Naslednja knjiga je zopet življenjska zgodba. Tokrat gre za življenjsko zgodbo nekdaj velikega kolesarja, sedaj označenega kot velikega prevaranta  Lanca Armstronga.

 

Zelo pretresljiva zgodba o velikem boju z hudo boleznijo :«RAKOM NA MODIH«, ki ga je Lance z neizmerno voljo tudi premagal.

 

Dr. Stare je pred nekaj meseci na TV Oddaji na NET TV celo podvomil o resnični bolezni Lanca Armstronga. Povzel je zdravnika ameriške kolesarske reprezentance, ki je podvomil v Lancevega raka na modih. Zdravnik je zapisal, da naj bi si Armstrong  dal kirurško odstranit eno modo, da bi lahko dobival TOSTESTERON, kot doping (poglejte si izjavo dr Stareta o dopingu v priloženem videu – med 10.00 in 20.00 minuto).

Ta intervju je zanimiv tudi glede dopinga v Sloveniji, kjer nihče ne prizna , da se je dopingiral ampak vedno vsi govorijo o TEORIJAH ZAROTE in predvsem o NAPAČNEM JEMANJU VZORCEV.

 

Bizarno pa se mi zdi, da sedaj njegovi največji sponzorji s tožbami zahtevajo nazaj sponzorski denar, čeprav so z njim služili ogromne denarje in oni seveda ne bodo vračali denarja ljudem, ki so zaradi tega kupovali njihove izdelke.

 

BIZARNO.

 

 

Založnik o knjigi

 

Do leta 1996 je bil Lance Armstrong vzhajajoča zvezda v kolesarstvu. Takrat je zbolel za rakom, kar bi lahko pomenilo konec njegove športne kariere ali celo smrt. Z usodno boleznijo se je spoprijel z neverjetnim optimizmom ter pogumom in leta 1999 uprizoril za mnoge najdramatičnejšo vrnitev v zgodovini športa - postal je to, po čemer ga vsi poznamo - zmagovalec dirke Tour de France ter eden najznamenitejših športnikov sodobnega časa.

 

Moj komentar

 

Gre za pretresljivo zgodbo velikega kolesarskega zvezdnika Lanca Armstronga, ki nas popelje v njegovo življenjsko zgodbo, do odkritja raka na modih in čas okrevanja ter na koncu njegov velik povratek na glavna vrata in začetek njegovih 7 zaporednih epskih zmag na Tour de France, ki so se kasneje izkazale za eno največjih športnih prevar.

 

  

 

OCENA: od 1 do 10 = 7

Studio 5 - dr. Andrej STARE (6.1.2015) - YouTube