Članek
Breaking news - podmorniška baza v Sevnici!
Objavljeno Nov 25, 2016

Viri blizu našega prvega ministra, so nam sporočili da je bilo ob nedavnem telefonskem klicu novoizvojenega ameriškega predsednika Trumpa ter njegove žene Melanije opaziti obet spremembe ameriške paradigme na Balkanu.  Če je vlada predsednika Obame podpirala Hrvaško, kot vodilno državo na Balkanu, se bo pod novim predsednikom plošča obrnila. Sloveniji se obeta  ponovni status vodilne jugoslovanske republike.
Vojaško se ZDA sicer ne bodo vpletale, bodo pa izdatno pomagale pri oborožitvi slovenske vojske. 

Pri tem se bodo fokusirali na vojaško letališče v Cerkljah na Dolenskem, kjer bo postavljen operativni center in vzletišče dronov s katerimi bodo nadzirali Šengensko mejo, predvsem nad Sotlo in Kolpo.  Obmejno prebivalstvo obeh držav je že izrazilo zadovoljstvo, saj se bodo s tem izpolnili pogoji za odstranitev žičnate ograje, ki je tako motila turizem.


V Sevnici pa bodo (brez dvoma gre za vpliv Trumpove soproge) postavili podmorniško bazo.  S podmornicami z najnovejšo tehnologijo bomo nizvodno po toku Save nadzirali območje Zagreba in vse do Siska. Sevnici se obeta polna zaposljivost, saj bodo za gradbena dela in vzdrževanje potrebovali večje število ljudi.  Sevniški župan je že kadrovsko pojačal lokalni zavod za zaposlovanje.

Hrvaška obveščevalna agencija je telefonsko korespondenco ujela, zato je njihov zunanji minister nemudoma prihitel v Ljubljano protestirat, sklicujoč se na njihovo članstvo v Natu, da med dvema članicama Nata ni razlogov za povečano oboroževanje na medsebojnih mejah.  Pri tem je treba povedati, da je Hrvaška že zdaj razpolaga z močnimi oboroženimi enotami vzdolž slovensko hrvaške meje, s poveljstvom v Pregradi (blizu slovenskega Rogatca).  Njihovo orožje je neobčutljivo na elektronsko motenje.  Cia je posredovala naši obveščevalni agenciji Sovi posnetke urjenja elitnih enot hrvaške vojske. Glej tu!