IZVIRNI GREH-RESNICA ?!!!!

Oddajabram1b2 Cej, dne 2016-06-17 ob 08:23:00

Izvírni gréh je izraz, ki ga kristjani v prvi vrsti uporabljajo za dejanje Adama in Eve, ki sta se (po navedbah Prve Mojzesove knjige) v rajskem vrtu uprla Božjemu ukazu. Ta greh se imenje tudi greh prastaršev.Wiki...

Sveto pismo ob izgonu iz raja Adama in Eve pravi -citat :Potem je rekel gospod Bog_ Glej človek je postal kakor EDEN IZMED NAS,ker pozna dobro in hudo.Da sedaj ne stegne svoje roke ter ne vzame tudi od drevesa življenja,da bi JEDEL IN ŽIVEL VEKOMAJ!!!     POZOR ---Bog govori v  množini,da ne bi postal,kakor eden izmed nas!!!

Kapitan Artur je koloniziral leta 1787 Avstralijo z 730 kaznjenci ,200 kaznjenkami z nekaj otroki in 200 glavo četo vojakov .Kakor na nebu,tako na Zemlji!

Kdo so potem naši predniki in kaj smo mi njihovi potomci vseh treh ras???? Iz katerega Raja smo bili izgnani in poslani na Zemljo,da jo ponovno koloniziramo in naselimo z življenjem? Zakaj je Adam živel 900 let?  Vse te trditva v Svetem pismu se zdijo večini napisana življenjska pravljica.Pa je temu res tako? Si kdo upa razmišljati drugače,kot nas učijo in nam pridigajo?

Če drži moja teorija v -kar pa ne dvomim- o 15 milijardnih cikličnih samozlitjih satelitskih osončij naše Galaksije in vsake,kjer človeštvo vedno znova izpostavlja življenje in naseljuje Zemljo potem zadeva v Svetem pismu ni iz trte zvita.Ko je Zemlja stara 3 milijarde let pridemo,izpostavimo življenje in naslednjih 9 milijard let živimo in gostujemo na Zemlji.Ko je stara 12 milijard let jo zapustimo,če nas razširjeno Sonce kot - potmce vesoljnih odpadnikov -prej ne spraži v kakšen človeški čevapčič..Tako,da nas in življenja naslednjih  milijard let ni tu.KO se osončje samozlije na koncu 15 milijardnega cikla in je v novem ciklu staro 3 milijarde let zopet pridemo,kot Adam in Eva izgnani iz Raja,da tu živimo pod enotno vesoljno zakonitostjo,zopet novih 9 milijard let.

Izvirni greh je vedno greh- storjen vesoljnemu   življenju in to zasluži izgon iz raja.!!!

Srečo imamo,da se vsakih 28000 let ob našem vsakokratnem civilizacijskem vrhu vesoljno samo spoznamo in spoznamo tudi samo vesoljno večno-sedaj enotno vseobsežno vesolno samopojavnost in njeno zakonitost.  .In takrat tudi razumemo svoje vesoljno življenjsko poslanstvo in pravi smisel našega bivanja

.Ob vsakem 28000 letnem ponavljajočem civilizacijskem vrhu nas obiščejo tisti,ki so izgnali  naše prednike iz Raja.Takrat dobi 144000 tisoč potomcev,izgnanih Adama in Eve možnost vrnitve v Raj.Vsakih 28000 let toliko med nami dobi pravico vrnitve v Raj,kjer bodo prostovoljno služili vesoljnemu življenju.

Ti vrnjeni v Raj med nami,dobijo tudi t.i. pravico do ponovitve lastnih življenjskih cikov preko življenjskega reanimacijskega inkubatorja.Tako,da laho živijo v ponavljajočih ciklih lastne življenjske reanimacije celo veliko dlje od Adama.Na ta način se tudi potuje po galaksijah in celo izven njih,ko se življenje seli iz osončja v osončje iz galaksije v galaksijo.In tako večno sedaj,ker vesolje večno-sedaj sočasno umira in se samorojeva-Enotna vesoljna samozakonitost Xmept*= Rmept* > EM T.0.A/O< Amept*= Xmept*

Kje je nebeški Raj? Nebeški Raj je v vsakem- planetarnem matičnem osončju naše galaksije ! Od tu tudi izvirajo zemeljske rase in od tu so tisti,ki so storili IZVIRNI GREH tudi izgnani in poslani na Zemljo.Ima pa naša Galaksija še tako imenovan Vrhovni sedež Galaktične Sončne dinastije ki se nahaja v ozvezdju Oriona.Tu so vrhovni varuhi galaktičnega življenja,cvet pravičnih celotnega galaktičnega človeštva.

Sreča je,da imamo možnost vsakih 28000 let,potomci izvirnega greha proti življenju,ta izvirni greh svojih prednikov oprati in izničiti in oprati tudi lastna življenja..

V svojih prejšnjih sporočilih sem vse tu povedano že nakazal.Nikogar ne silim,da se strinja z menoj!.  Odprl sem popolnoma nov pogled na življenje in na nas same.Upam,da si upate razmišljati v tej smeri! Tako kot se delajo čistke odpadnikov v galaksijah vseobsežnega vesolja bi morali tudi mi obsoditi odpadnike naše civilizacvije- samo okronano in oklicano elito,ki ji nobeno življenje ni sveto. Smo sposobni to storiti mi sami-pravični in po krivici zatirani in izkoriščani? Tu se žal popolnoma uresniči rek; Kri ni voda!! Se še čudite zakaj smo takšni kot smo,če so naše korenine očitno že v osnovi  gnile.

profileimage
Všeč mi je
2
Komentarji
5
abram1b2 Cej
0
Jun 18, 2016
Zdenka
Danes so na južnem polu satelitske civilizacije vse v dvigu,tudi naša.Na severnem polu pa so satelitske civilizacije v zatonu.SAmo planetarne očetove ali matične civilizacije so vedno na istem nivoju,ker ne živijo več pod naravno zakonitostjo.One vzdržujejo svoje psihofizični nivo vedno na isti ravni umetno. Ja veliko je osončij in planetov do Oriona. Bratranec ti je povedal resnico. :)*
#5
zdenka
0
Jun 18, 2016
Všeč mi je.Nekako pa me je k takemu razmišljanju pomagal mlajši bratranec (okoli 23 let starosti).Takrat sem se zelo vneto spraševala o raju in peklu.Zelo odločno in jasno sem dobila od njega odgovor.Zemlja je pekel-oz odpadniki, kakor si omenil.Iskrica raja je v saki duši, ki išče pot domov.Do Oriona pa je vmes še veliko planetov....l.p
#4
abram1b2 Cej
0
Jun 17, 2016
rastko
Pravi opica in zbeži v pragozd!:D**
#3
abram1b2 Cej
0
Jun 17, 2016
rastko
Res je.Smo pač nevedna inteligentna bitja v razvoju malo za opicami v podobi Kajna.!
#2
rastko plohl
1
Jun 17, 2016

vi ljudje ste pa res komplicirani
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2016-06-17 08:23:00 (Jun 17, 2016)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
oktober 2019
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj