SMO VESOLJNO IZOLIRANA CIVILIZACIJA ?

Oddajabram1b2 Cej, dne 2016-06-18 ob 20:53:55

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT5sdmzRPpTIwaO0XanBBfNyXFfdKcQFghNV_h7etokWzpmm-W4DOYPcCg

Smo potomci obsojenih na zemeljski zapor, ki jim življenje ni bilo odvzeto, ampak jim je bila Zemlja podarjena skupaj z vsem ostalim življenjem. Naši predniki so še pred dvema milijardama let živeli dobesedno v galaktičnem raju praktično nesmrtni. Bili so služabniki vesoljnega življenja ,ohranjevalci, sejalci, prenašalci in varuhi. Ker so se izneverili in izrabili etični in moralni kodeks večno sedanjih služabnikov vesoljnega življenja, jih je doletela kazen izgona na Zemljo. Kazen je osamitev in izguba pravice do življenjske reanimacije- ponovitve lastnega življenjskega cikla. To pomeni postali so obsojeni na dejstvo, da je konec njihovega življenja -dokončno dejstvo njihovega vesoljnega bivanja brez možnosti ponovne življenjske reanimacije -ponovitve življenjskega cikla.

.Naši predniki so dobili pravico enako vsem ostalim življenjskim vrstam, da se skozi lastno življenjsko samo reprodukcijsko verigo obnavlja in ohranja njihov genom skozi čas,. Tu je namen, da se genom ponovno očisti ravno skozi življenjsko reprodukcijsko verigo izgnanih služabnikov iz raja.. Tu na Zemlji živimo pod enotno vseobsežno večno sedaj enotno vesoljno zakonitostjo, v raju je ta zakonitost poznana in uporabljena v službi življenja kjer se poseduje tehnologija, ki je nam Zemljanom nedostopna, ker se vesoljni služabniki življenja zavedajo, da bi jo mi neetično izrabljali proti življenju, kar pa je nedopustno.

Upravljavci in varuhi galaktičnega življenja se dobesedno bojijo naše podedovane zlobe, neetičnosti in nemorale Upravičeno se bojijo našega življenjskega primitivizma, egoizma, sovražnosti , skratka vsega slabega, kar nas izdaja kot nezrele in nevredne boljšega in pravega življenja.

Mi se koljemo , morimo , ne znamo in ne zmoremo sodelovati, nimamo empatije do ostalega življenja, ropamo drug drugega in si želimo materialnega bogastva.  Obsojamo in ocenjujemo drug drugega po lastnih merilih, ker univerzalnega merila ne poznamo.-V resnici smo v smislu vesoljnega sobivanja -genski potomci- degradiranih in izobčeni iz galaktičnega občestva pravičnih in miroljubnih varuhov življenja...

Tu na Zemlji imamo idealen planet, da se krademo, lažemo,  igramo, manipuliramo drug z drugim. Pobijamo sebe in ostalo življenje, filozofiramo do onemoglosti tja v tri dni, širimo svoj egoizem in svojo neosnovano samovšečnost, zaljubljeni v svojo  znanost in malikujemo svojo okrnjeno inteligenco, se hvalimo drug drugemu kako pomembni smo, a se ne zavedamo, da smo v resnici beda od življenjske bede.

Smo najnižji predstavniki vesoljne človeške vrste, ki igrajo na Zemlji lažne bogove življenja. Še sram nas ne more biti pred nikomur, ker so nas tisti, ki nas opazujejo varno izolirali od sebe. Tu so nas izolirali in opazujejo kako napredujemo. Po mojem niti niso razočarani, ker vedo kakšen degradiran gen nosimo v sebi.

Imamo možnost vrnitve tja kjer so naši predniki že izrabili zaupanje. Toda, ta vrnitev ne velja za vse .Zelo malo med nami bo vrnjenih v raj in ti se bodo prostovoljno odločali, ali sploh želijo vrnitev.

Hočem povedati, da Zemlja nikoli ni bila, ni in  nikoli ne bo rajski planet. Zemljani nikoli ne bomo v celosti  rajski ljudje. Veliko vode bo še preteklo, da se bo naš degradiran genom popravil !!

Naše objektivno ogledalo je naše civilizacijsko nemoralno, neetično in nepravično sranje, kjer se inteligenca, ustvarjalnost v prid boljšega življenja uničuje in zatira, da lahko nosilci najslabšega genskega zapisa med nami uživajo na račun drugih. Zamišljam si kako naš civilizacijski smrad smrdi do neba. Ko nezavedni in ne samo spoznani igramo to svojo življenjsko dramo in mešamo svoj drek, da ta le še bolj smrdi po vesolju. Zbuditi nas nihče ne more, če sami ne spoznamo svoj smrad. Ravno ta naš smrad nas more prebuditi in nas ozavestiti, da smo navadni samovšečni odpadniki vesoljnega človeštva..

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
rastko plohl
0
Jun 19, 2016
lp
#2
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2016-06-18 20:53:55 (Jun 18, 2016)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
oktober 2019
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj