JE TO DOMIŠLJIJA ALI JE VSE TO RESNIČNOST? TO JE SEDAJ VPRAŠANJE!

 

Gre za niz erotičnih zgodbic z glavnim junakom Tajsonom, ki nas popelje v vrtinec erotičnih doživljajev. Tajson kot odvisnik od sexa, ki mu nikoli ni bilo dovolj sexa tako, da se je zaradi tega spustil v samo jedro prostitucije.

 

 

No s prijateljem sva šla skupaj na masaže še enkrat v Center Ljubljane. Jaz sem izbral starejšo ampak bolj joškasto, prijatelj pa eno fajn sexy bejbo. Ampak kot mi je pravil pozneje ni bila čisto pri stvari. Hladno mu ga je zdrkala in to je bilo to. Moja pa je bila zelo prijazna gospa, ki me je nežno zmasirala s svojimi veeelikimi joškami in mi ga nežno z rokami obdelala vse do vrhunca. Na koncu sva se še nekaj časa pogovarjala in bilo je zelo prijetno je bilo.

 

Nekega dne sem imel tako potrebo, da sem se kar tresel od želje po »happy endu«. Tako.  da sem poklical eno gospo za erotično masažo. Bilo je zvečer, ko je bila že tema in pobral sem jo nekje blizu leclerca. Zapeljala sva se nekam blizu z glavne poti, v neko travo, ob neko kolibi, najbrž tam kjer so vrtičkarji. Bila je starejša gospa, pofafala mi ga je s kondomom. Potem sem jo odpeljan nazaj na glavno pot in sva šla vsak svojo pot.

 

Nekega dne sem si spet privoščil trojčka, ampak »drkaškega dvojčka«. Dve starejši ženski, obe zelo joškasti. Qrca sta mi obe izmenjaje obdelali, dobro zdrkali, me božali po telesu, tako, da mi je ful prišlo. Zelo sem užival. Masiral sem 4 velik, ogormne joške. Lahko rečem, da sem bil blažen med joškami. Super spomini. 

Ker nisem maral rutine, sem kasneje našel še kakšno drugo maserko. Šel sem k neki gospe. Na zunaj je izgledal kot neki frizerski salon, lahko, da je tudi bil. Ona me je peljala v višje nadstropje, kjer je imela masažno mizico.

 

Lepo sem se gol ulegel na mizo. Najprej na trebuh, kjer mi je najprej z rokami masirala hrbet, pa ritko. Sledila je pa masaža z velikimi joški. Kaj je pasalo. Čista erotika. V finišu je sledil obrat na hrbet, nežno drkanje qrca, ki mi ga je potem dala med joške in tako do finiša. Pri njej sem bil še ene 2 x, tretjič pa je bila en a druga maserka in je tudi lepo opravila svoje »delo«.

 

Šel sem tudi izven Ljubljane. Prišel sem do starejše gospe za katero ne bi nikoli dejal, da se gre happy end masaže. Izgledala je tako nedolžno, kot npr. vaša mama, mogoče mlajša babica. Tudi masaža sam je bila na dokaj profesionalnem nivoju.

 

Kasneje si je dala modrček dol in med masažo sem se je lahko dotikal tako po joških, kot po luliki.

 

Gospa je res obvladala.

 

Hotel sem poskusiti še malo višji nivo. Ampak ne po kvaliteti, tu je šlo bolj za mladost in njeno telo. Maserka je bila  lepa mlada punca, najbrž študentka z lepim stanovanjem. Spodaj dnevni prostor, kuhinja. Peljala me je po stopničkah gor v višji nivo, kjer je imela velik jogi. Slečem se, ona tudi in potem vrhunska masaža z rokami in telesom. Po zaključku mi ponudi še sok. Vrhunsko!

 

Vsaka podobnost z resničnimi osebami je zgolj naključna!

mike1968 - MED VRTIČKARJI XI.

JE TO DOMIŠLJIJA ALI JE VSE TO RESNIČNOST? TO JE SEDAJ VPRAŠANJE!