ČAS CIVILIZACIJSKE DESTRUKCIJE

Oddajabram1b2 Cej, dne 2016-06-25 ob 11:11:32

V civilizaciji duhovno in telesno pohabljenih  hermafroditov je utopično pričakovati  red, pravičnost, modrost in uravnoteženo sobivanje.V civilizacij, kjer moški postajajo ženske in ženske moški očitno vlada življenjski kaos na vseh področjih njenega delovanja in bivanja..

V vesoljno pozabljeni in izolirani civilizavciji je kot vidite, vse možno, tudi največja neskladja same večno-sedaj enotne vseobsežne vesoljne samo zakonitosti. Tu večna luč  svetaga duha-manjša fotografija- ne pomaga usmerjati naša bedna življenja. Tega zastrašujočega dejstva si večina niti ne zmore priznati..

Poznam žensko, ki se ukvarja v svojem stanovanju s prostitucijo in ta mi je ob naključnem obisku pri meni doma povedala, da si vse več moških želi predvsem  analni sex .Povedala mi je,da od desetih klicev prejme v povprečju 6 - 7  ponudb za analni sex.Po tem sklepam,da je 70% današnjih moških samo še ritopikov. Izgleda,da smo totalno skrenili iz naravne poti in ne čudi ,da smo v resnici kaotična, zbegana in življensko neuravnotežena civilizacija, ki vse bolj tone v destrukcijo lastnega življenja.

Vem,da živimo v dobi ko sami sebe najbolj intenzivno iščemo, vendar je po meni naše razvrednotenje naravnih življenjskih danosti in možnosti edini pravi dokaz naše vse bolj očitne destrukcije. Sam napovedujem, da bo ravno ta naša očitna destrukcija lastnih življenj pripomogla in rodila novo in pravo  kvaliteto bivanja in delovanja naši civilizaciji.

Prihaja čas,ko bodo vse naše civilizacijske smeti, gnus, nečedna dejanja, lopovluk, neiskrenost, lažnivost, samovšečnost ,neumnost, blef in igranje urejenega življenja, naša ubijalska strast in plenilska narava priplavale na površje. Takrat se bomo začeli utoplati v lastni greznici in jo dodobra spoznali in se ji odpovedali.. Da bi na koncu te grozne kopeli očiščeni vseh lastnih smeti ponovno stopili na pravo in edino možno pot življenja. 

Takole smo si dovolili, da nas gleda lepi k..c iz lastne napačne življenjske perspektive. Uživajte, če lahko?

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
10
abram1b2 Cej
0
Jun 28, 2016
Amira
Izjeme potrjujejo pravilo!
#10
Almira Catovic
0
Jun 28, 2016
saj zato sem ti napisala, da ne gre za nikakršno kršitev naravnih zakovon, saj se v naravi pojavljajo :) Tako kot se v naravi pojavljajo obojespolniki :D
#9
abram1b2 Cej
0
Jun 28, 2016
Almira
V svojem komentarju 3# sem obrazložil svoje mnenje.
#8
Almira Catovic
0
Jun 28, 2016
ravno kar sem naletela na tole :D
http://www.turkishnews.com/content/2016/04/02/osmanlida-icki-ve-eglence/
#7
Almira Catovic
0
Jun 28, 2016
hmm kako si pa razlagaš istospolnost pri živalih? Od prijateljice pes je gey :D od frendice oče gorji neke posebne golobe med katerima sta dve golobici, ki sta par :)
#6
abram1b2 Cej
0
Jun 26, 2016
Ladislav
Kar si mi zapisal vem in poznam.Govoril sem o istospolno usmerjenih.
#5
vladislav stres
0
Jun 25, 2016

abram1b2 Cej
Preberi razpravo preko povezave, ki sem ti jo dal v prejšnjem komentarju.
Obojespolnosti ni isto kot istospolnost.
Obojespolni imajo lahko rodijo otroke, svoje genske KOPIJE.
Njihov kvocient je daleč nad kvocientom običajnih heterospolnikov.
Po svetu že na tajno klonirajo ljudi. Glede na njihove sposobnosti so/smo običajni ljudje večinoma intelektualno inferiorni.
Strinjam se z nujnostjo previdnosti glede spolnih praks med ljudmi.
#4
abram1b2 Cej
0
Jun 25, 2016
Ladislav
Istospolni ne zmorejo izpolnjevati osnovnega življenjskega poslanstva. Naša naravna življenjska reprodukcija bi propadla, če bi bili vsi istospolno usmerjeni.Trditev,da imajo isto spolni možnost posvojiti otroka ali ga imeti z nasprotnim spolom in ostati še naprej isto spolno usmerjen je enako dvoličnosti.
Ta dvoličnost pa nas je pripeljala tu kjer smo danes. Osebno se zavzemam za enakopravnost vseh, ki niso nagnjeni k kršitvi naravnih zakonov.
Istospolno nagnjenje ni bolezen, ampak pridobljena življenjska spolna praksa v večini primerov, nekaj je tako rojenih izjem. Nič tu ne dopolnjuje naših življenj in jih popestruje. Ne moreta koza in volk skupaj spati, to je dejstvo. In volk in koza, tudi ne občujeta med seboj ,ker to ni njuna naravna reprodukcijska življenjska veriga.Tu se žal ne strinjama.Nič hudega.)**
#3
vladislav stres
0
Jun 25, 2016
Do prostitutk hodijo prostituti.
Toliko kot so seksualno sprevrženi pač ne velja za normalne osebe, ki se na raven plačevanja seksa in s tem telesnega zasužnjevanja ne spustijo.
Obojespolnosti se ne bi smelo smešiti ali preganjati, niti povzdigovati na račun različnospolnosti (heterospolnost).
Vse kar je lahko dopolnjuje.

http://stres.a.gape.org/clanki/platon/simpozij_platon_kom_vs.htm

SIMPOZIJ [189d]

PLATON SIMPOZIJ  -   Symposium         ČLOVEŠKI RODOVI      (androgini predniki Človeka)
#2
rastko plohl
0
Jun 25, 2016
lp
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2016-06-25 11:11:32 (Jun 25, 2016)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
oktober 2019
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj