Od Valete, ko smo zapustili osnovnošolske klopi je minilo že zelo dolgo časa. Seveda se po kakšnih desetih letih pričnejo obletnice Valete. Najprej ob 10ti obletnici, potem ob 15ti, kasneje pa nekje na dve leti, včasih tudi vsako leto.

 

Seveda so te obletnice Valete zanimive.  V našem razredu in v paralelki, nas je bilo zelo malo fantov. V vsakem razredu po 7 fantov in več kot 20 deklet.

 

Seveda nas  moške zanima, kako kaj po 20tih letih izgledajo  bivše sošolke. Ali so zrasle v prave, dobre ženske ali pa se niso kaj dosti spremenile.

 

Meni je bila Majda všeč že v osnovni šoli.

 

Zelo glasna in klepetava, pa joški so ji v osmem razredu že zelo lepo pognale.

 

Prav zanimalo me je kakšna je po dvajsetih letih.

 

Ker smo skupaj planirali to obletnico Valete in smo kontaktirali med sabo po mailu in po telefonu, vendar se nismo srečali.

 

Med mano in Majdo je bilo že po telefonu in po pogovorih na chatu, zaznati neko energijo, erotično energijo.

 

Lahko rečem, da sem komaj čakal to obletnico in da vidim Majdo, da vidim ali je še vedno tako privlačna, kot je bila pred 20timi leti.

 

Tisti dan sem se najprej dobili z dobrima prijateljema in že pred obletnico, ki je potekala v bližnji gostilni, smo v bližnjem bifeju spili nekaj rund, ko smo obujali spomine na osnovno šolo in o naših dogodivščinah, ko smo zapustili osnovni šolske klopi.

 

Seveda smo se mi trije po osnovni šoli še vedno srečevali in ostali v tesnih stikih. Obujali smo spomine o naših dekletih, ženah, ljubicah in o tem kako neki izgledajo te  naše sošolke.

 

Seveda sem obema omenil tudi Majdo in rekel sem, da sem ob najinih pogovorih zaznal neko hudo erotično energijo in da se zna zgoditi, da bo Majda nocoj padla.

 

Po nekaj vrčkih piva smo le odšli na obletnico. Na obletnici je bilo že zelo živahno in ko smo vstopili so se bivši sošolci že pomešali med sabo in razvijali različne pogovore.

 

Seveda s(m)o se nekateri bolj, nekateri manj spremenili. Moje osnovnošolske simpatije so bile drugačne. Nekatere so se zelo zredile, nekatere polepšale, nekatere so imele še vedno majhne joške, nekaterim pa so zrasle velike joške.

 

Pomešali smo se med sošolce in sošolke in se pogovarjali, kaj sedaj počnemo v življenju, koliko otrok imamo itd.

 

Med pogovorom s sošolko pa sem ugledal Majdo. Najprej sem se bal, da bom razočaran. Bal sem se, da se je spremenila, na slabše, da ima mogoče 20 ali več kil več kot pred 20timi leti ali kaj drugega. Ko pa sem jo zagledal, se je bojazen spremenila v presenečenje, v navdušenje. Majda se je spremenila v pravo lepotičko. Bila je zelo sexi, zelo privlačna.

 

Imela je lep in globok dekolte, tako, da sem si rekel, danes mora Majda pasti v moj objem oziroma, če je danes ne bom pofukal, je ne bom nikoli.

 

Kmalu sva se srečala iz oči v oči.

 

Malo sva pokramljala, izrekel sem nekaj pohval na njen račun in obljubila sva si, da se še vidiva mogoče na koncu, če ne pa kdaj drugič.

 

Po obvezni večerji so nekateri že pričeli zapuščati srečanje.

 

Nekaj žurerjev nas je ostalo, med njimi pa je bila tudi Majda.

 

Odšli smo naprej v neki lokal in se zabavali pozno v noč.

 

Poslovili smo se in si obljubili, da se kmalu spet vidimo.

 

S pogledom sem iskal Majdo, vendar je nisem več videl. Očitno je bilo, da se je odpeljala brez slovesa in bil sem razočaran.

 

Po petih minutah vožnje sem prejel sms. Ustavil sem se in ga pogledal. Bil sem presenečen. Pisala mi je Majda: »Mike, nisva se poslovila. Če si želiš, da se poslovila na drugačen način mi sporoči. Čakam te na parkirišču pri Osnovni šoli. Majda. P.S. Ne bo ti žal«.

 

Rekel sem si, da te priložnosti pač ne smem zamuditi.

 

Odpeljal sem se proti Osnovni šoli. Čakala me je pred svojim avtomobilom. Vstopila je v moj avto in sva se odpeljala.

 

Že pred tem sem se poskušal  spomniti kam naj jo peljem in po desetih minutah vožnje in sproščenega pogovora sem zapeljal na gozdno pot in parkiral kar na sredini gozdne poti.

 

Ker je bila polna luna, je bilo zunaj zelo svetlo, tako da sva se dobro videla in se poljubila.

 

Dvajset let sem čakal na ta poljub in vedel sem, da mi bodo danes popustile vse zavore.

 

Poljubi so postajali vse strastnejši in pričel sem ji odpenjati gumbe  na bluzi. Bilo je vroče, strastno in z roko sem segel za njen hrbet in v trenutku odpel modrček.

 

»Nisem vedela, da tako dobro obvladaš odpenjanje modrčka«, je dejala in se zasmejala.

 

Ko je padel modrček, so njene velike joške padle na plano. Božal sem te čudovite joške in moj kurac je bil že ves trd v hlačah in je komaj čakal, da pride na plano.

 

Majda me je odrinila. Mislil sem, da je kaj narobe, da prehitevam.

»Najprej si bom jez postregla. Že dolgo časa čakam na tvoj kurac, da ti ga obdelam, kot ti ga ni še nobena«, je dejala in pričela odpirati zadrgo na mojih hlačah.

 

Noro lahko rečem. Moj trd vroč kurac je bil zelo hitro na svobodi.

Prijela ga je z roko, se nagnila proti njemu in ga z usti objela.

 

Mislil sem, da bo kar eksplodiral. Na srečo sem ga, preden sem šel, podrkal, tako, da mi, kot sem planiral, da bom mogoče fukal, ne bi takoj prišlo.

 

Majda se je resnično izkazala. Fafala je strastno. Moj kurac je zajemala z globokimi usti, vse do njenega grla. Ko mi ga je fafala, me je gledala v oči in noro dobro mi je bilo.

 

Bil sem že skoraj tik pred zdajci, ko se končala, se ulegla nazaj na svoj sedež in rekla: »zdaj si ti na vrsti. Upam, da mi jo poližeš  in da znaš svoj jezik na moji pički vrteti in obračati, tako, kot znaš vrteti jezik, ko sladko govoriš in obračaš besede«!

 

»Majda, pripravi se na pravo ekstazo užitkov in naslade«, ji odgovorim, ji razprem nogice in se zakopljem v njeno vročo, sočno, pobrito pičko.

 

Opazil sem, da je spodaj zelo negovana in lepo pobrita. Njena pička je bila sladka, tako, da sem si z veseljem postregel.

 

Svoj jezik sem vrtel kot še nikoli in očitno je bilo, da Majda zelo uživa. Videl sem, da sem na pravi poti in da je ne bom razočaral.

 

Majda je stokala, dvigovala boke, ko sem jo lizal z jeziko in jo obedloval z usti na vse mogoče načine.

 

Čutil sem kako trza in kako dolg in globok je bil njen prvi, drugi, tretji orgazem.

 

»Zdaj hočem čutiti tvojega velikega, vročega, trdega kurca. Prosim pofukaj me, močno, trdo, na hard«, me je prosila.

 

Šel sem pokonci in Majda se je na sedežu obrnila s hrbtom proti meni. Iz hlač sem vzel kondom in si ga nataknil na kurca.

 

Prijel sem jo za boke in naslonil kurca na vročo, mastno pičko.

 

Majda je bila zelo naspidirana in z bokom je sunila nazaj, tako, da se je dobesedno napičila na moj kurac.

 

Bilo je noro vroče v avtu, potila sva se oba in bila na vrhuncu naslade. Z vso močjo sem z boki suval naprej in jo s kurcem nabijal v pičko. Stokala je, bila je zelo glasna, kar me je še bolj spodbujalo.

 

Ko sem jo v vse hitrejšem ritmu fukal po pasje sem jo z roko plosknil po ritki. Čutil sem, da ji paše, saj je rekla, da hoče na hard. Ko sem jo nabijal se je z glavo obrnila nazaj in se z jezikom oblizovala po ustnicah. To me je še bolj razdražilo. Fukal sem jo še hitreje, še močneje in jo udarjal po ritnicah.

 

»Še, še, še. Mike fukaj me, udari močneje«,  me je prosila. Oba sva bila totalno premočena.

 

»Še, še, še. Še malo, daj Mike, daj…«, je Majda kričala, ko sem jo fukal.

 

Tudi jaz sem bil tik pred zdajci. Še malo, še malo. Tik pred zdajci sem ga izvlekel, potegnil plašč s kurca in sperma je bruhala po njenem hrbtu.

 

Bilo je noro dobro.

 

Kakšen užitek!

 

Pogledal sem njeno ritko in videl, da je rdeča od mojih dlani.

 

Vprašal sem jo, kaj bo porekel njen mož, ko bo videl rdečico na njeni ritki. Pa je odvrnila, da je mož na službeni poti, da ga še en teden ne bo, tako, da do takrat rdečica zagotovo izgine.

 

Oblekla sva se in se odpeljala do njenega avtomobila. Obljubila sva se, da takšen fuk zagotovo še kdaj ponoviva, če ne prej pa za naslednjo obletnico Valete.