Pa sem prišel do 200. zapisa na Publishwall Blogu nekaj dni pred 1. OBLETNICO mojega sodelovanja J na Publishwallu

 

 

Moj prvi zapis iz 4.9.2014 je bil zapis o TATTOOJIH. Gre za mojo strast in že komaj čakam konec Septembra ko sem zopet naročen pri mojstru.

 

http://www.publishwall.si/igi.scinkavec/post/109340/tattoo

 

  

Pripravil pa sem vam tudi lestvico najbolj obiskanih mojih zapisov v 1.letu mojega bloganja na PW,  na dan 1.9.2015 :

 

1.   http://www.publishwall.si/igi.scinkavec/post/117992/tina-maze-mateja-svet  3584 ogledov

 

 

Najbolj obiskan moj zapis je s področja športa in sicer s področja alpskega smučanja. Pripravil sem primerjavo med našima šampionkama Matejo SVET in Tino MAZE. Sem kar presenečen nad takim odzivom.

 

 

2.    http://www.publishwall.si/igi.scinkavec/post/115883/gremo-dilcat-na-sp-v-vail

2220 ogledov

 

Drugi najbolj obiskani zapis je zopet s področja alpskega smučanja v katerem sem mogoče malo bolj kritično ocenil kandidate za SP v Vailu, kjer smo kasneje videli, da je edino Tina MAZE ne samo dosegla naša pričakovanja, temveč jih je v celoti ZELO PRESEGLA. Se je pa na SP v Vailu pokazalo, da imamo nekaj mladih in perspektivnih smučarjev in smučark in da se ni za bati naše alpske prihodnosti.

 

 

3.     http://www.publishwall.si/igi.scinkavec/post/140475/nogomet-nk-maribor-kavc-analiza-v  1517 ogledov

 

Na tretje mesto se je zavihtel moj zapis, ki sem ga napisal pred 14. dnevi. Gre za 5. kavč analizo s področja nogometa. Poskušal sem sestaviti nekaj v zvezi NK Maribor in njihovih težav, ki se je zaključila z sobotno predstavitvijo novega mariborskega trenerja.

 

 

4.     http://www.publishwall.si/igi.scinkavec/post/138344/afera-arbitogate           1038 ogledov

 

Na 4. mestu je zopet še kako aktualna afera glede arbitražnega sporazuma, kjer so južni sosedje brez sramu prisluškovali našemu arbitru in ostali za to nekaznovani.

 

5.     http://www.publishwall.si/igi.scinkavec/post/119304/neumetnostno-drkanje 1029 ogledov

 

Na 5. mestu je prvi zapis s področja EROTIKE, ki se mi zdi vseeno področje, ki je zelo brano. V zapisu gre enostavno za področje,ki ga tako moški, kot ženske dobro poznamo.

 

6.  http://www.publishwall.si/igi.scinkavec/post/130366/kosarka-iv                              1023 ogledov

Na 6. mestu zopet sledi šport in sicer z 4. kavč komentarjem KOŠARKE. Gre za moj pogled na slovensko košarkarsko reprezentanco, ki 5.9.2015 prične tekmovati na Evropskem košarkarskem prvenstvu. Včasih malo kritičen, včasih pohvalen. Analiza sledi po koncu prvenstva.

 

7.     http://www.publishwall.si/igi.scinkavec/post/113912/savna-seka-na-polno    991 ogledov

 

Na 7. mestu pa zopet SEX. Kaj hočemo, sex pač vrti celotni svet. V zapisu sem predstavil nekaj mojih »podvigov« v savnah. Moram, reči, da ful paše, sex v savni mislim. Samo če si fit in če si upaš.

 

8.     http://www.publishwall.si/igi.scinkavec/post/116126/svicarji                     

939 ogledov

 

Na 8.mestu so ŠVICARJI. Pa ne prebivalci te lepe alpske dežele, temveč njihova valuta, t.j. ŠVICARSKI FRANKI. Zapisal sem moj pogled na različne mahinacije, ki so se za marsikaterega sedaj pretvorile v DRAMO. Na začetku je bilo fajn, ko so privarčevali kar nekaj denarja in z boljšimi pogoji kreditiranja, sedaj pa so vsi drugi krivi za njihovo »nesrečo«.  V zapisu sem zapisal tudi, kako sem se tudi jaz »nasral« z delnicami in sem za izgubo prevzel svojo odgovornost.

 

 

9.     http://www.publishwall.si/igi.scinkavec/post/123237/kosarka-iii-ali-sasova-resnica

904 ogledov

 

Na 9. mestu je še en zapis s področja KOŠARKE. V njem povzemam in komentiram odločitve Saše VUJAČIĆA in Bena UDRIHA, ki zaradi takšnih in drugačnih interesov nista prišla do priložnosti igranja za slovensko košarkarsko reprezentanco. Lahko rečem, da nista vsega samo ona kriva, ali pa sploh nista kriva.

 

10. http://www.publishwall.si/igi.scinkavec/post/116923/red-light-district-v-amsterdamu-in-bruslju

872 ogledov

 

In na 10.mestu zopet SEX. Prostitucija v tako imenovanih RED LIGHT DISTRICT, ki sem jih videl tako v Amsterdamu, kot v Bruslju. Nisem pa tega okusil.

 

Je za zagotovo še kakšen meni ljub zapis, ki je imel kar veliko ogledov oziroma obiskov, kot je zapis iz 25. Avgusta 2015 o BEGUNSKI KRIZI : http://www.publishwall.si/igi.scinkavec/post/141246/begunska-kriza 

in zapis o BLOGU IN O BLOGERJIH NA PW z dne 22.Avgusta 2015 : http://www.publishwall.si/igi.scinkavec/post/140953/blog-in-blogerji , ki pa še niamat toliko obiskov zaradi majhne časovne oddaljenosti.

Ob zaključku 1.SEZONE mojih blogov pa bi se v prvi meri rad zahvalil Branku GABRU, ki odlično skrbi za PUBLISHWALL in je s tem dosegel ODLIČNE REZULTATE, saj kot lahko vidimo na PW-ju piše že ogromno blogerjev in politikov in tudi ostali spletni časopisi.

 

Seveda se zahvaljujem tudi svojim zvestim bralcem in vsem komentatorjem, ki jim z veseljem odgovorim in tudi sprejmem kakšno njihovo kritiko.

 

HVALA VSEM!