KAJ JE V RESNICI NAŠA PRIHODNOST ?

Oddajabram1b2 Cej, dne 2016-03-22 ob 08:29:40

Danes živimo v dobi civilizacijske anarhije,pred nami je streznitev. Toliko na kratko,da bi se lahko seznanili z začetkom sedanjega 28000 letnega civilizacijskega vala po gravitacijskem nihaju Zemlje in nastopom 7000 letne ledene dobe pred 14000 leti.

Kako sploh obrazložiti in razdeliti celoten posamični 28000 letni civilizacijski val .Pred 14000 leti leti se začne 7000 letna doba arhaičnega primitivizma,ko se zdesetkano človeštvo na novem obličju Zemlje in na psihofizični  stopnji neandertalca ohranja pri življenju z nabiralništvom in lovom.Vse dobrine se delijo med večjo ali manjšo plemensko skupnost.Hierarhija družbe je horizontalna,enakopravnost plemenskih članov,ki se sproti selijo in so v stiku z naravo in živijo izključno od nje. Z dobo otoplitve se začne poljedeljstvo,ki povzzroči tudi spolno razločevanje..Poljedeljstvo povzroči vertikalno hierarhijo družbe.Začne se hramba pridelkov in določi se nosilec ključa hrambe,ta si za zagotovitev učinkovite hrambe pridobi sovaruhe,drugi morajo upoštevati vlogo varuha,ta pa si s tem pridobi pravico odločanja o delitvi hrani,ker pa so njegove odločitve varovane,sočasno pridobi moč avtoritativnega odločanja.Začnejo se ustvarjati temelji mestnih državic s težnjo rasti prebivalstva se poveča tudi želja po večjih obdelovalnih površinah.Neandertaec se preobrazi v homo sapiensa,pri katerem se poveča težnja k racionalni ureditvi družbenega sistema.Tu pa nastopi paradoks povečana racionalnost ne pelje k humanejši ureditvi  družbe ampak k vse večji vertikalni hierarhije razslojevanju družbe-nastopi doba civilizacijske anarhije in tehnološkega vzpona celotne civilizacije,vse to pa še bolj poveča razsojevanje družbe.Na tej stopnji najhujšega razlojevanja naše družbe smo mi vsi danes,kljub temu da se že 7000 let preobražamo v homo dei -tehnološko in psihofizično v sam civilizacijski vrh,ki pa bo povzročil našo streznitev.Po streznitvi se bo začel razpad civilizacijsko tehnološkega anarhizma,ker bomo 7000 let padali kot civilizacija nazaj na stopnjo homo sapiensa To vključuje tudi razpad držav in celotnega družbenega hierahističnega reda.-vračanja k naravi.Naši potomci ne bodo več mogli slediti tehnološkemu napredku,ker bodo vse manj racionalni in pametni od nas,ki živimo  danes.Tako bomo ponovno v svoji zmanjšani psihofizični stopnji vstopili v dobo vse bolj irocionalnega bivanja,kjer bo zopet prevladovalo iracionalno poljedeljstvo in vertikalna civilizacijska hierarhija bo vse bolj postajala vodoravna-enakost med ljudmi.Po tem nastopi t.i. gravitacijski nihaj Zemlje in 7000 letna ledena doba in mi začnemo ponovni civilizacijski val na popolnoma novem obličju Zemlje kot neandartalci..Danes živi arhaični privitivizem zgolj 1-2 % človeštva.Največja populacija arhaičnega primitivizma so najdlje ohranili na tem planetu Aborigini. Njihov pravični sistem sobivanja z naravo je uničila bela rasa,ki je danes najbolj oddaljena od sobivanja z naravo.Upam samo,da se mojo poenostavljeno razlago,da razumeti v njenem bistvu..????

P.S. Upam,da sem razlagalce teorije zarote prepričal,da se jim malo sanja o človeškem bivanju in sedanjem dogajanju,ki je naraven proces in neodvisen od kogar koli ,ampa edino od vesoljnega večno sedanjega cikličnega samodogajanja.. Človeštvo je na vseh petih stopnjah točno takšno kot je,ker drugačno sploh biti ne more.Ne razlagajte civilizacijsko teološko zapuščino,ker jo sploh ne dojemate kaj šele ,da bi jo poznali.!!!! Žal sem moral to izpisati in izreči v sebi,da mi ne bo potrebno več brati lažnega in neutemeljenega ego modrovanja vesoljno neprebujenih posameznikov.!!!

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
1
Ni komentarjev
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2016-03-22 08:29:40 (Mar 22, 2016)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
september 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj