TUDI LOPOVI IMAJO VERO

Oddajabram1b2 Cej, dne 2016-02-24 ob 11:10:39

Vsi mi smo realizacija Boga samega, tako kot je večno sedaj vse sama Božja samo manifestacija.

Človek ni gospodar življenja je sejalec,ohranjevalec in varuh vesoljnega življenja(njegovo pravo življenjsko poslanstvo in smisel),tudi Bog ni gospodar življenja je le ohranjevalec varuh,sejalec --po človeku,ki je tako kot vse njegova (Božja) samo manifestacija.

Gospodar življenja in vrhovni vesoljni urejevalec je vseobsežna večno sedanja ista enotna vesoljna samo zakonitost.Matrica večno-sedanjega vseobsežnega vesoljnega samo delovanja.

Če bi bil Bog gospodar življenja,potem bi ne bilo Luciferja in ne bi blo zla med ljudmi!

Tomaž Akvinski je zapisal, da sta vera in razum (fides et ratio) v skladju, kajti oba prihajata od Boga, zato ne moreta biti v nasprotju.Verniki iščejo in sledijo končno Božje razodetje,ateisti pa končno teorijo vesolja skozi razum.Tomaž je imel delno prav, ni pa povedal,da smo vsi ljudje  najprej religiozna bitja ki združujejo v sebi vero in razum,karkoli že počnejo.Tudi lopov ima razumsko vero,da mu bo lopovščina uspela.Poglejte naše politike.

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
6
abram1b2 Cej
0
Feb 24, 2016
Večno sedanja samozadostna,samodelujoča,vesoljna samobitnost Bog je v vsemu in v vsaki X individualni pojavnost elementarni in življenjski sebi lastna samobitnost.Bog ni ničesar ustvaril,ker je večno sedaj vse sam.Vesoljna matrica je samo ena - vesoljna samozakonitost,kjer je vsak konec neke njegove X pojavnosti sočasno nov začetek te iste pojavnosti na elementarni ravni atomi,planeti osončja itd.Življenje ima na to odgovor v lastni življenjski samo reprodukciji,kjer osebek zamenja osebek vrste.Napisal bom matrico Xmept-Rmept* EM T.O.AO-Amept*-Xmept* Od nikogar ne iščem potrditve,ali razumevanjer napisanega.Bog večno sedanja vesoljna samobitnost ve,pozna, razume ,razlaga,uči ravno tisto,kar uči ćlovek sočloveka in nič več in nič manj.Bog ni ravnodušen,če človek ni ravnodušen,ni zloben,če človek ni zloben,ni butelj,če človek ni butelj.Bog ni egoist,če človeštvo ni egoistično in pohlepno.SE DA RAZUMETI?
#6
abram1b2 Cej
0
Feb 24, 2016
Večno sedanja vesoljna vseobsežna samobitnost -Bog je v vsej in vsaki svoji individualni X pojavnosti sebi lastna pojavnost.
Bog- sedaj vemo kaj naj razumemo pod pojem Bog.Bog je samoreliziran v vsemu,samospozna pa se lahko samo v človeški samopodobi.Ti verjetno ciljaš na svobodno voljo.Bog ima v vsakem človeku svobodno voljo.Samorealizacije ni,dokler se človek uči od drugih.Prava samorealizacije,ko se tvoj realiziran um uči od lastnega podedovanega brezčasnega akumuliranega genskega spomina-duše.To pa je prava božja samorealizacija v človeški samopodobi. Rojen iz Svetega duha pomeni ravno to,če tvoj genom ni usklajen z vesoljnim EM valovanjem se ne moreš samorealizrati oz ne moreš postati Adam Kadmon,kjer božje obličje zre lastno človeško obličje.SE DA RAZUMETI?
#5
Klavdija Hiti
0
Feb 24, 2016
Bog nas ni ustvaril, no tisti, ki nas je ustvaril ni Bog. In mislim, da nam je dal nekaj napak. Ne samo ljudem, tudi živalim in rastlinam. Prva in največja napaka je, da se prehranjujemo eni z drugimi. Potem dal nam je energijo čustev s katero se hranijo t.i. bitja luči, ki so v resnici zelo negativna,... Pa še bi lahko naštevala.
#4
vladislav stres
0
Feb 24, 2016
Kot del boga smo tudi samorealizacija.
#3
abram1b2 Cej
0
Feb 24, 2016
Štulič
Dober povedano! Vse se plača ,vse se vrača.
#2
štulič ;)
0
Feb 24, 2016
Mi nismo učlovečeni

navajeni smo rti.

Navkljub teleskopom

nismo astronomisti

mi smo, krti.

Smo senzo reverzibilni

nismo geo radaristi...

Gravitacija je za one, ki so iluzionisti!? ;(

https://youtu.be/12PWq22E9CQ

#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2016-02-24 11:10:39 (Feb 24, 2016)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
oktober 2019
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj