Sram me je!    Zelo me je sram!     Sram me je, da živim v državi, kjer prevladujejo LAŽI, GOLJUFANJE, SPRENEVEDANJA, KRAJA!

 

Sram me je, da imamo Evropskega ministra leta 2016, ki zagovarja bivše kolege profesorje in dekane, ki so tudi njemu nonšalantno izplačevali dodatke za PRIPRAVLJENOST!

 

Sram me je, da naš PM, ki je velik pravnik, ki sem vedno veliko dal na njegova pravna mnenje, zagovarja ta nizkotna dejanja, katerih namen je pridobivanje premoženjske koristi na najbolj nizkoten način!

 

Sram me je, ker pošteno služim denar, ker pošteno zaslužim svojo plačo, ker se ne poslužujem takšnih nepoštenih manipulacij.

 

Sram me je, ko poslušam dekanijo Ekonomske fakultete, ki pravi, da so se  pač znašli po svoje, da so lahko nagradili »TEŽKO DELO« njih samih, profesorjev in njihovih sodelavcev in da so morali biti dosegljivi in na voljo vedno in povsod, če bi jih kdo slučajno potreboval.

 

Sram me je, ker poslušam izjave velecenjenega evropskega ministra leta 2016, s katerimi najprej smeši sebe in na koncu koncev tudi nas, ko pravi, da bi vrnil pripravljenost za 10 mesecev (cca 4000EUR) v 6ih obrokih. 

 

Ubogi revež, ne zmore takšnega bremena,  kljub veliki plači, profesuri in po vsej verjetnosti velikih zaslužkov, ki jih je prejemal, ko je bil še v službi na Ekonomski fakulteti v Ljubljani.

 

Najbolje, da mi, dragi državljani zberemo denar za te uboge profesorje in dekane, ki so dobivali plačila za pripravljenost in darujemo vsak po 1 ali po 5 EUR na način kot je »1919 UNIVERZA 1 ali 5«.

 

Zelo me je razočaral naš PM, ki se mu te, blago rečeno NEPRAVILNOSTI ne zdijo nič posebnega in da zaradi tega ni potrebe, da bi evropskega ministra zamenjal, s čimer pravzaprav na nek način daje zeleno luč za takšne nepravilnosti.

Takšne izjave dajejo najbolj izobraženi ljudje v Republiki Sloveniji, ki menda Zakona niso najbolje razumeli?  Lahko to mi razumemo?

 

NIČ POSEBNEGA?

 

Ali ne gre tu za KAZNIVA DEJANJA gospod PROFESOR?

 

NIČ POSEBNEGA?

 

HM.

 

Saj v 25tih letih so nam ukradli vsa dobro stoječa podjetja in nekateri so obogateli do višav. Je to tudi NIČ POSEBNEGA?

 

Ja ta naša družba »zabluzila« že tako daleč, da je vsaka stvar, pa naj si bo legalna ali nelegalna, NIČ POSEBNEGA.

 

Ali to pomeni, da naj se v tej naši državi znajde po svoje oziroma naj vsako Ministrstvo pač poskrbi za svoje delavce, pa ni pomembno ali je stvar ZAKONITA ali NEZAKONITA?

 

Očitno v naši preljubi deželi nič več ne velja »POŠTENOST VELJA«, pod katerim sloganom je pred leti kandidiral ljubljanski šerif.

 

Nov slogan za našo deželo izpod Alp je : »LAŽI, GOLJUFANJE, SPRENEVEDANJA, KRAJE VELJAJO«

 

JA ZATO ME JE SRAM!