DUHOVNEŽI, TUDI KAMEN JE DUHOVEN

Oddajabram1b2 Cej, dne 2016-03-01 ob 11:18:23

Kajti nismo samo telo ali duh, smo veliko več, ko se začnemo zavedati enosti vesolja in enosti s samim seboj in se začnemo odpirati vsesplošnim resnicam vesolja. Takrat nas naš duh, ki predstavlja simbiozo duše in telesa, usmerja po poti poguma do najvišjih resnic vesolja, ki jih lahko odkrijemo v samem sebi, ko smo zreli za popotovanje vase, v skrite globine samega sebe in v sebi odkrijemo tiste zapise notranjega jedra, ki nas vse povezujejo med sabo. To je pot do enosti s samim seboj, kakor tudi z vsemi in vsem, kar nas obkroža. Prepis!


 
Najpopolnejši simbol stvarstva Jin-Jang.Simbol obrazloži sam po sebi,tudi večno sedaj isto  vesoljno samo zakonitost. Enotna vesoljna zakonitost velja večno-sedaj enako za  samo vseobsežno in vsako individualno organsko in anorgansko vesoljno samo pojavnost. Mi smo ,tako kot vse troedino telo,ki se navzven izraža enotno v reprodukcijski verigi ,pa kot realizirana vrednost moški in akumulirana vrednost ženska.Zmotno je razumevanje o nezdružljivosti  JIn-Jang .Brez Jin-Jang vesolje sploh ne bi moglo obstajati. Jin je ženski princip (temni) v resnici predstavlja akumulirano vrednost mase,energije,prostora,časa,življenja je simbol vode,lune itd. Jang predstavlja moški princip svetlo realizirano vrednost mase,energije,prostora,časa,*življenja,je simbol sonca,ognja.
Kdo smo torej mi,kot telo,duša duh? Najprej smo troedino telo,ki ga sestavlja realizirana genska telesna vrednost in akumulirana genska vrednost (duša telesa=ti dve vrednosti se nenehno medsebojno zlivata celoten cikel našega bivanja in posledica je naša življenjska energija- duh.Kabala to troedinost pove z AJin-AJIN SOF OR-Ajin SOF. Hindujci  Mahatma- Brahatma Mahanga,Kristjani IN-RI Alfa Omega ,Tibetanci Taši -lama---Dalaj-lama---Bogda-kan itd. Če bi želeli napisati enotno večno-sedaj isto vesoljno zakonitost po tradiciji Jin-Jang bi zapisali ¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸
 
Xmept*= Jinmept* Qi AO T.o. Jangmept*=Xmept* vsa in vsaka X pojavnost mase,energije,prostora,t-časa*življenja. Razumem,da je za bralce zadeva lahko nerzumljiva,toda vsak naj se malo potrudi in bo razumel. T.o pomeni točko zlitja Jin-Jang,kjer je vedno vzrok in posledica duh - EM energija. To enostavno pomeni,da je vesolje vedno v točki sedaj, tako kot vse.
Duh je vesoljno življenjska energija,ker pa našo individualnost Osebo sestavljata gensko podedovana  časovno omejena realizirana  vrednost in brezčasno akumuliran človeški genski spomin. DUH je vedno posledica sočasnega medsebojnega zlivanja obeh vrednosti  .Zato ne bodite duhovni,ampak duševno uravnoteženi ljudje.Mi še nismo pravi vesoljni  ljudje,to šele postajamo.
profileimage
Všeč mi je
2
Komentarji
14
abram1b2 Cej
0
Mar 01, 2016
Klavdija
Ne pišem zato,da bi kdo izgubljal. Samo dobronamerno. Lp
#14
Klavdija Hiti
0
Mar 01, 2016
Abram, izgubila.
Sponko, nisem še cool, se pa trudim normalno komunicirat in priti iz depre.
#13
Sponko
0
Mar 01, 2016
Klavdiji lahko (z veseljem) pritrdim, da je uspešna. Tu pa tam je še malce negotova, kar je čisto običajno pri vsem trudu, ki ga vlaga.
V samo metodo/e se pa ne bom spuščal, pomembno je da deluje in je dokazljivo, že skozi komentarje, ki jih deli z nami ♫
#12
abram1b2 Cej
0
Mar 01, 2016
Klavdija, to razumi!

Kant metafiziko opredeli kot »spoznanja, do katerih se lahko razum dokoplje neodvisno od izkušnje«, njegov cilj pa je bil, da bi določil zmožnosti in nezmožnosti metafizike na splošno, določil njene meje in obseg proučevanja. Ukvarjal se je torej z »a priori« znanjem, ki ni odvisno od izkušnje.
#11
Klavdija Hiti
0
Mar 01, 2016
Vsakdo se lahko spremeni, opusti stare vzorce in jih zamenja z novimi. Kar Sponkota vprašanj kaj delam in če slučajno deluje.
#10
abram1b2 Cej
0
Mar 01, 2016
Klavdija
Nihče od nas ne more iztopiti iz sebe samega.Naša osebnost – je tako kombinacija našega prirojenega tipa temperamenta ter naših pridobljenih značilnosti. Akumulirano +realizirano!
Vsak posameznik je unikaten.Zakaj? Zato,ker se vsak med nami različno odziva na zunanje EM frekvence,ki jih sprejema.
#9
Sponko
0
Mar 01, 2016
Ravno tako kot placebo, zdravi pozitivna naravnanost.
V resnici do bolezni težje pride, saj se ne more ugnezditi :-o
#8
Klavdija Hiti
0
Mar 01, 2016
Tega nisem rekla. Ugotavljajo, da čustva in mišljenje vpliva na telo tako, da povzroči težave. Vendar govorijo, da to počnejo samo negativne misli in čustva, medtem ko pozitivni zdravijo, kar pa ni res. Poleg tega živimo v takem svetu, kjer mora biti in plus in minus. Zato je najbolje biti nevtralen, realen.
#7
abram1b2 Cej
0
Mar 01, 2016
Klavdija
Prav imaš! Bolj je vprašanje negativnega mišljenja.Negativnost povzroča negativno mišljenje.
#6
Klavdija Hiti
0
Mar 01, 2016
Pred vejico in piko ni presledka, ampak je za tem ločilom. Ja, v zadnjem času ljudje ugotavljajo, da um in čustva ni vse, da zaradi negativnih čustev zbolimo. Pa še kaj bodo pogruntali.
#5
abram1b2 Cej
0
Mar 01, 2016
Klavdija
Hvala za tvojo dobronamernost.Umi brez duše me ne zanimajo več! Ne mislim nič slabega s tem.Vsi bi me radi učili,edino pravopisje pozabljam,leta pač!
#4
Klavdija Hiti
0
Mar 01, 2016
Če bi te poznala bolje, bi ti priporočila nekaj stvari za branje in poslušanje.
#3
abram1b2 Cej
1
Mar 01, 2016
Mi smo nevedna živa individualna božja samomanifestacija,tako kot vse ostalo.Smo elektromagnetno vezje mesa in kosti,akumulirane in realizirane vrednosti.Trenutno imamo velik realiziran um,a še vedno brez prave modrosti in vedanja,kdo v resnici smo in kaj je pravi smisel našega bivanja.
#2
Klavdija Hiti
0
Mar 01, 2016
Mi smo fizično telo, umskozavestni sistem in živo bitje.
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2016-03-01 11:18:23 (Mar 01, 2016)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
november 2019
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj