JE TO DOMIŠLJIJA ALI JE VSE TO RESNIČNOST? TO JE SEDAJ VPRAŠANJE!

 

Gre za niz erotičnih zgodbic z glavnim junakom Tajsonom, ki nas popelje v vrtinec erotičnih doživljajev. Tajson kot odvisnik od sexa, ki mu nikoli ni bilo dovolj sexa tako, da se je zaradi tega spustil v samo jedro prostitucije.

 

Potreba po sexu je bila zelo velika, čeprav sem imel kar nekaj ljubic. Seveda te ljubice pa niso bile vedno na voljo. Pri nekaterih je bila problem razdalja, saj si nisem mogel privoščit, da bi se vozil nekam daleč, ker je vedno obstajala možnost, da se kje ponesrečim na cesti in doma bi težko opravičeval, kaj sem delal na drugem koncu Slovenije.

 

En dan sem bil zelo nervozen. Potreboval sem sex oziroma praznenje. Bilo je NUJNO!!! Pregledal sem oglasnik, pa potem internet, poklical sem par številk, se malo pozanimal kakšna je ženska in se naposled odločil za žensko, ki je »ordinirala« nekje za Bežigradom. Stanovanje je bilo v  bloku, čisto na vrhu. Ko sem prispel do vrat mi je odprla ženska v sexi spodnjem peril, visoke petke, sexy.

 

Bila je malo starejša, mislim da je imela nekaj če 50 let. Klasična, uvodna procedura. Se slečeš, če si z dela se greš še stuširat, potem pa postelja in sex.

 

Moram reči, da je »gospa« dobro obvladala svoj »posel«.

 

So pa različne ženske. Nekatere se pogovarjajo s tabo, nekatere so bolj molčeče, tako da pač opraviš svoje in odideš. Nekatere pa ti pripovedujejo svoje življenjske zgodbe, nekatera pa pač opravičujejo svoje »posel«.

 

Kmalu za tem sem našel neko drugo žensko. Mlada ženska, sexy, fantastične obline. Povedala mi je, da ima drugače fanta in da on ne ve s čim se ona ukvarja. Mislil je, da pač hodi v neko »normalno« službo. Vprašala me je, če bi tudi analno, kar je pomenilo dvojno ceno. Ker mi denar ni bil problem sem se odločil še za analo.

 

V živo se spomnim, da je imela v sobi prižgano TV in da se je ravno takrat, ko sem jo porival oz zadaj in je bila na kolenih, vrtel videospot Saške: «Ne grem na kolena«.

 

Vsakič ko zaslišim to pesem se spomnim na njo. Lepa ženska, ki res obvlada,

 

Vsaka podobnost z resničnimi osebami je zgolj naključna!

mike1968 - EROTIČNE ZGODBICE TAJSONA VII.

JE TO DOMIŠLJIJA ALI JE VSE TO RESNIČNOST? TO JE SEDAJ VPRAŠANJE!