JE TO DOMIŠLJIJA ALI JE VSE TO RESNIČNOST? TO JE SEDAJ VPRAŠANJE!

 

Gre za niz erotičnih zgodbic z glavnim junakom Tajsonom, ki nas popelje v vrtinec erotičnih doživljajev. Tajson kot odvisnik od sexa, ki mu nikoli ni bilo dovolj sexa tako, da se je zaradi tega spustil v samo jedro prostitucije.

 

  

Vsa ta zgodba se je pričela več kot 10 let nazaj. Ko si enkrat notri ni tako enostavno izstopit. Vleče te in vleče v svoj vrtinec, seveda dokler si lahko to privoščiš.

 

No naslednja se je oglaševala v oglasniku kot Pika Nogavička. Imela je velike, ogromne joške, lahko rečem številka 8 ali 9, tako pač oglašujejo. Bila je ravno prava zame.

 

Poklical sem na številko oglaševanega  mobitela in se najavil. Vedno je bilo tako, da ko si potrkal na vrata in če ti ženska ni bila všeč, si še vedno imel priložnost se obrnit in oditi. Brez obveznosti.

 

Ampak saj veste, ko si potreben se zelo težko obrneš. Seveda če bi bila res grda ali zanemarjena seveda itak, da ne bi vstopil.

 

No za to Piko Nogavičko ne bi mogel reči, da je bila ne vem kako sexy. Sprejela me je namreč v trenirki,. Nobenega sexy perila.

 

No če se že ukvarjaš s prostitucijo se vsaj lepo uredi. Daj nase kakšen lep kos perila pa kakšne visoke petke, ne pa kot, da bi prišel na obisk k sosedi.

 

Odpeljala me je  sobo, plačal, se slekel in akcija. Navdušen sem bil nad njenimi veliki, ogromnimi joški. Imela je res lepe čvrste joške in lepe velike bradavičke.

 

Stal mi je že ko pokončni vojak in pričela mi ga ja fafati. Sledil je fuk. Dober fuk. Videlo se je da ženska obvlada. Šla je na mene. Ta položaj mi je »THE BEST«, ker se lahko med porivanjem igram z joškami. Obrnil sem jo še na »DOGY STYLE« in v tem položaju zaključil. 

 

Bil sem zadovoljen tako, da sem jo še enkrat obiskal. Imela je več nadimkov in različne telefonske številke in vsem se je tudi še enkrat preselila.  Ko sem še tretjič naletel na njo pa sem se na hodniku obrnil in nisem šel naprej. Hotel sem preizkusiti še druge.

 

Ženska je imela nekje med 45 in 50 let, imela je tri ali štiri otroke, brez službe in potrebno je bilo nekako zaslužit in poskrbeti za otroke.

 

Vsaka podobnost z resničnimi osebami je zgolj naključna!

mike1968 - EROTIČNE ZGODBICE TAJSONA VI.

JE TO DOMIŠLJIJA ALI JE VSE TO RESNIČNOST? TO JE SEDAJ VPRAŠANJE!   G