ALI RES NI MOGOČE POSTATI VESOLJNO SAMOSPOZNAN?

Oddajabram1b2 Cej, dne 2016-05-12 ob 17:33:54

Kakšen smisel ima življenje,če nekaj trdiš kljub temu,da do tega nisi prišel sam? Ali je nujno,da ponavljaš v življenju samo tisto,kar je splošno znano večini?  Ali lahko zanikaš dosedanja človeška spoznanja? Ne moreš! Ali jih lahko nadgradiš? Ali ti je pot v vesoljno samospoznanjem na kakršen koli način zaprta,samo zato,ker večina misli,da ni mogoča drugačna življenjska paradigma od te,ki jo človeštvo trenutno živi? Ali ti je v to dovoljeno podvomiti,ali moraš stati na mestu in se učiti po nareku že odkritega in splošno sprejetega po celotni civilizaciji?

MOj odgvor je,pot v drugačnost razumevanja sveta,je legitimna pravica vsakogar,ki jo celo sama vesoljna večno sedanja samobitnost teološko Bog išče v sleherniku med nami v nas samih. Če razumemo,da je sam Bog vesoljna samobitnost hkrati !absolutno  nič in sočasno absolutno vse! v lastni saomanifestaciji. Kje se lahko potem božja samopodoba edino lahko samospozna?? Moj odgovor v svoji najvišji individualni  samozavesti,to je samo v človeku in nikjer drugje,pa lahko vi sanjate o višje razvitih inteligencah kolikor hočete,še vedno so to ljudje in nihče drug.Če mi nismo na njihovem razvojnem nivoju,moramo tudi objasniti zakaj nismo na njihovem nivoju? Samo zato,ker ne poznamo same večno-sedaj iste vesoljne samozakonitosti!! Samo zato,ker se niti ne zavedamo svoje soodvisnosti od nje in jo niti ne poznamo in si zato ne znamo zastaviti pravih vprašanj.

Einstein je celotno  življenje imel edino željo dokončno spoznati enotno vseobsežno večno-sedanjo vesoljno samozakonitost in jo združiti v enotno neovrgljivo enačbo. Ima kdo lahko Einsteina za bebca,ker je iskal dokončen odgovor?

Lahko kdo imenuje človeka,ki bo ta odgovor našel za bebca? Sam poznam v osnovi vsa človeška odkritja,pa se niti enemu t.i. veleumu ne morem prikloniti,ker poznam njihove zmote. Lahko sem jim hvaležen za njihova odkritja,ki mi pomagajo pri iskanju končne fizikalne enotne vesoljne zakonitosti,ki velja enako tako za živo kot neživo naravo,kar je zmotno pojmovanje enosti,če ta zakonitost velja enako za vseobsežno večno sedanjo vesoljno samobitnost enako  za njen osnovni delec in za vsako živo bitje. Nič se ne da oduzeti niti dodati ,vseobsežni vesoljni samobitnosti-teološko Bogu.Vsaka X individulni  pojav je enako celotni vseobsežni X vesoljni samobitnosti mase,energije,prostora,t.časa,življenja*.

DA bi me sploh razumeli o čem nenehno govorim in pišem za večino kot navito trobilo bom še enkrat razložil svoje spoznanje.Prosim vas, samo za majhen razmislek,kjer samo za trenutek pozabite vse svoje pridobljeno znanje in se osredotočite na mojo razlago.

Xmept* = Rmept*  >EM T.o.A/O<Amept* = Xmept*  <_____>     primerjaj z EC2=M ali MC2=E

Tu entropijo razlođi cikličnost zlivanja R realizirane in A kumulirane vrednosti mase,energije,prostora,t.časa *življenja preko skupne T.O.ničelne točke njunega večno sedanjrega cikličnega samozlivanja,kjer vsak Alfa začetek pomeni sočasno Omega  konec cikla in obratno.Kar pomeni večno-sedaj je vesolje v nenehnem samorojevanju in samoumiranju in samozadostnosti.Večno sedanje samozlivanje R* A mept' je v resnici osnovno večno sedanje vesoljno samogibalo-EM samodelovanje,EM = elektromahnetna sila,ki je izražena v vezju R-Amept* kot gravitacijska , šibka in močna jedrska sila. Kaj je tu abstraktega in nerazumljivega iskreno vprašam vse vas???

Če moški princip vzamemo kot R mept* in ženski kot Amept* kaj je tu nejasnega?PROSIM VAS ČE KOMENTIRATE,DA SE DRŽITE NAPISANE TEME;NE PRESKAKOVATI IZVEN NJE;ČE SE DA!

O vesoljnem samospoznanju bom napisal posebno sporočilo,to ni glavna tema tu.Zadnje dni mi je vreme kar naklonjeno,da imam izgovor za nedelo zunaj.Tako lahko malo več časa odmerim PW.

profileimage
Všeč mi je
4
Komentarji
10
abram1b2 Cej
1
May 12, 2016
Romano
To vem.) 9#,da me bereš. Mogoče nisem dobro zapisal svoje misli v svojem8 #komentarju. Vse ok:)
#10
Romano Rajkov
0
May 12, 2016
Za jasne teze Abram sem pozabil omeniti, da spoštujem tudi tvoje, ker jih realistično prikažeš v tvojem pisanju, ne misliti, rad te berem in vedi, če me ne bi zanimalo, pač ne bi bral, kajne?
#9
abram1b2 Cej
0
May 12, 2016
Romano
Dovolj je,da dopuščaš možnost neprečikovanega,ko se zgodi -bo mogoče lažje tudi zate,kar ti iskreno želim.Hvala za tvoj komentar.;)
#8
Romano Rajkov
0
May 12, 2016
Težko se je postaviti v vlogo razsodnika pri drugih in jim prikimavati, še težje pri sebi in razmišljati o tem, da imam jasne odgovore, kako gledati na naš poživljenjski čas, v novem življenju (če sploh) upoštevati razne vraževerne pravljice klerov in vseh ostalih pametnjakovičev. Je pa dobro slediti-razmišljati o jasnih tezah raziskav, ki so jih zapisali izumitelji in ljudje, katerim je dan ta božji dar razodetja o vesolju.

Moje prepričanje je o tem je povsem preprosto, ker se prepuščam vsemogočnemu, Bogu, to je tista vesoljna samobitnost, kot si napisal tudi ti, on bo poskrbel ali mi morda naklonil še kaj nedoumljivega, nepričakovanega-lepega, je pa res, da se s tem vprašanjem ne obremenjujem preveč.

Kaj pa si želim, ni težko ugotoviti po pisanju in menim, da sem si tega tudi zaslužil, v življenju samih preizkušenj. Morda odgovor ne ustreza v popolnosti tvojemu zapisu, ker ne želim zahajati v preveliko globalnost temu razmišljanju, zapis je psihološko kar naporen, obenem pa tudi za mene neznanka...
#7
abram1b2 Cej
0
May 12, 2016
rastko ;)*
Zame osebno je to kar si zapisal prepotreben ideal,ki ga moremo Slovenci in slovenski državljani uresničiti samo skupaj.Združiti sile,našo nesamozavest zopet dvigniti na nivo prave narodne samozavesti in si dopovedati drug drugemu,da ni Slovenija razprodano smetišče,kjer svetovni in domači smetarji iščejo svoj plen.Mi nismo naprodaj, nikoli bili in nikoli ne bomo.Lp;)
#6
rastko plohl
0
May 12, 2016
za ajnštajna se mi žvižga
za abrama ne
če bom komu kaj rekel bom povedal to je povedal abram
in se naj skliceval in nikoli kaj je rekel ajštajn ker je vse skupaj ajnštajnov načrtni blef

slovenci damo eden na drugega nič in v tem je keč
samo kar rečejo neki tuji prevaranti velja in kam nas je to pripeljalo lahko vidimo

začnimo se pogovarjati kaj je rekel abram, kaj božo, kaj radmila, vodeb ali ta ali oni in se ustvarimo kot ljudje in potem nas bodo tudi drugi bolj spoštovali in nam dali mir
že nekaj časa se neka skupina trudi , da ustvari naš vrednostno pojmovni sistem

želim povedati, da mi je pomebnejše kaj meni abram kot ajnštajn
pri abramu gledam kaj govori in kje iskat vrednost, pri ajnštajnu kako in s čem nas hoče prevarati
#5
abram1b2 Cej
0
May 12, 2016
Lara
Vesel zate in zase.;)* Vidim,da nisi zaman zapisala,da si me začela dojemati,za kar znam biti hvaležen.Hvala ti;)*
#4
Lara Arh
0
May 12, 2016
Razlago razumem in kot sem dejala se povsem strinjam z napisanim.
#3
abram1b2 Cej
1
May 12, 2016
Lara
Tebi sem vedno na razpolago:)* .Mimogrede samo poglej obe puščici in ju poveži na T.O osrednjo ničelno točko njunega Rmept* in Amept* večno sedanjega samozlivanja.Predstavljaj si samo čas R pretekli A prihodnji in takoj boš dojela,da si vedno v točki sedaj.Preteklost in prihodnost sta subjektivni vrednosti časa. Vedno je tvoje izhodišče nazaj naprej v čas točka sedaj in to je edina dimenzija časa,kjerkoli že si!! Razumeš?
#2
Lara Arh
0
May 12, 2016
Abram, ta zapis sem uspela sedaj razumeti, ne pa tudi enačbe, žal.
Popolnoma se strinjam z napisanim, bi pa ostala sama pri tem: .Vsaka X individulni pojav je enako celotni vseobsežni X vesoljni samobitnosti mase,energije,prostora,t.časa,življenja.

Bi ne komplicirala sami sebi dlje, če dovoliš?
Se pa lahko dogovoriva da te, ko bom pri malo več možganske svežine, kontaktiram osebno, čeprav menim, da je pri takšnih pogovorih neobhodna prisotnost vira, da mi sproti razlaga neznanke.

Sicer pa hvala za zapis.
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2016-05-12 17:33:54 (May 12, 2016)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
november 2019
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj