»Srček, pripravi se, pridem čez pol urce. Greva na razvajanje«. Kaja mi kmalu odgovori :«Mucek, pripravljena sem!«.

 

Čez pol urce jo poberem in odpraviva se proti Gorenjski.

 

S Kajo se videvava že nekaj mesecev.  Spoznala sva se preko nekega chata na internetu. Beseda je dala besedo in kamlu je sledila izmenjava telefonskih številk.

 

Kmalu zatem je sledila še kavica.

 

Kaja  je posebna ženska. Je zelo lepa ženska, zelo zgovorna, zelo sexapilna in ima, tako kot jaz neumorno željo po sexu. Ampak ne kar po nekem »normalnem« sexu, ampak po resnično dobremu strastnemu fuku.

 

Seveda sva se takoj ujela.

 

Ni pa je bilo kar tako lahko in samoumevno je spraviti v posteljo.  Lahko rečem, da sem vložil veliko truda in močne želje, da je po skoraj letu dni (vmes se nisva slišala več kot 10 mesecev) le klonila.

 

Izvajal sem kar velik pritisk na njo, tako, da mi je neki dan samo poslala sms :«Pridi jutri ob 10ih in s sabo prinesi kondom«.

 

Seveda sem prišel in tako se je pričela najina zgodba.

 

Bila pa je še v nečem posebna. Posebna v tem, da je bila brez ene noge.

 

Lahko rečem, da je nisem nikoli o tem spraševal in mi je nekega dne sama povedala o tem kaj se ji je zgodilo in tudi jemal je nisem popolnoma nič drugače, kot druge.

 

Zame je bila samo Kaja. Odlična fukačica.

 

No tistega dne sem jo odpeljal na Gorenjsko. Najprej sem imel v načrtu, da jo peljem v  neko znano savno v Radovljici, kamor sem nekoč že peljal eno svoji prijateljico, ampak na žalost je bila ta savna za ta termin že zasedena.

 

Moj dobri prijatelj mi je uredil neko novo destinacijo v bližini, kjer je imel njegov prijatelj neki manjši hotelček, ki je imel v kletnih prostorih savno z bazenčkom.

 

S Kajo sva prispela v savno, se v garderobi slekla in se odšla kurit.

 

Kot sem že nekajkrat omenil v svojih zapisih me savna »zakuri« na polno.  Bila sva sama in najprej sva odšla v finsko savno.

 

Že v finski savni sva se rajcala.  Bilo je skoraj 95 stopinj in obema je ta vročina zelo prijala. Kaja je imela lepo postavico. Kot sem že omenil je imela zelo lep obraz, fantastične vroče ustnice, lepe in dokaj velike joškice, pička pa je bila lepo obrita.

 

Vroče sva se poljubljala in pot nama je tekel po telesih. Božal sem jo po joškah in ji s prsti zgrabil bradavičke.

 

Kaja je imela zelo rada malo več grobosti. Tako, da je neizmerno uživala ko sem ji ščipal bradavičke.  Sicer sem bolj nežen moški ampak ženski je pač treba ugoditi.

 

Potem je mojega trdega in že zelo vročega qrca zgrabila z roko in ga pričela drkati. Sklonila se je nad njim in ga vzela v usta.

 

Kaja je bila odlična v fafanju. Ženska je obvladala fafanje v nulo. To je bilo res fafanje  ENA A S ČRTICO.

 

Vročina, njena vroča usta, še bolj vroč jeziček, ki je plesal po mojemu qrcu me je zelo vznemirjala.

 

Imel sem občutek, da bom kar eksplodiral.

 

Ko je glavica mojega qrca izgiunjevala v njenih ustih sem bil v sedmih nebesih.

V savni sva bila že skoraj 10 minut in potrebovala sva malo dodatnega zagona, malo pare.

 

Z žlico sem zajel vodo z metino aromo in jo polil po vročih kamnih.

 

Para se je dvignila in bilo je kot v peklu.

 

Razprl sem ji noge in se z jezikom približal vročični goli pički.

 

Ko sem se z jezikom dotaknil ščegetavčka sem čutil vročino. Bila je vroča in mokra. Sok se je cedil iz pičke in Kaja je drhtela. Okius njene pičke je bil sladek in ko sem se po njej sprehajal z jezičkom me je nagajivo gledala v oči in prikimavala, da naj nadaljujem v takem ritmu.

 

Z usti sem ji zagrabil ščegetavček in ga miksal med ustnicami. Kaja je žarela, pot ji je tekel po obrazu in po telesu. Z jezikom si je oblizovala svoje vroče, čudovite ustnice in se zvijala od ugodja in strasti.

 

Spustil sem ščegetavček in ji silovito potisnil jezik v vročo luknjico, v sam vrelec naslade. Fukal sem jo z jezikom in ji s prsti dražil ščegetavček, ko mi je teklo, zalivalo po obrazu.

 

Drhtela je, se zvijala in me prosila, da na neham. Na vso moč sem se trudil in v nekaj sekundah ji je med kričanjem silovito prišlo.

 

Vročina je bila huda. Zdelo se mi je, da je najmanj 120 stopinj.

 

Odprla sva vrata savne in skočila v bazen.

 

Qrac mi je stal. Bil je trd ko kamen in vroč kot žerjavica.

 

Naslonil sem se na rob bazena. Kaja je priplavala do mene me objela okoli ramen in se nasadila na qrac.

 

Fukanje v vodi je nekaj posebnega in vznemirljivega.

 

Bil sem pripravljen  na dirko.  Kaja je nadaljevala s počasnim ritmom in se nasajala na moj qrac. V vodi se med fukom naredi nekakšen čep in odlično tesni, tako, da se ti vsaka pička zdi zelo ozka. Kot, da bi fukal v rito.

 

Prijel sem  jo za ritko in jo dvigal gor in dol, tako, da so v bazenu nastajali valovi. Kakšen užitek. Ful sva oba uživala v »vodnem fuku«. Noro dobro.

 

Ko sem jo »drajsal« po sebi sva se vroče poljubljala. Prijel sem jo za joške in jih trdo masiral, tako kot je ona želela. Z usti sem ji zagrabil bradavičke in jih sesal. Najprej nežno, potem čedalje bolj grobo.

 

Zavore so popustile. Bradavičke sem zgrabil z zobmi in jih vlekel. Kaja je norela od strasti in se z vso silo nasajala na moj qrac, tako, da ji je še enkrat prišlo.

 

Za konec sem jo obrnil, tako, da se je naslonila na rob bazena in ji ga porinil od zadaj.

 

Pogledala me je nazaj se mi nasmejala in čakala, da jo pofukam do konca. Zgrabil sem jo za rito in jo fukal v počasnem ritmu.

 

Ker vem, da ima rada, da jo tepežkam po ritki, sem jo z najprej z eno roko nežno udaril po ritnici. Sledila je druga roka po drugi ritnici.

 

Ritem se je pojačal. Fukal sem jo v hitrejšem ritmu in z močnejšimi udarci po ritki. Seveda sva imela varovalko, besedo, ki pomeni, da preneham udarjati po ritki.

 

Sledil je hitrejši ritem.  Spodbujala me je z besedami. Ritka je bila že malce rdeča, ampak hotela je še in še. Na koncu sem jo zgrabil z obema rokama za ritko in jo fukal v visokem ritmu. Tik pred zdajci sem izvlekel qrca, Kaja se je obrnila k meni, odprla usta in sperma je v velikem loku poletela v njena vroča ustka.

 

Qrac sem ji nato porinil v ustka, tako, da ga je lepo posesala in pogoltnila vso mojo vročo spermo.

 

Bilj je veličasten fuk in res so nama popustile vse zavore.

 

Vsaka podobnost z resničnimi osebami je zgolj naključna.