NAVIDEZNA SMRT IN VRAČANJE

Oddajabram1b2 Cej, dne 2016-06-15 ob 19:12:12

Kako razumno vsakomur obrazložiti izkušnjo z navidezno smrtjo?

Večina jih je doživela enako izkušnjo – zapuščanje telesa, ugodje, srečanje s svetlobo.
Medtem ko so se reševalci kar 57 minut trudili, da bi Lauro priklicali nazaj, je sama doživljala nekaj nepojmljivega, pripoveduje: ''Dvignila sem se iz svojega telesa in nekje od zgoraj opazovala, kako me oživljajo. Moje telo je bilo tam spodaj, jaz pa sem kar odplavala stran..
Zakaj  naravoslovna znanost  in medicina tega pojava ne znajo obrazložiti in ga smatrajo kot možganski proces,kar pa ni.  Zato,ker ne razumejo enotne vesoljne zakonitosti in sočasne dvojnosti mase energije,ki navzven ohranja nevtralno vrednost akumulirane in realizirane mase energije,prostora,časa,življenja. prostora,t. časa,*življenja.
Naše telo tako kot vsako  X pojavnost mase energije sestavljata dve vrednosti, Akumulirana in Rrealizirana,tako kot vsak X pojav mept* ki se večno sedaj
zlivata druga v drugo in sočasno navzven tvorita enotno X vrednost mase energije ,prostora,časa, in življenja. Medsebojno sočasno prehajanje obeh  vrednosti, ima za posledico in vzrok Elektromagnetno valovanje ),kar je naš življenjski duh-energija.  Zakaj vsi ki so imeli ob smrtno izkušnjo govorijo o svetlobnem tunelu? Kaj pa je elektromagnetno valovanje kot svetloba. Pozor! OD kje tunel?Tunel je energetska EM vez med Rmept* in Amept*
Ker imamo mi Akumulirano in Rrealizirano vrednost genoma znotraj svojega telesa  se ob navidezni smrti Akumulirana vrednost  preko energetskega EM repa  dvigne izven realiziranega telesa in tu ostaja še vedno vezana na naše telo.
EM elektromagnetni rep vez med Rmept* in Amept* se še ni pretrgal sočasno zlivanje obeh vrednosti mase energije je še živo. KO se situacija izpostavi v normalno stanje,se tisti ki leži na robu smrti vrne v normalno življenjsko stanje,ali pa se EM vez pretrga in umirajoči dejansko umre.
V  tem primeru se zamenja EM rotacija mase energije iz življenja v smrt. Kdo ve ,da je Zemlja vezana ravno preko elektromagnetnega repa *tunela*nazaj preko Arktike na svoj satelit,ki nosi o akumulirano maso energije nasproti realizirane vrednosti Zemlje.Brez  svoje Lune Zemlja umre. Upam,da razumete mojo razlago?
profileimage
Všeč mi je
4
Komentarji
7
abram1b2 Cej
1
Jun 16, 2016
Franc
Hvala za dobre želje.Tudi sam ti želim vse dobro! :)*
#7
Franc Jazbinsek
0
Jun 16, 2016

Spoštovani, abram1b2 Cej

Hujše od smrti, je vsekakor živeti v okolju, kje sistem nikakor ne deluje! Slovenija še do danes ni v pravem smislu pravna država. Ko podjetnik doživi najnižji padec v svoji karjeri dela, ker ga je oblast do tega prisilila, je vstopil preko praga smrti v novo epoho življena, z razliko, da se mu pokaže realnost nikakor funkcionirane države, s katero se moraš spopasti, da boš uspel še preživeti. Malo je teh, ki to zmorejo in ponovno uspejo zrasti. Da vam je to uspelo, pomeni, da ste v novi epohi v sedanjem življenju, vstopili na eno še višjo stopnico kvalitete o prepoznanju vsega slabega, kar Slovenijo zadnjih 25let oničuje!

Lep pozdrav in vse dobro za v naprej z veliko poguma!

Franc Jazbinšek
#6
abram1b2 Cej
0
Jun 16, 2016
rastko
Pahor ,Cmerar sta oba enaka mamina sinčka,ki še vedno iščeta mamin cucelj,da se lahko dobro počutita.Pahor še slona pred seboj ne bi videl ,ne pa luč na koncu tunela. Cmerar je pa še večji bednik.:)***
#5
rastko plohl
0
Jun 16, 2016
Pahor je trdil, da vidi luč na koncu tunela
iz tega se lahko izhaja, da je klinično mrtev
zagotvo se ni vrnil v življenje, saj bi se potem to videlo na temu, da mu mozek funkcionira
#4
abram1b2 Cej
0
Jun 16, 2016
Franc
Res je. Še hujša smrt je,če ti država zbriše po svojem navdihu tvojo firmo in te pahne v eksistenčno življenjsko smrt.In to po samovolji bedastega ministra.V Sloveniji nas je takšnih 18000 tisoč plus družinski člani. Sam sem potreboval 10 let ,da sem izplaval iz te teme.Če ne bi imel dobre odvetnice bi lahko izgubil vse kar sem ustvaril Ustvaril pa nisem tako malo.Sreča je bila na moji strani,da me je moja moč vrnila v normalno življenje.Upam,da bo EU sodišče uspelo povrniti izgubljeno ljudem,ki so šli čez to kalvarijo.Ta izkušnja je hujša od navidezne smrti.
#3
Franc Jazbinsek
0
Jun 15, 2016
abram1b2 Cej

Da sem doživel podoben fenomen zelo intenziven pri eni operaciji, mi je zlahka razumeti to vrsto prestopa iz enega življenja skozi momentano smrt v drugo življenje in zopet nazaj v prvotno. Pa še marsikaj, kar le redki lahko sledijo našim fenomenskim razlagam!
#2
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2016-06-15 19:12:12 (Jun 15, 2016)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
oktober 2019
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj