-       Hattie – mlada žrtev

-       Del – lokalni šerif

-       Pine Valley

-       New York City,

-       Bud,

-       Učitelj Peter,

-       Mary,

-       Tommy

-       Igra

-       LitGeek,

-       HollyG

 

Zelo dobra knjiga, katere poglavja predstavljajo posamezne vpletene. Čeprav se nam zdi, da nam je morilec poznan, moramo počakati do samega konca knjige.

 

 

Založnik o knjigi

 

Roman Vse, kar hočeš, da sem vas večkrat postavi pred izziv preverjanja meja med nedolžnostjo in krivdo, identiteto in prevaro. Ali ljubezen vodi do samoodkrivanja – ali do uničenja?



Zgodba je rekonstrukcija enega leta življenja osupljive mlade ženske, v kateri pridejo v ospredje najtemnejše skrivnosti majhnega mesta ... ona pa je centimeter za centimetrom bližje smrti.



Hattie Hoffman v svojem življenju igra mnogo vlog: sijajno dijakinjo, pridno hčer, dobro dekle. Toda Hattie želi nekaj več, nekaj večjega, predvsem pa nekaj, kar se izkaže za izredno nevarno. Ko jo najdejo brutalno zabodeno do smrti, tragedija dobesedno zareže v življenje prebivalcev malega mesta.


 
Na dan pride Hattiejino neprimerno in močno eksplozivno skrivno spletno razmerje. Vprašanje je: ali zanj ve še kdo drug? Hattiejin fant je ves iz sebe zaradi njene smrti, vprašanje pa je, ali jo je morda tako globoko ljubil, da je postala njegova obsesija? Ali pa se je Hattie zaradi vročekrvne, smele narave preprosto ob napačnem času znašla na napačnem kraju?

 

OCENA: od 1 do 10 = 7