ZGODOVINA NAŠE CIVILIZACIJE JE Danes NAPAČNO INTERPRETIRANA

Oddajabram1b2 Cej, dne 2016-02-24 ob 22:31:46

Preseljevanje ljudstev imenujemo obdobje po vdoru Hunov v vzhodno Evropo leta 375, ko je prišlo do selitev celotnih narodov v Evropi. To je bilo obdobje stalnih vojaških spopadov med različnimi ljudstvi in plemeni. Prišlo je tudi do zatona civilizacij in izgube znanja, zato to obdobje imenujemo tudi temni vek.

Trajalo je več kot 300 let. Vzroki so bili večanje populacije ljudstev izven meja Rimskega cesarstva, predvsem Germanov in Slovanov, pomanjkanje obdelovalne zemlje zaradi primitivnih načinov obdelovanja in predvsem vojaška nevarnost - Huni. Ti so pod vodstvom Atile, imenovanega Božji bič, proti zahodu in jugu, torej na meje Rimskega cesarstva, potisnili ostala ljudstva. Nato so Huni, Germani in Slovani začeli vdirati na ozemlje že tako oslabljenega Rimskega cesarstva in zahodni del dokončno uničili. Vzhodni del, Bizantinsko cesarstvo pa se je upiralo tujim osvajalcem še naslednjih 1000 let.

Do prve selitve ljudstev je prišlo po končanju zadnje ledene dobe,pred 7000 leti.Z nastopm ledene dobe pred 14000 leti so se preživeli ---po t.i. gravitacijskem nihaju Zemlje )vode in kopno se prelijejo spremeni se obličje Zemlje--- najprej selili na območja kjer ni bilo ledu,to je na 30 stopinj severne in južne zemljepisne širine.Če dobro pogledate Atlas sveta boste hitro ugotovili na katerih zemljepisnih širinah so nastale prve civilizacije. Podsaharska Afrika Negridna civiizacija plus Aborigini v Avstraliji.Mongoidna Zahodni del Azije in Inuiti kot Indijanci Mehiški zaliv in Del J Amerike do 30 J širine Kavkaška rasa Indija,Mezopotamija-Irak-Iran-Arabski polotok v Severni Afriki nastane afriško  mediteranska skupina.Ko nastopi konec 7000 letne ledene dobe in nastopi nova gaaktična pomlad -otoplitev--se plemena Kavkaška -bele rasa- začne seliti nazaj na severnejše zemljepisne širine,kjer je že možno enostavno pojedeljstvo in živinoreja.S čim lahko potkrepim svojo trditev? V izvoru Indoevropskih jezikov.Sanskrt je zelo podoben slovenščini-celo vedski spisi lepo opišejo iskano deželo.Mogoče kdo med vami razvozla napisano? Ma tri,Da tri,Savi tri,Tvaš-tri,Varuna,Bhaga,Rudra,Arjaman,Pušan,Surja,Višnu,Vaivasvat.

Slovenci smo tu kjer smo že najmanj 6000 let in ne 600 let kot nas želijo prepričati tujci in naši hlapčevski zgodovinarji.

profileimage
Všeč mi je
2
Komentarji
3
abram1b2 Cej
0
Feb 25, 2016
Bom napisal
Triglav vaše trojstvo-Tvaštri Ma tri- tri vrhove Datri- Savi tri Bhaga-na Zemlji
Arjaman-Nebeški Pušan-Vaš up Rudra-rudar Surja-Ja Rus-Vaiwasvat-življenja svat-Višnu-spreglej
Norik -Karantanija Sveta skala-gora ANt - starih AGnijev-varuhov večnega ognja življenja. Karantanski črni panter je vesoljno najpopolnejši simbol,ki so nam ga Bavarci-Germani ukradli,tako kot tudi našo zgodovino.
#3
Klavdija Hiti
0
Feb 25, 2016
Jaz sem slišala verzijo, da so se od tu ke preselili. Tudi v tistem obdobju oz veliko prej, kot nas uradno učijo.
#2
štulič ;)
0
Feb 25, 2016
Zanimivo, da tudi mene Saskrt asocira, v določenih fragmentih, na Slovenščino oz. ostale Slovanske jezike.

Sicer si ne drznem zapisati lastno razvozlavanje zato pa... me zelo zanima, tvoja reinterpretacija zgoraj zapisanega niza!

https://youtu.be/o-3ESjm9iQ8

Excellent Song Of Lord Shiva Ever - YouTube

ఈశ గిరీశ నరేశ పరేశ మహేశ బిలేశయభూషణ భో | సాంబ సదాశివ శంభో శంకర శరణం మే తవ చరణయుగమ్ || ఉమయా దివ్యసుమంగళవిగ్రహయాలింగితవామాం
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2016-02-24 22:31:46 (Feb 24, 2016)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
november 2019
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj