Hologram IN DNK

Oddajabram1b2 Cej, dne 2016-06-04 ob 22:55:32

http://www.novi-svjetski-poredak.com/2012/10/07/evolucija-97-posto-naseg-dnk-ima-visu-svrhu-i-nije-smece-kako-govore-znanstvenici/Izgradnja organizma odvija se na dva plana.

Prvi plan je hologram. Hologram zadaje prostornu strukturu. Obrazac po kome se, kao po šemi, konstruiše organizam. No, ispostavilo se da u hromozomima postoje još i tekstualni program. Još uvijek mi ne razumijemo te tekstove. No, zapisani su po istom principu kao i Ijudski govor. DNK je tekst, a proteini, su u stvari kopija, nastala dekodiranjem jednog jezika na drugi, odnosno, sa jezika DNK na jezik proteina. Proteini su takođe tekstovi. I ispada da, radi jednostavnosti reći ću tako, da taj pokretni protein sa zahtjevima za novim i novim proteinima to je kao da se na pisaćoj mašini stvaraju tekstovi i nastaju proteinske fraze, proteinski predlozi tipa kompjuterskih programa, koji već zadaju po svom pravilu, neke detalje za izgradnju organizma. To jest, dva plana ustrojstva. Dolazimo na to, da se ispostavlja da 99% "junk DNK" nije otpad." Vir www.bebamur.com/p-garjajev.htlm

Vsak,ki ima čas naj si to prebere v celoti.NIhče ni odgovoril kaj je vesoljni medij elektromagnetnega valovanja! Primer zvok rabi medij in to je v primeru zvoka,zrak. Vodnemu valovanju je medij voda. Je medij samemu vesoljnemu EM valovanju t.i. temna snov,ki v sebi nosi zgradbo  celotnega vesolja in omogoča vesoljno enovitost medsebojno vezje  preko EM valov in vezi.Je z našim organizmom enako? Je!.

Kaj to sporočilo sploh pomeni? Vsi poznamo pojav fantomske bolečine,ko pacientu amputirajo ud,a njega ud,ki ga več ni !!! boli in ga srbi.tam kjer sploh nima več uda. Kaj to pomeni? Pomeni,da je naše telo najprej hologramska matrica,medij na katerega se veže naše materialno telo..PO odrezanemu udu hologram ostane,samo materije,ki se je vezala na ta naš hologram  ni več tam.Znanost trdi,da so za to krivi možgani,kar pa sploh ne zdrži ,ker ne razumejo,hologramskega zapisa.Nekateri se smejijo,ko nekdo reče,da bi lahko amputirani ud ponovno zrasel.Lahko bi,če bi medicina poznala s čim in kakšno živo organsko materijo zapolniti ta hologram odrezanega uda,ki bi se vezal na obstoječi DNk pacienta. Ta zadeva je že znanstveno potrjena z laserskimi žarki.Če molekulo  odstranimo iz določonega prostora,ki ga zavzema,se prazen prostor kjer je bila prej molekula,še vedno obnaša kot ,da je molekula še tam.Navidezna slika je hologram,kar pomeni,da se snov veže na hologramsko osnovo.Koliko zmot se šele pojavlja pri našem opazovanju in razumevanju vseobsežnega vesolja?Upam,da se da razumeti?

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
0
Ni komentarjev
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2016-06-04 22:55:32 (Jun 04, 2016)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
oktober 2019
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj