JE TO DOMIŠLJIJA ALI JE VSE TO RESNIČNOST? TO JE SEDAJ VPRAŠANJE!

 

Gre za niz erotičnih zgodbic z glavnim junakom Tajsonom, ki nas popelje v vrtinec erotičnih doživljajev. Tajson kot odvisnik od sexa, ki mu nikoli ni bilo dovolj sexa tako, da se je zaradi tega spustil v samo jedro prostitucije.

 

 

Nekoč sem naletel na mladenko. Po govorici sodeč je bila iz bivše Juge, saj je imela močan naglasom. Mlada punca in moram reči, da mi jo je bilo kar malo škoda za take zadeve, absolutno pa je bila polnoletna.

 

Enkrat sem porival neko tujko, mislim, da je rekla, da je madžarica. Govorila je napol slovensko, samo  je  pa bila profesionalka od glave do pete.

 

Nekoč sem poklical neko gospo, ki je ordinirala v centru. Glede na njen opis v oglasu bi morala biti zelo dobra, sexy, velike joške. Ampak zelo  težko jo je bilo dobiti na telefon. Na koncu mi je le uspelo. Ordinirala je v novem  blok, čisto novo stanovanje.

 

Moram reči, da mi je bila ženska zelo sexy. Imela je nekje med 45 in 50 let. Joške je imela ogromne, dobro stoječe, kompaktne. Takšne kot morajo biti.

 

Slekla sva se. Usedel sem se na sedežno in ona mi ga je dala med joške, mi nataknila kondom in mi ga pofafala, tako kot se za gre. Ful je pasalo, ker je ženska res obvladala.

 

Nato sem jo prislonil na sedežno in jo z užitkom pofukal. Čez kakšno leto  sem zopet naletel na njo ampak na drugi lokaciji. Bila je zelo zgovorna, za moj okus kar malo preveč.

 

Kmalu na začetku sexualnih relaksacij sem bil tudi pri eni lepotički. Rekel bi, da je bila študentka. Na videz vsa nedolžna amapk v sexu pa vrhunska.

 

Včasih sem se mudil tudi na drugih koncih Slovenije, tako, da sem bil dvakrat  v Celju. Prve se niti prav ne spomnim, druga je pa bila fajn ženska, itak velike joške, dobro fafajnje in porivanje. Zelo zadovoljen.

 

Vsaka podobnost z resničnimi osebami je zgolj naključna!

mike1968 - MEDNARODNO IX.

JE TO DOMIŠLJIJA ALI JE VSE TO RESNIČNOST? TO JE SEDAJ VPRAŠANJE!