Vdova – soočenje s preteklostjo svojega moža in dvomi o tem ali je res odgovoren za izginotje in smrt mlade deklice.

 

Novinarka – ob velikem obleganju hiše umrlega zločinca s strani novinarskih in televizijskih hiš, mladi novinarki le nekako uspe priti do vdove in jo odpeljati v hotel, kjer naj bi dala svoj prvi intervju. Kaj bo novinarki uspelo izvleči iz vdove in odgovoriti na  ključno vprašanje o tem ali je za čase pokojnega moža vedela kaj počne.

 

Kriminalist – preiskovanje primera izginule deklice. Iskanje dokazov zoper osumljenega Glena in poskus najdbe izginule deklice, pa čeprav samo trupla.

 

Odlična knjiga, ki te priklene in imaš željo, da čim prej izveš pravo resnico. Zgodba predstavlja tri ključne osebe, ki skušajo priti do resnice.

 

 

Založnik o knjigi

 

Napeti psihološki triler, poln šokantnih odkritij, vam bo jemal sapo in vas brezpogojno prikoval k branju!

Življenje Jean Taylor je bilo čudovito vsakdanje. Kot frizerka je delala v manjšem salonu, proste trenutke pa je najraje preživljala z možem Glenom. Na začetku ji je pomenil vse, po čemer je od nekdaj hrepenela, a čez čas so se v njunem zakonu pojavile razpoke. Jean in Glen sta postajala vedno bolj odtujena, dokler njunega utečenega vsakdanjega ritma ni pretresel prihod policistov, ki so Glena obtožili hudega zločina.

 
Čez noč se je prelevil v pošast z naslovnic vseh časopisov. Njuno življenje se je v trenutku postavilo na glavo.


Je možno, da je bila Jean ves ta čas poročena z moškim, za katerega so vsi trdili, da je zmožen nepredstavljivega zla?

 
Glen je zdaj mrtev, in Jean lahko prvič pove svojo zgodbo. Pod svojimi pogoji, seveda …

 

OCENA: od 1 do 10 = 8