JE TO LE DOMIŠLJIJA ALI JE VSE TO RESNIČNOST? TO JE SEDAJ VPRAŠANJE!

Gre za niz erotičnih zgodbic z glavnim junakom Tajsonom, ki nas popelje v vrtinec erotičnih doživljajev. Tajson kot odvisnik od sexa, ki mu nikoli ni bilo dovolj sexa tako, da se je zaradi tega spustil v samo jedro prostitucije.

 

 

 ZGODBA ŠT. V.

 

Ali ne gre  pri zmenku za neko vrsto plačila za sex?

 

Seveda gre za tako imenovane HITRE ZMENKE. Ko se spoznaš npr. preko interneta, chata, na kakšnem drugem portalu za zmenke. V zadnjih letih sem opazil, da tudi ti portali za razne zmenke, pa naj si bodo to : Badoo, Twoo, Ona-On, zmenkarije, Urgence in podobne zadeve zahtevajo neko plačilo za posredovanje stikov, oziroma, da lahko sploh kontaktiraš z neko osebo. Že tukaj imaš neki strošek, da ne govorim o nekaterih sms zmenkih, ko vidiš fotografije nekih hudih žensk z velikimi in dobrimi joškami in potem moraš poslati sms, ki stane toliko in toliko in teh smsov pride kar lepo število pa sploh ne veš ali se boš s to žensko sploh dobil oziroma ali je v resnici takšna kot je na fotografiji. »BULLSHIT«

 

Ko kontaktiraš neko žensko na teh portalih, se zmeniš za neki »klasični zmenek«. Žensko nekam pelješ, npr. na pijačo ali na večerjo.

 

Če jo  hočeš spraviti v posteljo ji moraš še dvorit, delit komplimente, ampak še vedno ni zagarantirano, da boš sexal. Skoraj zagotovo boš moral zmenek vsaj še enkrat ponovit preden boš sexal. No pri prostitutkah pa prideš, plačaš, poveš kaj bi, ti pride,  greš in to je to. Brez obveznosti, brez nezaželenih telefonskih klicev.

 

 

Fajn je bilo za prvič! Bil sem zelo zadovoljen.

 

Prijatelju sem seveda poročal in domenila sva se, da greva naslednjič skupaj k njej. Vedno sem sanjal o trojčku, kakršnemkoli. Lahko dve ženski in jaz, dva moška in ženska. Lahko tudi tri ženske J

 

No in sem jo poklical, jo vprašal ali je odprta za te zadeve (dva moška). Strinjala se je in kmalu sva šla skupaj do nje. Enaka procedura, vsak je plačal 40 eur. Slekla sva se. Moram priznati, da mi je bilo sprva malo neugodno, ampak kmalu sem se sprostil.

 

Počakala sva jo, da se je slekla in gremo v akcijo.

 

Najprej naju je oba skupaj zgrabila za kurca in ju pričela nežno drkati. Sramežljivost je kmalu izpuhtela. Božala sva jo po joškicah in tudi ona je bila vznemirjena.

 

Počasi je prešla na fafanje. Najprej ga je pofafala prijatelju, jaz sem jo metem božal po telesu in ji ljubkoval prsi. Počasi sem se z roko spustil na njen ščegetavček in opazil, da je ob tem zelo uživala. Med tem ko ga je prijatelju fafala je meni nežno drkala kurca. Potem se je obrnila k meni in ga pričela tudi meni nežno fafati.

 

Postavila se je na kolena in prijatelj jo je pričel porivati od zadaj. Bilo je vrhunsko, nekaj novega. Zdelo se mi je da tudi ona zelo uživa. Obrnili smo se in potisnil sem vročega trdega kurca v njeno vročo mokro votlino naslade. Prijatelju je kmalu prišlo in potem se je posvetila samo meni.

 

Zajahala me je, božal sem ji čudovite joškice in od velikega adrenalina in naslade je kmalu prišlo tudi meni.

 

Po sexu smo še malo poklepetali in se razšli.

 

Bilo je posebno doživetje.

 

Vsaka podobnost z resničnimi osebami je zgolj naključna!

 

mike1968 - EROTIČNE ZGODBICE TAJSONA V.

Gre za niz erotičnih zgodbic z glavnim junakom Tajsonom, ki nas popelje v vrti