, Bojan in še veliko drugih, z menoj vred, vas z drugačnimi percepcijami na dogajanja v politiki, gospodarstvu, energetiki, geoinženiringu, farmaciji, prehrani itd. pozivamo prav k temu, da pričnemo misliti s svojo glavo in te misli združevati ter jih krepiti vse do preobrata.
#5
abram1b2 Cej
0
Jun 27, 2016
Stoyan
Globoka resnica !:D*
#4
Stoyan Svet
1
Jun 27, 2016
samo milijon nas je umirajočih med mrliči,
en sam milijon, ki jih življenje krotoviči,
a vendar ga nikoli ne uniči.................
#3
abram1b2 Cej
0
Jun 27, 2016
Aleksander
Hvala za tvoj tehten komentar.Opazi se, da oba v sebi nosiva isto življenjsko zapuščino svojih očetov. Ti so naju naučili skrb za svoj narod in njegovo preživetje.Koliko nas je takšnih bo bližnja prihodnost v celosti pokazala. V prebujenje in reformacijo slovenstva in Slovenije ne dvomim.Tu ne gre za revanšizem in nacionalizem, ampak za prživetje in ohranitev našega rodu.:)**
#2
Aleksander Zamuda
1
Jun 27, 2016
70 let enoumja, vladavine nedemokratične diktatorne oblasti, je v slovencih povzročilo apatičnost, prepričanje da stvari so takšne kot so ter da ni mogoče ničesar spremeniti. Zato so ljudje vdani v usodo in ne želijo niti poskusiti česa spremeniti. Dovolijo kraje premoženja, nepravične sodbe sodišč, izkoriščanje delavcev ter zlorabe oblasti. Ob tem narod le nemo spremlja ter trpi propad države, katerega povzroča izguba morale, ter vrednot elite, katera se počuti nepremagljivo in nedotakljivo. Za njih je narod le molzna krava katera nima nobene pravice, vsakršna kritika te oblasti je hipoma zatrta na bolj ali manj sofisticiran izpopolnjen način, včasih pa tudi na krut in surov. Dokler narod ne bo ugotovil da je dejanska moč v njegovih rokah, državi ni pomoči ter smo kot narod obsojeni na stagnacijo, v končni fazi pa tudi na propad.
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2016-06-27 11:07:14 (Jun 27, 2016)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
oktober 2019
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj