MIRKO CMERAR

Oddajabram1b2 Cej, dne 2016-06-06 ob 18:13:46

Če bi dali Mirka Cmerarja na test inteligentnosti, bi gotovo zmagal.Če ga date na realno življenjsko preizkušnjo, bi sigurno padel na njej.Že njegov življenjsko mrtev pogled vam vse pove! Mirko je v realnem življenju izgubljen mamin sinček.

Ta naš Mirko si, po mojem, še čevljev ne zna zavezati. Če mu date nekaj, kar se da naučiti na Pamet, se bo tega takoj naučil.To pokaže, da je človek vodljiv in brez lastnega stališča. Edino, česar se je naučil, je inteligentno akademsko blefiranje, ki z realnim življenjem nima nobene povezave.Ta naš ljubi Mirko Cmerarjev bo dokončno zafural R Slovenijo, samo zato ker je naučen fah idiot.Zame je totalno nerazgledan človek, ki nima niti kančka duhovne inteligence. Ravno ta naj bi krasila predsednika Vlade  vsake socialne in demokratične države, kar Slovenija po ustavi je!!!

Slovenci bi ga morali kazensko ovaditi za vse predvolilne laži, ki jih je vehementno trosil naokoli. Noben predsednik Vlade R Slovenije ni na tako nečloveški način prevaral Slovence kot je to storil ta ljubi Cmeravček, ali pokrita neživljenjska cmerava rihta.Ta Cmeravček, življenjsko nerealen človek, brez kančka domoljubja in spoštovanja lastnega naroda, je izdal in prodal naš celoten narod. Najlepšo državo na svetu in njene prebivalce je pahnil v sužnjelastniško odvisnost od mednarodnega kapitala, predvsem germanskega in sionističnega. Noben predsednik Vlade R Slovenije ne bo tako slabo zapisan v narodovem spominu  kot bo ta Cmerarjeva prodana duša. Osebno verjamem, da se ta človek niti ne zaveda, ker je totalno zaslepljen od političnega parketa in blišča moči, v kakšno zlo pelje vse svoje rojake in naše celotno potomstvo..

Ni čudno, da mu je pijani Juncker vzgled, ker je tudi Cmerar neizmerno pijan od oblasti in z ladstnim narodom operira kot z mrtvimi brezpravnimi šahovskimi figurami. Da ne govorimo in ne vzamemo pod drobnogled Mramorja, Erjavca, Mrakove,  Janše in celotne nesposobne opozicije, ki jim gre samo za prestiž, obljube, ki jih dajejo volivcem so samo gole laži, ko pridejo do oblasti.Danes več ne drži rek,da ima narod takšne politike kot si jih zasluži. Ali smo Slovenci človeške smeti, enake tistim ki nas vodijo? Slovenski državljani nismo krivi za laži in politično dvoličnost naših izvoljenih  predstavnikov. Če smo Slovenci iste smeti kot so naši politiki, potem smo pred smetiščem lastne zgodovine.

profileimage
Všeč mi je
3
Komentarji
14
abram1b2 Cej
0
Jun 07, 2016
Mislim Stoyan,da nam drugega niti ne preostane,pa še tedaj bo vse vprašljivo.Nismo več samostojni-žal!
#14
Stoyan Svet
0
Jun 07, 2016
kaznujemo jih lahko edino tako, da se združimo, zmagamo na volitvah, spremenimo ustavo in zakonodajo, to pa ne bo lahko dokler bodo oni imeli v rokah DVK (državna volilna komisija), skratka in škarje in platno.
#13
abram1b2 Cej
1
Jun 07, 2016
Stoyan
Ne v onstranstvu mi sami jih moramo kaznovati za ves lopvluk in laži zasdnjih 25 let.Pradali so nas Drnovšek,Kučan in Rop.Desni nas bi isto,če bi imeli to priložnost.
#12
Stoyan Svet
0
Jun 07, 2016
podpišem
za politične odločitve
bi morale te politikantske lutke
še kako odgovarjati,
baje bodo to storile v onostranstvu ;)
#11
abram1b2 Cej
0
Jun 06, 2016
Mislim masad masad,da je bila tam kriva mamica,da je sinko takšen zajček v šakalji koži.
#10
masad masad
0
Jun 06, 2016
Ni mi jasno, da je Miro Cerar starejši, večkratni svetovni prvak na konju z ročaji, vzgojil takega (vstavi poljubno).

Očitno jabolko (drek) včasih pade zelo daleč od drevesa (riti)...
#9
abram1b2 Cej
0
Jun 06, 2016
rastko
Očitno je tako, kot praviš!!)*
#8
rastko plohl
1
Jun 06, 2016
abram
narava bebcev je taka
#7
abram1b2 Cej
0
Jun 06, 2016
Mogoče res rastko.Na to nisem niti pomislil.Mislim,da je v resnici en navaden omejenec,ki nikoli v življenju ni mislil z lastno betico in nikoli ne bo! Zame en velik Lolek in Bolek hkrati.
#6
rastko plohl
1
Jun 06, 2016
abram
mirkecova narava je sado mazo sistem
rad trpi če ga šefi jahajo in rad jaha one pod samo, da trpijo
in si misli če sem trpel jaz boste tudi vi in v tem vidi odrešitev svoje duše
#5
abram1b2 Cej
0
Jun 06, 2016
rastko
Človek brez hrbtenice ,lastnega jaza in idiot brez primere.Kriva sta starša,ki sta ga zavijala v vato in iz njega naredila čisto navadnega cmeravega lulčka.
#4
rastko plohl
1
Jun 06, 2016
abram
mikrec je progam ali politični klon zelo nizke razvojne stopnje osebnosti lahko bi dejali na stopnji šibke živalske psihe v krdelu
ker je zmeraj odrivan od ta velikih in se tako vede do manjših še posebej do lastnega naroda pod krinko lažne strogosti in pravičnosti

pravi bebo, to vedo vsi samo mirkec ne


#3
abram1b2 Cej
0
Jun 06, 2016
rastko
Čestitam za ta opis našega pokvekastega čistuna Mirkeca!! :)****
#2
rastko plohl
1
Jun 06, 2016
to ni mirkecova inteligenca ampak naučeno tajno politčno znanje o vladanju in se tega lahko nauči vsak, ki vstopi v politiko
pred javnostjo se to skrbno skriva in tako izgleda mirček pravi rokohitrec ali mag - mojster

problem mirkeca je, da si ni mogel z drugimi fanti trgati ali umazat hlač v peskovniku in nima naravnega imunskega sistema za bivanje pred zlom
zaradi pomanjkanja te izkušnje ga muči kompleks manjvrednosti, ki se izkazuje na hudi gospodovalnosti nad podrejenimi in hudi klačepleznosti pred šefi, pretirani čistoči igleda navzven ob hkratni popolni umazanosti - izpirjenosti duše ali notranjosti
mirkec ima v zameno za umazano dušo rešitev v nikoli umazanih hlačah
večina ima raje kdaj pa kdaj umazane hlače in čisto dušo
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2016-06-06 18:13:46 (Jun 06, 2016)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
oktober 2019
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj