Članek
Najbolj priljubljena stranka zrasla kot goba po dežju
Objavljeno Feb 20, 2018

Lista Marjana Šarca, ki se je v javnomnenjske raziskave uvrstila po predsedniških volitvah konec leta 2017, ko je bil Marjan Šarec, ki je nosilec liste Marjana Šarca, resen konkurent tedanjemu in zdajšnjemu predsedniku države, Borutu Pahorju, je po javnomnenjskih raziskavah najbolj priljubljena stranka in bi jo, če bi bile danes volitve, volilo največ ljudi.

Pri vsem tem se sprašujem, koliko ljudje sploh vedo o listi Marjana Šarca? Koliko znana sploh je ta stranka? Kakšen je njen program? Stranka namreč nima nobenih referenc, ne pozitivnih, ne negativnih. Edino, kar vemo, je, da je Marjan Šarec predsednik liste Marjana Šarca resno konkuriral Borutu Pahorju na predsedniških volitvah konec leta 2017.

Pred skoraj štirimi leti so slovenski volilci dali največ glasov stranki Mira Cerarja, ki je prav tako kot lista Marjana Šarca zrasla kot goba po dežju, tj. nekaj mesecev pred volitvami se je vzela od nikoder in že kmalu postala najbolj priljubljena politična stranka med slovenskimi volilci po javnomnenjskih raziskavah, potem pa še na samih volitvah, kjer je zmagala.

In kakšen je rezultat? Vlada, ki jo je sestavil Miro Cerar, sicer ni predčasno padla, kot je predčasno padlo kar nekaj vlad pred njim, vendar pa si je do danes že dobro načela svoj "neomadeževani renome", ki naj bi bil glavni adut stranke Mira Cerarja pred  volitvami pred skoraj štirimi leti, tj. poleti 2014, in že dolgo ni več pri vrhu priljubljenosti po javnomnenjskih raziskavah.

Zim Zelen:)* Jaz ga pa gledam kot jeguljo,ki bo vse še bolj zasrala in mešala to slovensko mlako.

Jaz ga gledam kot ščuko v mlaki s krapi. Upam, da jih bo dobro razmigal (preganjal) in ne samo kalil mirne vode :-(

Na Listo Marjana Šarca gledam kot na novega--- trojanjskega konja stricev iz ozadja,ki z novimi obrazi kot po tekočem traku vedno znova ustvarjajo lažno upanje za naivne in duhovno mrtve Slovence.Uničili so državo sedaj bodo še zasužnjili svoj narod in to brez kakršnje koli slabe vesti.