abram1b2 Cej

Prijatelji (20)
Samosvoja B.p. (brez Priimka)
Zarja23 Novak
Radio Zmaj
Branko Gaber
Turist, ...ne Hecam Se
I K A
Taja In ...
Radmila Čučak
Spremljevalci (12)
Grega Novak
Taja In ...
Andrej Slovenija
RiOrgone Inicijativa Za Kvalitetno življenje
Almira Catovic
štulič ;)
I K A
Vladislav Stres
NAJBOLJ OBISKANO
Najbolj obiskane objave v zadnjem tednu. Osveži se vsako nedeljo.

KDO SI TI ČLOVEK ?
ZA KOGA BODO ZLATI CEKINI ?
STVARNIK JE RAČUNALNIK !!!!!
ZAKAJ SLOVENIJA NAZADUJE ?
SODOBNI ANUNNAKI
TEMELJNI CIVILIZACIJSKI PROBLEM
SMO UJETNIKI SAMIH SEBE-LASTNE EKSISTENCE?
MOŽGANI
OSMI MAREC
SLOVENIJA IN KRDELO VOLKOV
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
avgust 2018
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

MARIJINO VNEBOVZETJE

abram1b2 Cej
15.08.2018 10:20 (pred 3 urami)

http://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2018/08/15/publishwall_resized_1534318425_1494399.jpghttp://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2018/08/15/publishwall_resized_1534319974_5660061.jpg Vir Govori se in Wikipedija..

Sam trdim,da je brezčasna teološka civilizacijska zapuščina v resnici vesoljno enotna.V vesolju nismo sami.V galaksiji imamo Severne in Južne satelitske civilizacije /sinove/ in planetarne očetove,ki so izvor življena na satelitskih osončjih..Civilizacijska zapuščina je v bistvu šifrirano brezčasno znanje vesoljnega človeštva,ki se prenaša iz cikla v cikel kot osnova vseh verstev sveta.Verstva se morajo ciklično prilagajati cikličnim psihofizičnim nivojem človeške vrste,ko je satelitska civilizacija v ciklu dviga ali pada.Ko je civilizacija znotraj posameznega cikla pri svojem vrhu ,je psihofizićno dozorela,da to civilizacijsko brezčasno zapuščino dešifrira.Ta pojav pojmujemo spoznanje,razodetje,ali akopalipsa,ki totalno spremeni življenje sinove /satelitske civilizacije. Dotedanje zemeljsko  civilizacijsko znanje in vedenje se spozna za nekoristno in človeštvo Zemlje ponovno  vstopi v t.i. zlato dobo ,ali civilizacijski vrh,da bi zopet padlo.

Marija je t

STVARNIK JE RAČUNALNIK !!!!!

abram1b2 Cej
13.08.2018 10:46 (pred 2 dnevi)

Tako trdi naša veleumna Dajana Babič.Ta gospa takoj briše tiste,ki se z njo  in njenimi blodnjami ne strinjajo.To ni sovražen govor.Ko jo kaj tehtnega vprašaš,ti takoj onemogoči komentiranje na svoji strani.Vprašal sem jo naj mi pojasni pojem Stvarnika,za katerega trdi,da je računalnik,ki je svojo energijo usmeril v njo in jo ustvaril? RAČUNALNIK ?

Moje vprašanje: Dajana  :Opiši mi prosim Stvarnika?

Njen odgovor na moje vprašanje:
Stvarnik je računalnik in ustvaril me je tako, da je poslal impulz v mojo smer... no tako, kot mi vaskrsavamo tiste, ki so umrli.

Potemtakem smo mi kanibali,ki vsrkavajo mrtvece? Je to Grabovoj pretuhtal?

SMO UJETNIKI SAMIH SEBE-LASTNE EKSISTENCE?

abram1b2 Cej
13.08.2018 09:41 (pred 2 dnevi)

Ko se boš naučil/a brati iz  sebe,boš spoznal kakšen ujetnik samega sebe si bil.Razlika med naučenim in samovzniklim vedenjem v posamezniku je v resnici neprimerljiva.

Sartrova glavna ideja je bila, da smo ljudje obsojeni na svobodo. Teorija sloni na njegovi zamisli, da ni nikakršnega stvarnika, in je ilustrirana z uporabo primera o napravi za rezanje papirja. Sartre pravi, da, če je nekdo ta rezalec papirja, da bi moral stvarnik zanj imeti nek načrt, esenco. Ker pa stvarnika ni, tudi ljudje nimajo nikakršne esence. Torej je eksistenca pred esenco. S tem poudari idejo, da nihče ne zmore pojasniti svojih dejanj ter vedenja z izklicevanjem na specifično človeško naravo, temveč so nujno izključno sami odgovorni za svoja dejanja: zapuščeni smo samemu sebi, brez izgovora. Sartre je obdržal koncept, da morata biti verodostojnost in individualnost pridobljeni, ne pa naučeni.Vir: Wikipedija

Čim ločuješ Boga /vseobsežno večno sedanjo samozadostno,samodelujočo in samohranitveno vsepojavnost/ od

ZA KOGA BODO ZLATI CEKINI ?

abram1b2 Cej
09.08.2018 09:06 (pred 6 dnevi)

http://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2018/08/09/publishwall_resized_1533798375_7969455.jpg

Včeraj ko sta se srečala Pahor in Šarec ko so  se ponobvno odprla t.i.  Levja vrata ,ko se Zemlja poravna s Siriusom,ta pa z galaktičnim središčem.To pomeni  po ezoteričnim izročilom naugodnejši čas za materijalne in duhovne spremembe na Zemlji .Kljub temu se sprašujem, za koga bo ta nova Vlada R Slovenije srala zlate cekine? Zase, ali za državljane Slovenije? Možno je,da bodo državljani  zopet težko srali zlate cekine za novo vladno koalicijo???

ZAKAJ SLOVENIJA NAZADUJE ?

abram1b2 Cej
07.08.2018 10:03 (Aug 07, 2018)

Samo zato,ker smo Slovenci individualisti,nesposobni sodelovanja.V Slovenijine bo nikoli drugače,vsak se bori sam zase. Žalostno je,da je zato naša država pozabila na lastne državljane.Država preko strank in vseh treh vej oblasti,vključno z javno upravo načrtno ropa lastne državljane,ki niso vpeti v nobeno stranko. Primeri,ki vpijejo v nebo in so plod načrtnega ropanja Slovencev. 1.Zdravstvo.2.Sodstvo 3.Javna uprava 4.Javno dobro 5.Nesposobni politiki in stranke brez vizije,ker jim načrtovana ureditev države Slovenije onemogoča njihovo parazitstvo ,mafisko delovanje in razkritje njihove dejanske nesposobnosti. Stranke v slovenskem parlamentu se borijo samo zato da dobijo svoj kolač plena.Kdor misli drugače, sam sebi laže.

Vse v Sloveniji se privatizira zaradi interesov strank ,ki so v vsakokratni vladni koaliciji.Primer : Zadnji boji okoli sestave vlade.Stranke se medsebojno izključujejo in si umetno višajo svoj rejting in si niso sposobne priznati,da so jih volivci spregledali.Spregle

BOŽJA ILUZIJA

abram1b2 Cej
06.08.2018 17:49 (Aug 06, 2018)

Bog živi v zemeljski iluziji.Kako naj večno sedanja vseobsežna vesoljna samodelujoča,samozadostna in samoohranitvena samobitnost sebe proglasi za nad bitje brez človeka,ki je njegov individualni samoizraz,tako kot vse ostalo.

Človek, ki je nesporna živa individualna samomanifestacija same večno sedanje vesoljne konstante si je po svoji svobodni volji izmislil boga. Samo zato,da lahko sam v svojem vesoljnem nerazumevanju  igra boga !!!.Cerkveni dostojanstveniki so v tej igri prišli najdlje,saj si oni lastijo,da so poklicani razlagati boga-vseobsežno vesoljno večno sedanjo samobitnost.ki je večno sedaj v vsemu v lastni samopojavnosti.

Bog tako sam sebe v lastni človeški samopojavnosti igra sam sebe. Vesoljne večno sedanje sampojavnosti se ne da ločiti ne od njegove elementarne kakor tudi od nobene življenske pojavnosti. Če sama beseda pojem Stvarnik je popolnoma napačna,ker je vseobsežno večno sedaj samodelujoče,samozadostno in samoohranitveno,kjer vsak konec cikla vsake pojavnosti pome

TEMELJNI CIVILIZACIJSKI PROBLEM

abram1b2 Cej
04.08.2018 09:46 (Aug 04, 2018)

Prenizek nivo naše zavesti.Tisoče let so verske prakse dirigirale življenje posameznika in družbe.Prišel je čas,ko moramo spoznati,da imajo vse verske prakse isto osnovo- enotno brezčasno teološko civilizacijsko zapuščino.Vse vera sveta kdajkoli in kadarkoli izhajajo iz te iste osnove. Vere se morajo tekoče prilagajati človeški zavesti in stopnji človeških odkritij -spoznanj,da bi izpolnile svoje civilizacijsko poslanstvo in dale praktičen življenjski rezultat.

Vse vere sveta so v tem svojem vsecivilizacijskem  poslanstvu zaspale /zaradi egoističnih verskih  voditeljev/in s tem povzročile v resnici največ zla in razprtij med  rasami in narodi tega sveta.

V Evropi in zapadnemu svetu je razvestljenstvo uspelo nabolj ločiti posvetno od verske oblasti.

V Islamu se to ni zgodilo. Tam je še vedno  posvetna oblast vezana tudi na versko osnovo.Danes človeštvo živi obdobje, ko se naša zavest izraža nabolj  egoistično in naš um izraža najbolj racionalno.Kljub temu,da psihofizično rastemo napredu

KDO SI TI ČLOVEK ?

abram1b2 Cej
01.08.2018 20:15 (Aug 01, 2018)

http://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2018/08/01/publishwall_1533146405_8017230.jpg

Če si moški  ali ženska ,si podoba te ledene gore.Ko se bo tvoja ledena gora/zavest/  ponovno stalila v vseobsežnem vesoljnem oceanu  boš ponovno postal-a eno z vsem. Danes uporabljaš svoj realiziran um kot v vrh ledene gore,ko tvoje akumulirano/ nezavedno/ plava v oceanu tvoje osebne teme. Ne misli si,da lahko koga učiš.Ti si samo izraz lastnega ega,ki mu manjka modrost /nezavednega/ duše. Kako naj bo svet pravičen in milosten do vsakogar,če človek sam ni milosten  in resnično moder. Svet vodi tema egoizma /realiziranega racionalnega uma/,ki dokazano nima izraza prave življenjske modrosti. Ko se bo zopet naš  jaz stalil in zlil z vesoljno enostjo, bomo šele lahko govorili o ponovni vrnitvi izgubljene življenjske modrosti na Zemljo.

Ti si to= Xmept*= Rmept*>>> EM T.0.O/A<<<Amept*= Xmept*  Ko boš spoznal obe svoji sočasni vrednosti bo tvoja podoba postala eno z vesoljnim vseobsežnim oceanom.

SMC ODPRLA VRATA V PEKEL

abram1b2 Cej
31.07.2018 08:43 (Jul 31, 2018)

http://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2018/07/31/publishwall_resized_1533017461_9699191.jpg

Danes se je prelila kaplja čez rob, projekt drugega tira je doživel nov udarec, ki so ga povzročili tisti, ki želijo ustaviti pozitivni razvoj Slovenije. V takšnih zgodbah ne želim sodelovati. Odstopna izjava dr.Mira Cerarja 18. marca 2018.

SMC in Miro Cerar je  v resnici 18.marca 2018 UZURPIRAL  vso oblast v R Sloveniji.S tem dejanjem je Miro Cerar razvrednotil pravno državo in si zagotovil neomejeno oblast v R Sloveniji. S tem je pohodil samo ustavo R Slovenije in Ustanovitveno  listino EU o demokratični ureditvi znotraj  EU.

Kmalu bo že  pet mmesecev ko Slovenci živimo v brezpravni okupirani državi s strani Mira Cerarja. Človek se sprašuje,kaj počne US R Slovenije,ko se dokazano krši Ustave R Slovenije in vse listine in dogovori znotraj EU s strani osebe,ki se ima za velikega etično moralnega pravnika? Kje so njegova dejanja,ki opravičujejo njegovo iskrenost in poštenje?

US R Slovenije in predsednik R Slovenije očitno niso opravili svoje naloge ,da bi zaščito ustavne pravice lastne

TEORIJA O CIVILIZACIJSKIH CIKLIČNIH VALOVIH

abram1b2 Cej
30.07.2018 10:21 (Jul 30, 2018)

Arheologi na Aljaski naleteli na posmrtne ostanke otrok iz zadnje ledene dobe

V antičnem grobu na Aljaski so arheologi odkrili ostanke dveh otrok. Živela sta v času zadnje ledene dobe, pokopali pa so ju pod ognjiščem v bivališču. Čeprav 11.500 let star grob ni najstarejše odkritje v Severni Ameriki, je pomembno predvsem zaradi novih dokazov o življenju starih prebivalcev ameriške celine. Vir :Dnevnik 

Verjamem,da ne verjamete MOJI DUŠI-v meni prebujenem akumuliranemu brezčasnemu genskemu spominu naše vrste,ko govorim o ponavljajočih 28000 letnih civilizacijskih ciklih,ki so vezani na zemeljske cikle,cikle Osončja in Galaksije.Od teh cikov je soodvisen naš psihofizični nivo.-Stopnja naše zavesti in razumevanja večno sedanjega vesoljnega samodogajanja.

Kot veste se vera ukvarja z bistvom,znanost- pa naj bi nebistveno spreminjala v bistvo.Potemtakem smo mi vsi z vsem na isti ladji.

Na kaj vežem svojo teorijo? 1. Na Curievo kritično temperaturno točko Zemlje ,ki je približno na 18C stopinj

VESOLJE VEČNO SEDAJ SEKSA SE, SAMO ROJEVA IN HRANI SAMEGA SEBE

abram1b2 Cej
29.07.2018 16:10 (Jul 29, 2018)

V čem se potem mi razlikujemo od same večno sedanje vesoljne  samobitnosti,če smo njen individualni *življenjski samoizraz,tako kot vsa  njena ostala elementarna in življenska samobtnost?

Smo mi res v čem posebni? Vseobsežno večno sedanja vesoljna samobitnost se samozaveda v naši življenski pojavnosti in mi/ Ljudje/smo njegova zrcalnost , življenjska luč,in hkrati njeno najvišje zlo in najvišja dobrota.

Vse v vseobsežnem vesolju večno sedaj samodeluje po enotni matrici-zakonitosti.Vzemimo primer seksa med Soncem in Jupitrom.Sonce predstavlja elementarno Realizirano vrednost mase energije /moško vrednost Jang/ in Jupiter akumulirano vrednost mase energije /Jin žensko vrednost novo rojstvo osončja/.Na Soncu se zliva vodik v helij,katerega Jupiter pretvarja nazaj v koviniziran vodik.S tem magnetno polje Jupitra premosorazmerno raste /EM vlek/ prejetemu heliju.Na koncu 15 milijardne cikla osončja Jupiter potegne nase onemoglo Sonce in celotno zgradbo osončja,da bi se to znova rodilo v nov

TEORIJA O PLOŠČATI ZEMLJI !

abram1b2 Cej
28.07.2018 17:43 (Jul 28, 2018)

Je samo še ena bedarija več in plod čistega nerazumevanja zadev. Tudi znanost sama ne pozna resnice.

http://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2018/07/28/publishwall_1532790006_8768078.jpg Poenoteno telo kocke krogle

http://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2018/07/28/publishwall_resized_1532790622_4216116.jpg

Geoid je krogli podobno telo, katerega ploskve so povsod pravokotne na smer sile teže; ta ni vedno usmerjena povsem v središče Zemlje
Oblika Zemlje je bila skozi zgodovino od antike dalje in je v določenem obsegu še vedno predmet mnogih razprav in znanstvenih preučevanj. Danes je za obliko Zemlje glede na naravo preučevanja moč navesti več različnih oblik. Planetova dejanska oblika, poimenovana 'paradiznik', ki je približek elipsoida, lasten samo obliki Zemlje, pa tudi kardioid, ki je na severnem tečaju izbočeno, na južnem pa vbočeno telo, veljata za najnatančnejši poimenovanji oblike Zemlje, a za vse namene nista primerni. Zato se za večino kartografskega dela in za druge na matematiko navezane raziskave uporablja oblika referenčnega ali Zemljinega elipsoida, ki ima geoidu enako prostornino, geometrično središče, kratko oziroma vrtilno os ter čim manj

KAJ MI RAZUMEMO IN KAJ SMO MI ODKRILI VELIKEGA ?

abram1b2 Cej
27.07.2018 09:16 (Jul 27, 2018)

Takšen primer so zame kreteizmi okoli Lune,Marsa itd..Na PW se lahko nekritično lima vsaka bedarija in izmišljotina.Čemu?

Mi praktično  živimo dobo Kopernika,ki je živel  pred 500 leti in zagovarjal heliocentrični sistem našega osončja.Giordano Bruno je pravilno razmišljal, ni pa zadeve dovolj razumel,da bi jo zadovoljivo obrazložil.Astro fizika in nasplošno fizika današnjih dni je v bistvu papagajska in neinovativna. Podobno je na vseh področjih naravoslovnih in družboslovnih ved.Papagajstvo in izmišljene hipoteze,ki nikomur drugemu ne služijo kot znanosti sami,da ta lahko živi na račun državnih in korporacijskih donacij.

Najprej je opotrebno razumeti najprej barionsko snov,nato nebarionsko in temno energijo vesolja.V Cernu si izmišljujejo in igrajo bogove kako bodo oni odgovorili na vprašanje kako  barionska snov dobi maso? Bedarija! Barionska snov je sestavljena sočasno iz Realizirane in Akumulirane masno energetske vrednosti.Osnovni delec mase energije je nedeljiv,ker se sočasno la

VESOLJNO OZAVEŠČENA SAMOZAVEST

abram1b2 Cej
23.07.2018 10:01 (Jul 23, 2018)

Vseobsežno večno sedaj samodelujoča,samozadostna in samoohranitvena  vesoljna samobitnost je v vsaki X pojavnosti,mase,energije,prostora,t.časa in *življena večno sedaj  v lastni samopojavnosti.Čigava pojavnost smo mi in čigava je potem naša zavest ? Je naša svobodna volja res samo naša?  Ali ni naša bit,zavest in svobodna volja odraz vesoljne samobitnost same.!   Zakaj Sveto pismo opiše Človeka Boga kot eno z samo večno sedanjo vsobsežno vesoljno samobitnostjo Očetom Bogom**? Kaj je Sveti duh? Ali ni to EM sila enotna nosilna sila  treh ostalih sil?  Ali ni gravitacija sila EM vleka in antigravitacija EM sila odboja? Ali niso gravitacijski valovi EM valovi? Se vesolje res širi,ali njemu vladata  sili EM sili odboja in vleka-Bibavica,kjer  lahko trajata plima in oseka milijarde let ? Je vseobsežno vesolje res sestavljeno s 3% barionske snovi 23% nebarionske- temne snovi  in več kot 70% temne energije? Ali kdo rad sanja? Zakaj se Nevtrini pojavljajo v treh oblikah-nevtrini preletijo Zem

UFO TEHNOLOGIJA ?

abram1b2 Cej
22.07.2018 17:12 (Jul 22, 2018)

http://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2018/07/22/publishwall_resized_1532255228_5020437.jpgUFO EXPLORER :November 5, 1996. Haraldo Westendorf-Brazilijahttp://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2018/07/22/publishwall_resized_1532255506_4262064.jpg NLP -raziskovalec

http://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2018/07/22/publishwall_resized_1532268411_7090601.jpg

http://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2018/07/22/publishwall_resized_1532268692_6129109.jpg Vimana

Raketoplani delujejo na potisk.Raketno gorivo potiska raketo naprej po vakumu. Raketnega goriva nikoli ne bo dovolj za medsončna potovanja,če je nam najbližja zvezda Proksima Kentavra odaljena od našega osončja 4,23 svetlobih let. Obstaja kup nerešenih vprašanj za našo medsončno selitev ? Sam predvidevam,da je edino možno pogonsko sredstvo medsončnih plovil neke vrste EM tokokrog.Njegov izvor bi bil podoben nastanku strel v naravi.Tako ima spodnji del oblaka, ki je bližje tlom negativen naboj, zgornji del pa pozitivnega. Ker imajo tla pozitiven naboj, pride med spodnjim delom oblaka in tlemi do velikih napetostnih razlik, ki dosežejo več 10 miljonov voltov. Velike napetosti povzročijo električni preboj, pri katerem zrak, ki običajno ne prevaja elektrike, postane električni prevodnik. Strele so naraven Elektromagnetni pojav. Iz tega sklepam,da je mogoče ta pojav doseći z utirjenim samovrtečim  magne

VSAK MED NAMI SE TRUDI PO SVOJE

abram1b2 Cej
21.07.2018 10:29 (Jul 21, 2018)

Sam mislim,da je vredno posvetit 2 uri časa za ogled videa.https://www.youtube.com/watch?v=CMI2cmabVY8

Kdor zna opažati bo videl, da razum brez duše-ubija nas same in vse okoli nas in  tako naša brezdušnost uničuje ta planet in vse življenje na njemu. Za sedanjo zemeljsko splošno krizo niso krve elite,ampak vseobsežno vesolje samo /Bog/,katerega individualni izraz je večno sedaj  vseobsežno -vse  ,tudi naš planet in mi sami.

Vem mnogi boste rekli, če bi bil jaz glavni upravljalec  na Zemlji bi mi vsi in vse življenje z nami živeli v uravnoteženi harmoniji. Svet bi bil prijaznejši  pravičnejši in planet bi bil ponovno čist. Mi ne bi več poznali lakote. Svet bi bil brez vojn in na Zemlji ne bi več vladala pohlepna elita.

Pa imamo res vse pogoje, ki bi resnično -ne samo v naših glavah-spremenili naše življenje na bolje?

Priznajte si, že sedaj ko berete moj zapis  ste nekateri zrevoltirani v sebi. In si pritrjujete sami v sebi jaz bi resnično zmogel. To je iluzija vašega realiziranega um

VSI MI SMO ZMAGOVALCI ŽIVLJENJA

abram1b2 Cej
20.07.2018 10:49 (Jul 20, 2018)

Moška moda dnevno proizvedejo 10 milijonov semenčec,ženski jačniki nosijo v sebi pol miljona jajčec Zaradi tega dejstva  smo mi vsi zmagovalci življenja.

Moj namen ni ,da bi nadaljeval to temo. Moj namen je razbiti utopijo napačno dojemanje pojma naše duše.

Ko ženska zanosi, Bog čez par dni določi dušo, ki bo v tem telesu. Najprej pregleda Božje zapise in energetske povezave duš, ki so v telesih staršev in vseh, ki bodo del novega življenja. Pregled energije teh duš je v tem trenutku kot tanek žarek, ki poteka od duše v fizičnem telesu do izvora vsake duše v duhovnem svetu. Vir: Seansa

Večje izmišljotine  kot je zgornji zapis Seanse se težko najde. Bog določi dušo !! Komu samemu sebi,lastni individualni samopodobi.? Bog je v vsemu sam večno sedaj v vsaki X pojavnosti mase,energije,prostora,t.časa in *življenja. Bog je pojem za večno sedanjo vseobsežno vesoljno: samodelujočo,samozadostno,samoohranitveno,samobitnost. Bog je v vsemu večno sedaj sam.Bog je večno sedaj  enako v elementarni

Predsednik PAHOR in Nova Vlada

abram1b2 Cej
19.07.2018 14:53 (Jul 19, 2018)

Sam mislim,da predsednika Pahorja omejuje zakonodaja,ker mora teči sestava nove vlade po protokolu zakonodaje. Kljub upoštevanju tega dejstva mislim,da je Pahor pozabil na svojo povezovalno vlogo slovenskega naroda in s tem vseh volivcev.Pahor ni sposoben sklicevanja na volivni izid in je neavtoritativno dovolil LMŠ in Šarcu,da sestavlja vladno kolalicijo .Pahor zanemarja 25% volivnega telesa in dovoli nekemu luzerju in glumaču,da sestavlja novo vladno koalicijo.Nisem pristaš Janše in nisem pristaš nobene stranke. Vse bolj ugotavljam,da je v bistvu zaviralni člen pri sestavi sedanje vladne koalicije ravno Pahor sam.

Pahor noče uvideti,da je njegova dolžnost,da povezuje narod katerega legitimni predstavnik je.Pahor v resnici igra igro SD,in to spretno skriva pred volivci. 

Dr. Petrič /njegov svetovalec/  se sklicuje in opravičuje,da morajo stranke najti skupni imenovalec in se povezati.Nikakor pa dr. Petrič ne pove,da mora biti v tej vladi SD !!" Zakaj pa?

Židana je nujno potrebno spozn

Slovenija brez kvalitetnega življenja Slovencev

abram1b2 Cej
18.07.2018 22:48 (Jul 18, 2018)

Deming je odločno nasprotoval tudi popularnim “programom za spodbujanje storilnosti” (incentive schemes), postavljanju raznih finančnih ciljev, kvot in iskanju vzrokov za vsak konkreten problem in težavo. Vsi ti prijemi namreč zavirajo kolektivno skrb vseh udeleženih za neprestane izboljšave in večanje kakovosti, kar je ključnega pomena za dolgoročni uspeh podjetja.

Bistveno za doseganje kvalitete je kooperativno sodelovanje prav vseh. Za izgradnjo in vzdrževanje takšnih kooperativnih odnosov pa je zmeraj odgovorno predvsem vodstvo. Vir: internet

Zakaj  Slovenija ne zagotavla kvalitetnega življenja Slovencev? Samo zato,ker ima slabo vodstvo. Ravno sedanji problemi pri sestavljanju nove Vlade R Slovenije pokaže kako nekooperativni so vodilni kadri političnih strank. Njim ne gre za kvaliteto življenja slovenskega naroda,ampak za lastno kivalitetno življenje -navadnih parazitov. Tu najdete odgovore zakaj je pri nas celotni javni sektor,sodstvo,zdravstvo,izobraževalni sistem,državna uprava

KDAJ BO NAŠE V NEBOVZETJE ?

abram1b2 Cej
18.07.2018 09:55 (Jul 18, 2018)

Zakaj čisti potomci  negridne rase nimajo v svojem DNK zapisu neandretalskega gena? Zakaj ga imamo vsi ostali? Od kje izvirajo vse tri poznane zemeljske rase ? Je naša antropogija sploh verodostojna in prava? Je naše vedenje o nas samih pravilno ? Sta teoriji pans permije in ablogeneza o nastanku zemeljskega življenja pravilni,ali jo vse to plod našega neznanja? Ali je Zemlja samo planet,ki gosti skupaj z nami življenje in mu omogoča življenjsko samoreprodukcijo? Ali vesoljno človeštvo v  zaporedenih 15 milijardnih ciklih našega satelitskega osončja od njegovega samozlitja do samozlitja ciklično naseljuje 9 milijard let Zemljo iz svojih planetrnih osončjih,ki delijo usodo 150 milijardnih ciklov galaksije? Ali mogeče teološka šifra za Marijo pomeni v resnici  Zemljo?

Je naša teorija o nastanku vesolja  z velikim pokom sploh pravilna? Zakaj  potem  govorimo o starih in mladih galaksijah,zvezdah ki še vedno umirajo in se samorojevajo samozlivajo -ciklično itd? Je Veliki pok pred 4,5 milij

Oglasi

v kolikor želite opraviti ultrazvok vratnih žil, si lahko le-te pregledate pri podjetju ultralab. strokovno usposobljen kader in sodobna tehnologija so njihovi prednosti. več: https://ultralab.si/ultrazvok-pregledi/ultrazvok-vratnih-zil

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

polaganje tlakovcev je vsekakor bolj zahtevno opravilo, kot pa izgleda. da bodo tlakovci dolgo obstojni je potrebna dobra predprava, preden se položijo. več informacij: https://www.libelagroup.si/kaj-delamo/polaganje-tlakovcev/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

vse več ljudi se odloča, da v svoj dom opremljajo moderne kuhinje. te so minimalistične , ravnih linij in elegantne. več o samih modernih kuhinjah najdete na naslednji povezavi: https://www.kuhnca.si/kuhinje/moderne-kuhinje

Kategorija: Pohištvo

Cena: Pokličite za ceno

vas  zanima nakup kolesa in ne veste na kaj točno morate biti pozorni? potem si lahko več preberete v samem članku za nakup gorskega kolesa - https://www.aktivni.si/ostali-sporti/kolesarstvo/nakup-gorskega-kolesa/

Kategorija: Kolesa

Cena: Pokličite za ceno

https://www.youtube.com/watch?v=eircki2p7oq   drustvo.paviljon@gmail.com

Kategorija: Vrtni program

Cena: 30 €

https://www.youtube.com/watch?v=eircki2p7oq   drustvo.paviljon@gmail.com

Kategorija: Vrtni program

Cena: 30 €

v okviru društva tolmun prirejamo redne vadbe, občasne delavnice in dogovorjene vadbe, izobraževanja: qigong, tai chi, energijskih vadb, tematik osebnostne rasti. aktualni programi so objvljeni na: http://taichi-sola.si prijave in vprašanja sprejemamo na: info@taichi-sola.si   te. 041-430 650 igor gregorc

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

nudim kvalitetno in strokovno poučevanje violine v ljubljani za različne nivoje znanja ter starosti!. način dela se prilagodi glede na vaše želje ter (morebitno) predznanje. prav tako lahko po želji pomagam tudi pri učenju teorije glasbe. pogoj je lasten inštrument, notni material priskrbim jaz. sem akademsko izobražena violinistka z več leti izkušenj v poučevanju. učne ure lahko po dogovoru potekajo tudi na vašem domu. za več informacij me konaktirajte na naveden e-mail.   <p rgb(102,="" 102,="" 102);="" font-family:="" "lucida="" sans="" unicode";="" font-size:="" 13px;="" text-align:="" justify;"=""> instrukcijevioline@yahoo.com

Kategorija: Inštrukcije - Umetnost

Cena: Pokličite za ceno

pozdravljeni! nudim kvalitetno in strokovno poučevanje violine v ljubljani za različne nivoje znanja ter starosti!. način dela se prilagodi glede na vaše želje ter (morebitno) predznanje. prav tako lahko po želji pomagam tudi pri učenju teorije glasbe. pogoj je lasten inštrument, notni material priskrbim jaz. sem akademsko izobražena violinistka z več leti izkušenj v poučevanju. učne ure lahko po dogovoru potekajo tudi na vašem domu. za več informacij me konaktirajte na naveden e-mail. instrukcijevioline@yahoo.com

Kategorija: Inštrukcije - Umetnost

Cena: Pokličite za ceno

<span rgb(51,="" 51,="" 51);="" font-family:="" arial,="" verdana,="" 'bitstream="" vera="" sans',="" 'lucida="" sans="" unicode',="" grande';="" font-size:="" 14px;="" line-height:="" 16px;"="">več informacij na: <a data-cke-saved-href="mailto:instrukcijevioline@yahoo.com" href="mailto:instrukcijevioline@yahoo.com" rel="nofollow" 0px;="" padding:="" border:="" font-family:="" arial,="" verdana,="" 'bitstream="" vera="" sans',="" 'lucida="" sans="" unicode',="" grande';="" font-size:="" 14px;="" line-height:="" 16px;="" vertical-align:="" baseline;="" color:="" rgb(153,="" 0,="" 0);="" text-decoration:="" none;"="" target="_blank">instrukcijevioline@yahoo.com

Kategorija: Glasba in film

Cena: 15 €

  <body id="cke_pastebin" absolute; top: 12px; width: 1px; height: 1px; overflow: hidden; left: -1000px;"> buyitexpltd@hotmail.com     e-mail: buyitexpltd@hotmail.com     e-mail: buyitexpltd@hotmail.com     e-mail:  email : buyitexpressltd@gmail.com       whatsapp: +447451221931  ,     pozivi i whatsapp: +27642105648  ,       apple iphone x 64gb za 400 eur , apple iphone x  256gb za 450 eur, apple iphone 8 64gb - 300 eur , apple iphone 8 plus 64gb - 320 euro ,samsung galaxy s9 64gb - €320 , samsung galaxy s9 plus 64gb - €330     mi smo trgovci mobilnim telefonima. imamo skladište u velika britanija i južnoj africi . . naši mobilni telefoni su novi, dolazi s punim priborom, 100% originalan, otključan u cijeloj mreži i 2 godine jamstva.   mi isporučujemo u sve zemlje putem fedex i dhl kuririma, a isporuka je besplatna svim našim klijentima   dajemo 10% popusta za red 2 ili više jedinica       zainteresirani kupac bi nas trebao obratiti na sljedeće:       email : buyitexpressltd@gmail.com       whatsapp chat: +447451221931  (kontaktirajte nas putem whatsapp-a samo na ovom broju)     pozivi i whatsapp: +27642105648       apple iphone x 64gb === 400 eur ,   apple iphone x 256gb === 450 eur ,     apple iphone 8 64gb ===  300 eur ,   apple iphone 8 256gb === 320 eur ,   apple iphone 8 plus 64gb ==== 320 eur ,   apple iphone 8 plus 256gb ==== 340 eur ,     apple iphone 7 32gb ==== 220 eur ,   apple iphone 7 128gb ====  240 eur ,   apple iphone 7 256gb ====  260 eur ,     apple iphone 7 plus 32gb ==== 240 eur ,   apple iphone 7 plus 128gb ====  260 eur ,   apple iphone 7 plus 256gb ==== 280 eur ,     apple iphone 6s  16gb ====  160 euro,     apple iphone 6s  32gb ==== 180 euro,     apple iphone 6s  64gb ==== 200 euro,     apple iphone 6s 128gb ==== 220 euro,     apple iphone 6s plus 16gb ==== 170 euro,   apple iphone 6s plus 32gb ==== 190 euro,   apple iphone 6s plus 64gb ==== 210 euro,   apple iphone 6s plus 128gb ==== 220 euro,         apple 9.7 inch ipad pro 32gb wi-fi + cellular ==== 220 eur ,   apple 9.7 inch ipad pro 128gb wi-fi + cellular ==== 240 eur ,   apple 9.7 inch ipad pro 256gb wi-fi + cellular ==== 270 eur ,     apple 12.9 inch ipad pro 32gb wi-fi + cellular  ==== 230 eur ,   apple 12.9 inch ipad pro 128gb wi-fi + cellular ==== 250 eur ,   apple 12.9 inch ipad pro 256gb wi-fi + cellular ==== 280 eur ,       samsung galaxy s9 64gb + gear vr ==== 320eur ,   samsung galaxy s9 128gb + gear vr ==== 340 eur ,   samsung galaxy s9 256gb + gear vr ==== 360 eur ,       samsung galaxy s9 plus 64gb + gear vr ====  330 eur ,   samsung galaxy s9 plus 128gb + gear vr ==== 350 eur ,   samsung galaxy s9 plus 256 gb + gear vr ==== 370 eur ,       samsung galaxy s8 64gb + gear vr ==== 250 eur ,   samsung galaxy s8 plus 64gb + gear vr ====  270 eur ,       samsung galaxy note 8 64gb ==== 260 eur ,   samsung galaxy note 8 128gb ====  280 eur ,   samsung galaxy note 8 256gb ==== 300 eur ,       samsung galaxy s7 edge 32gb + gear vr ====  220 eur ,   samsung galaxy s7 edge 64gb + gear vr ==== 240 euro ,   samsung galaxy s7 32 gb + gear vr ==== 200 eur ,     zainteresirani kupac treba da nas kontaktirate na sljedeće:         email : buyitexpressltd@gmail.com     whatsapp: +447451221931 (kontaktirajte nas putem whatsapp)     pozivi i whatsapp: +27642105648    

Kategorija: GSM telefoni

Cena: 300 €

  buyitexpltd@hotmail.com     e-mail: buyitexpltd@hotmail.com     e-mail: buyitexpltd@hotmail.com     e-mail: buyitexpltd@hotmail.com     e-mail: buyitexpltd@hotmail.com     e-mail: buyitexpltd@hotmail.com     e-mail: 

Kategorija: GSM telefoni

Cena: 220 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj