ALI SMO ZEMLJANI V RESNICI NEZEMLJANI?

Oddajabram1b2 Cej, dne 2016-05-13 ob 22:26:27

ki so postali Zemljani!

Kar nekaj mojih spoznanj in ugotovitev govori tej tezi v prid.Naštel bom nekaj od teh mojih spoznanj

1. Enotna večno sedanja vseobsežna vesoljna zakonitost obrazloži cikličnost večno sedanjega sočasnega umiranja in samorojevanja vse in vsake individualne vesolne samomanifestacije ,kjer se realizirana in akumilrana vrednost preko skupne ničelne točke večno-sedaj samozlivata,česar vzrok in posledica je elektromagnetno vezje in elektromagnetna sila.Kjer elektromagnetno vezje akumuliranih in realiziranih vesoljni vrednosti -obrazloži gravitacijska polja in samo gravitacijsko silo ter močno in šibko jedersko silo vezja vrednosti

Rmept* in Amept*. Xmept*= Rmept* >EM T.0. A/O< Amept* = Xmept*

A/O Alfa omega pomeni sočasnost začetka in konca zlivanja in obrato vsak konec  samozlivanja pomeni nov začetek samozlivanja  Rmept* * Amept*.Ta pojav je enoten od osnovnega delca do vseobsežne večno sedanje vesoljne samomanifestacije,ki je vsaki individualni X mept*in celotni vseobsežni vesoljni samopojavnosti večno-sedaj v sebi lastni samomanifestaciji.Torekj od osnovnega delca do molekul,planetov,osončja galaksij,ki so hkrati največja individualna vesoljna telesa,same vseobsežne večno sedanje vesoljne samobitnosti.

2. Če razumemo cikličnost samozlivanja Rmept* +Amept* na nivoju atoma se to samozlivanje konča in začne skoraj hipno.še hitreje gre na osnovi kvarkov,osnovnih delcev,dočim se na večjX individualnem vezju-pojavnosti  planet,osončje galaksija to samozlivanje dogaja v tisočih letih ,miljardah in sto in več milijardah let.Na koncu zlivanja nastopi entropija kaos sistema,ki se poruši in se samodejno zopet izpostavi v začetno točko zlivanja,točno tam kjer je gravitacijsko polje tega x individualnega elektromagnetnega vezja v katerega je ujeta vsaka individualna vesoljna samopojavnost..

3.. Gornja razlaga pomeni,da se naše osončje samozliva kjer je vsak konec sočasno nov začetek v15 milijardnih ciklih.To pomeni dase samoreproducira vedno znova in znova v teh ciklih.To zopet pomeni,da je na vsakem osončju,ki je tako kot naše satelitsko izpostavljeno ko je to staro 3 milijarde let in ko je staro 12 milijard na Zemlji ni več življenja in bo naslednjih  6 milijard let ZEmlja zopet brez življenja.Tu ne bom opisoval 2800o letne cikle samozlivanja našega planeta,kar sovpada z našimi psihofizičnimi danstmi 14000 let dvig 14000 let pad itd. vseh 9 milijard let kolikor je Zemlja primerna da gosti življenje.

4.Od kje torej zemeljsko življenje,če satelitska osončja umirajo in se samorojevajo v 15 milijardnih ciklih.KO so stara 3 milijarde let se v sakem nahaja planet Zemlja ,ki je sposoben gostiti življenje in to osončje setudi naseli z življenjem.Kdo naseljuje seli življenje po vesolju in je negov sejalec,varuh in žanjec. ČLOVEK!

5. NAj omenim cikle galaksije,ki trajajo 150 milijard let od samozlitja do samozlitja.Takrat mora človeštvo zapustiti tudi galaksijo  vsa njena planetrna in satelitska osončja. Naše osončje po meni rabi nekako 2800o let,da obkroži svoje planetarno osončje Sirius. To pa sovpada z zemeljskimi 28000 letnimi zemeljskimi cikli 4X 7000 let. Vsakih 28ooo let se zgodi t,i. gravitacijski nihaj našega planeta,takratje konec stare civilizacije in začne se nova. Tako mi danes nič novega ne odkrivasmo,ampak samo ponovno odkrivamo.Civilizacija pa ima t.i. teološko brezčasno zapuščino varuhinjo izgubljenih znanj skozi verstva, katere pravo vrednost uspemo ponovno spoznati,ko smo jo razumsko sposobni zopet dojeti in dešifrirati.

Prosim vas,da se držimo teme,ker bomo z nepotrebnimoi in nesmiselnimi komentarji sporočilo popolnoma razvrednotili.PROSIM!!  Sprašujte tisto kar vas zanime,ne ocenjujte moje osebe,ocenjujte zapisano,če ne razumete vsa smiselno  vprašajte.

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
5
abram1b2 Cej
0
May 14, 2016
Sponko
Moj akumuliran brezčasen genski spomin naše vrste mojemu realiziranemu časovno omejenemu umu sporoča tako.Torej se lahko zanesem samo na to dejstvo- drugega nimam.Vse moje trditve se morajo potrditi s praktičnim dokazom v obliki ,ki ne bo puščala nobenega dvoma. Na temu intenzivno delam 3 desetletja,da zadevo in svoje vedenje praktično dokažem. Praktični dokaz bo realiziran,ker je miselni hologram že narejen in akumuliran tudi,samo še realizirana vrednost se mora povezati.Hec:) Do sedaj sem finačno vložil že preko 1 mio evrov.Žrtvoval vse kar se je dalo žrtvovati,. Edino normalno življenje družine in sebe nisem žrtvoval.Če bi storil še to,potem ne bi mogel več nadaljevati.Sponko :)***
#5
abram1b2 Cej
0
May 14, 2016
Sponko
Koliko 28000 letni ciklov je bilo do sedaj v tem 9 milijardnem ciklu osončja kolikor mi naseljujemo Zemljo v njregovem posamičnem 15 milijardnem ciklu?
Gravitacijskih nihajev Zemlje v zadnjih 1,5 milijarde let : deljeno z 28000 leti!
ZEmlja si na vsakih 28000 mora obnoviti polarni ledeni kapi zato,da drši svojo povprečno temperaturo ozračja pod 16 C stopinj,kar je njena kritična Curieva temperaturna točka ,ko Zemlja preseče to temperaturo nastane razpad njenega sistema,da bi se obnovil za naslednjih 28000 let. Povprečna Curieva temperaturna točka človeškega telesa je 36,6 C stopinj ,ko telo doseže 43C stopinj nastane razpad sistema,človek umre.Elementarna pojavnost je samozadostna,življenjeisto,ker ima svojo samoreprodukcijsko verigo vsake življenske vrste. Lp :)
#4
Sponko
0
May 14, 2016
*abram1b2 Cej
Ali je opravljen izračun, ali pa domneva na podlagi pokazateljev, koliko ciklov se je do danes že zavrtelo skozi prostor in čas.
Hvala za dosedanje odgovore.
#3
abram1b2 Cej
0
May 14, 2016
Sponko
Tehtna vprašanja ,hvala.
1.Sedaj smo skoraj pred ponovnim civilizacijskim vrhov nekako štejemo 13500 -14000 let sedanjega civilizacijskega vala,Ko bomo na vrhu bomo počasi začeli padati v vse večjo iracionalnost. Izgubili bomo bitko s lastno tehnologijo.Po vrhu bo vsak naš rod nazadoval.Danes so otroci še pametnejši od svojih staršev po vrhu ne bodo več.
2. Zemlja se ne ohlaja v t.i gaktični jeseni ohlaja se zunanja atmosfera,ker je takrat naše osončje najbolj oddaljeno od matičnega planetarnega osončja-zvezdne kopice.Takrat nastopi t.i. oceanski spomin ko oceani spustijo v atmosfero enormne količine akumuliranega CO2 s čimer nastopi pravi učinek tople grede.Zunaj zemljine atmosfere hlad na Zemlji največja povprečna temperatura do 16C stopinj.To povzroči dokončno taljenje obeh polarnih ledenih kap in Zemlja zaniha po osi S/J takrat se morja in kopno medsebojno prelijeta in nastane popolnoma novo obličje Zemlje in 7000 letna ledena doba.Mi smo na stopnji neandertalcev in zaćne se nov 28000
letni civilizacijski cikel. Glede gibanja mislim,da Zemlja v začetni fazi po gravitacijskem nihaju še malo niha v rotaciji.Hitreje,da se ponovno utiri.
3. V našem primeru je črna luknja Jupiter,ki na koncu cikla zaradi rastočega kovinskega vodika,ki ga ustvarja z zlivanjem helija in vodika potegne nase celotno osončje in začne se nov 15 milijardni cikel našega osončja.Ker je osončje celica galaktičnega telesa,se lahko zlije samo v tistem gravitacijskem polju,ki mu pripada v galaktičnem elektromagnetnem vezju in nikjer drugje,Isto je z našimi bio celicami v našem telesu.
4.V galaksiji je črna luknja akumulirana vrednost mase energije galaksije skupaj s satelitskimi osončji-realizirana so vsa planetarna osončja.
V našem osončju je akumulirana vrednost osončja Jupiter in vsi sateliti-Sonce in ostali planeti pa realizirana masno energetska vrednost
na ZEmlji so vode akumulirana vrednost in kopno realizirana masno energetska vrednost.
5.Tako je kot praviš v začetni fazi je vse skupaj zareča gmota ,ker pa ima naše osončje in vse že elektromagnetno hologramsko matrico lastnega vezja tako se akumulirana in realizirana vrednost vežeta ponovno na ta hologramsko EM matrico.,Popolnoma enako je z nami zato lahko rastemo do končne velikosti,ker rastemo po holgramski matrici,ki je že s spočetjem formulirana in daje naši akumulirani in realizirani vrednosti mase-energije,osnovo da se vežeta po tem navodilu in mi rastemo.
Sponko upam,da sem ti zadovoljivo odgovoril?Če ne, še vprašaj! Lp :)*
#2
Sponko
0
May 14, 2016
Kolikokrat do sedaj je bil cikel ponovljen (28 000 let) in v katerem letu smo danes, zadnjega cikla?

Zanima me tudi glede na ohlajenje, ali se gibanje upočasnjuje ali pridobiva na hitrosti v prostoru?

Samozlitje razumem kot konec znanega (če hočeš črna luknja), ki se konča z uničenjem, s stapljanjem v neko žarečo gmoto iz katere se ponovno ustvarja, nov Svet (Svetovi).
Kje se motim?
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2016-05-13 22:26:27 (May 13, 2016)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
november 2019
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj